אני ממליץ מעתה לך ולכולם לפרסם מספרי פריטים רק במסר. אני נוהג כך כבר שנה, מאז שאיציק קראוזה שלח לי מסר והעיר לי על כך. זה הדבר הכי טוב בכדי לשמור על הפריט לאריק בלבד. שנה טובה
הבולים הם מפלסטינה ומישראל של לפני 20-40 שנה, כולל כל מני סדרות כמו הרוגי מלכות בדור התקומה, קיר זיכרון לחללי צה"ל, 30 שנה למדינת ישראל, אבות בתנ"ך וכן בולים מכל העולם, מהתקופה שלפני 40-20 שנה. תודה רבה ושנה טובה.
אבל כמו ששמוליק אומר - אל תבני על נדוניה. מה שכן, תוכלי להיכנס לאתר ההתאחדות ולבדוק מחירים של בולי ישראל בקטלוג. זכרי שהמחירים שמופיעים שם גבוה בהרבה מהמחיר שתקבלי אם וכאשר תמכרי. תמיר.
ושאלות נוספות: איזה חלק נשמע מעניין? האם כל הבולים ניתנים למכירה? בהערכה גסה, יש שם אלפי בולים, ואשמח לשמוע סדר גודל למחיר לבול (אני יודעת שזה מאוד כוללני אבל אשמח לדעת איזשהו מספר- אגורה לבול, שקל לבול...) ועל נדוניה אני לא בונה, האוסף שייך לבעלי...
הבולים ניתנים למחירה אך ורק אם הם אינם חתומים ועם שובל מלא, ואם הם ללא חלודה. כמובן שזה מותנה באם הם חסרים לסוחר במלאי באותו הזמן. והמחירים לבול זה כוללני מדי. האתר הוא אינדיקציה נחמדה, כדאי שתסתכלי שם. תמיר.