אוסף הלקים שלי

אוסף הלקים שלי

ביקשתי מלילו לדחות את הפינה שלי לאמצע מרץ כי לפני חודש וחצי עברתי דירה וידעתי שייקח לי זמן להתארגן, קרטונים וכו...
ובעיקר, לקנות סטנד ללקים!

אז קבלו את אוסף הלקים שלי

חלקם מאד ישנים, זה שילוב של שני דברים: כילדה אהבתי לקים, ואני לא מסוגלת לזרוק כלום.
מקווה שתהנו.

cockta

New member
נא לפרט על הסטנד! :)

מאיפה הבאת אותו וכמה עלה?

אני ראיתי שמוכרים בנייל סטודיו אבל ביותר מ-200 ש"ח ואני לא מתכוונת להוציא 200 ש"ח ויותר על פלסטיק!

cockta

New member
O:

יש ביל"ו סנטר זה קרוב!!
160 זה עדיין הרבה לי, אבל זה יותר טוב ממאתיים ומשהו!

תודה רבה!
האם תוכלי לשלוח לי בפרטי את השם של החנות?

אני אסע באיזור מחר אני אבדוק, לא זוכרת כרגע

יש כמה איזורי חנויות בביל"ו סנטר- זה לא במרכזי, אלא בזה שמולו. איפה שנמצאת החנות של "למטייל", אם את מכירה.

אפור וכסוף

את tender grey של ג'ייד אני מאד אוהבת, אך לצערי לג'ייד אין עמידות עליי ואם אני מורחת אותו בבוקר בערב כבר יש צ'יפים. לדעתי הוא יותר יפה בלי טופ, אבל בלי טופ הוא מחזיק עליי בערך שעה.

את הכסוף של טופ ביוטי קניתי (כמו את כל הטופ ביוטי) בשביל קישוטים במים, אבל התאהבתי בו- הוא נראה כמו נייר כסף והוא מהמם. גם הוא לא מחזיק...

כחולים

כן, יש לי הרבה. ועדיין יש מיליוני כחולים בעולם שאין לי ואני רוצה! כחול רויאל קרמי, כחול בייבי...

על הסאלי הנסן כבר כתבתי כאן- מהמם אך הסרה סיוט.
gone gonzo של אופי הוא הלק האהוב עליי בכל הזמנים, ואני מורחת שכבה אחת שלו מעל שכבה אחת של השיק התכול שלידו- זה מספיק וככה ההסרה קלה. בכלל אני אוהבת את השיק התכול הזה, הוא כיפי.

התכלת של סופט טאץ' מאד ישן וקשה למריחה אבל הוא כל כך יפה שאני לא מוכנה לזרוק אפילו שאי אפשר למרוח.
השיק הימני ביותר הוא wimming pool ואני אוהבת את העדינות שלו. הוא קצת סגלגל, ומאד תמים.

את הלק שמשמאל לסאלי הנסן אני לא מצליחה לפתוח כבר שנים.

שלושה שלא קשורים לאחרים

אבל עושים לי טוב בלב.
הזהב הזה הוא מהקולקציה החדשה של לוריאל והוא בעיניי הזהב המושלם- לק זהב עם שימר זהב. לא מתה על זהב (כנראה אצטרך להתחתן עם טבעת זהב לבן...) אבל אם כבר מחפשים את האפקט, אז הלק הזה נותן אותו ובגדול.

הכתום והצהוב סתם עושים כיף בעיניים. אני תמיד מקבלת עליהם מחמאות (חוץ מאמא שלי שאומרת שהם מזעזעים).

אדומים

אני לא יודעת מה קרה למצלמה אבל זה לא משקף את הצבעים בכלל!
הלייף הזה הוא אחד האהובים עליי. אדום-אדום, נטו, בלי שום דאווינים.
האדום של ג'ייד הוא קצת בורדו.

trilliane

Well-known member
מנהל
ואוו! בלוז מהסדרה הראשונה של קרליין, כבוד

גם לי יש כמה כאלה שלא זרקתי מטעמי נוסטלגיה...
הוא עוד שמיש?

למעלה