אוסף בולים

ronita

New member
אוסף בולים

היכן אפשר לבדוק (ולמכור) בצורה אמינה שווי של אוסף בולים?

תמיר1991

New member
ראה שאלות נפוצות.

נשמח לעזור לך ולהרחיב את ידיעותיך בתחום, אך לשם כך דרושים פרטים נוספים. שנה טובה
תמיר.

doroni10

New member
מנצל"ש לאריק

שים לב במכירה הבאה לבול מצד שמאל למטה 5520814827 דורון,

תמיר1991

New member
דורון -

אני ממליץ מעתה לך ולכולם לפרסם מספרי פריטים רק במסר. אני נוהג כך כבר שנה, מאז שאיציק קראוזה שלח לי מסר והעיר לי על כך. זה הדבר הכי טוב בכדי לשמור על הפריט לאריק בלבד. שנה טובה
תמיר.

ronita

New member
תודה

הבולים הם מפלסטינה ומישראל של לפני 20-40 שנה, כולל כל מני סדרות כמו הרוגי מלכות בדור התקומה, קיר זיכרון לחללי צה"ל, 30 שנה למדינת ישראל, אבות בתנ"ך וכן בולים מכל העולם, מהתקופה שלפני 40-20 שנה. תודה רבה ושנה טובה.

תמיר1991

New member
נשמע מעניין,

אבל כמו ששמוליק אומר - אל תבני על נדוניה. מה שכן, תוכלי להיכנס לאתר ההתאחדות ולבדוק מחירים של בולי ישראל בקטלוג. זכרי שהמחירים שמופיעים שם גבוה בהרבה מהמחיר שתקבלי אם וכאשר תמכרי. תמיר.

ronita

New member
קודם כל תודה רבה

ושאלות נוספות: איזה חלק נשמע מעניין? האם כל הבולים ניתנים למכירה? בהערכה גסה, יש שם אלפי בולים, ואשמח לשמוע סדר גודל למחיר לבול (אני יודעת שזה מאוד כוללני אבל אשמח לדעת איזשהו מספר- אגורה לבול, שקל לבול...) ועל נדוניה אני לא בונה, האוסף שייך לבעלי...

תמיר1991

New member
ראשית,

הבולים ניתנים למחירה אך ורק אם הם אינם חתומים ועם שובל מלא, ואם הם ללא חלודה. כמובן שזה מותנה באם הם חסרים לסוחר במלאי באותו הזמן. והמחירים לבול זה כוללני מדי. האתר הוא אינדיקציה נחמדה, כדאי שתסתכלי שם. תמיר.

ronita

New member
הוצאת לי את הרוח מהמפרשים...

רציתי למכור לפי משקל ולפנות את הארון... מה לגבי בולים מחו"ל? גם לא חתומים ועם שובל?

תמיר1991

New member
לבולים מחו"ל אין שבל../images/Emo13.gif

אבל אם הם חתומים, אין הרבה סוחרים שיסכימו לקנותם, אם בכלל. תמיר.

ronita

New member
שאלה נוספת

בקטלוג שהמלצת לי, כשמציינים מחיר לסידרה, האם הכוונה לבול בסידה או לכל הסדרה?

Sanchez

Member
קחי בחשבון... שהמחירים שם מנופחים. ב EBAY המחירים הם שליש במקרה הטוב ! ו EBAY הוא היום ה-(בהא הידיעה) מדד !!!

למעלה