ההודעה מופנית לציבור הנשים בפורום../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif
שלום לכולכן
כבר הרבה זמן אני חוככת בדעתי לגבי הרעיון לעשות ליין מסיבות נשים כן, אני יודעת, כבר יש אחד. מאוד מצליח. רשפון שמו. וכן, אני יודעת, כבר מלא פעמים נכנסו לכאן בטח ושאלו את אותן השאלות ואף פעם לא שמענו על משהו מטורף שקרה ובכן תמיד יש פעם ראשונה לזה במיוחד כשמגיעה בחורה צעירה ושאפתנית כמוני, שמסוגלת להרים משהו כזה ולהזיז אותו, בלי שום בעיות.
רק יש לי כמה בעיות
א) יש לי בעיות עם
טווח הגילאים של המסיבה (כי בחורות בנות 16 נורא רוצות להכנס, אבל אז זה אומר שהן לא יוכלו לקנות
אלכוהול, וזה לא כיף להן אבל גם לא חוקי מבחינתי למכור להן). וחוצמזה, אם אני מאפשרת כניסה לבנות בגיל הזה, זה אומר שהבנות הגדולות יותר לא יגיעו, וחבל לי עליהן גם. ב) יש לי בעיה עם השאלה שמציקה לי יותר מכל -
איך אני מפרסמת את זה. איך אני גורמת לכן, בנות יפות שלי, להגיע למסיבה הזו. אני יכולה להבטיח לכן שהמוזיקה תהיה הרבה יותר טובה מבליין של רשפון, שעם כל הכבוד שיש לי אליו - המוזיקה שם לוקה בחסר. אני יכולה להבטיח שהכניסה תהיה זולה יותר מבליין של רשפון - כי שוב, עם כל הכבוד אליו, 85 שקלים זה טיפה יקר לרובנו. אבל מה חסר כאן? דברו אליי בבקשה אם לא כאן אז במסרים ובמייל
[email protected] כל מה שעולה על דעתכן אני כאן לרשום ולגבש את המסיבה שאתן רוצות אוהבת המון יעלה.