אוסטרליה \ ניו זילנד

redhead225

New member
אוסטרליה \ ניו זילנד

שלום לכולם. שאלה לי אליכם: אני בעל תואר ראשון בכלכלה וניהול, התחלתי כעת את לימודיי לתואר שני במנע"ס, עובד בחברת היי-טק. אישתי בעלת תואר ראשון בביולוגיה, למדה שנה וטרינריה וסיימה ללמוד טראפיה עם בעלי חיים. שאלתי: שמעתי שניתן ללמוד ולקבל אזרחות באוסטרליה או ניו זילנד עקב חוסר באקדמאים. האם זה נכון? אם לא, האם יש דרך אחרת? תודה.

בגלל הבדלי הזמן.......

בין ישראל ואוסטרליה או ניו-זילנד נראה לי שתצטרך להתאזר בסבלנות ולחכות עד מחר...כרגע זה לילה באוסטרליה וסביר להניח שהחברים שלנו נמצאים ב"עולם החלומות"....אני בטוח שהם יענו לך ברגע שיראו את ההודעה...הם עזרו לאחרים ואין סיבה שלא יעזרו לך באם יש להם תשובות ויידע בנושא.

סנדיי

New member
פיטנס

לאחר שהסברת לי איך מבררים מה השעה בכל מקום בעולם.אז אנא תסביר לי למה כשאני רוצה לקחת סמיילים וכו עולה לי רק הכיתוב בלי הציור??????????????.. שבת שלום דרורה

סנדיי, לגבי הסמיילים...

תנסי ללחוץ על ה"ציור" עצמו ולא על הכיתוב.
. בנוסף לזה, כאשר את מדפיסה את ההודעה עצמה הסמיילים מעלים רק את הכיתוב. אבל אם תבדקי את ההודעה שלך ב"תצוגה מקדימה" לפני שאת לוחצת "שלח" ה"ציור" עצמו צריך להיראות. שבת שלום....

סנדיי

New member
למה שאלתי שוב.........

עשיתי בדיוק מה שאמרת ולא הלך .אז........יקירתי שאלתי שוב...:-

סנדיי

New member
ועוד.....

למה להיות קטנונית??(אגב גם עכשיו הסמיילים לא עוברים כנראה יש בעיה במחשב).

judyr

New member
../images/Emo122.gifעוברים../images/Emo8.gif ועוד איך שעוברים../images/Emo8.gif

לגבי נ"ז

לגבי אזרחות, לא נותנים אזרחות סתם ככה לאף אחד. אני משערת שהתכוונת לתושבות. לגבי קבלת תושבות או ויזת סטודנט כאן, אתם יכולים לבדוק באתר של משרד ההגירה הנ"ז ויש גם חלק שעוסק בלימודים בנ"ז. מצטערת שאני לא יכולה לעזור יותר, ולמרבה הצער החלטנו לסגור את הפורום של אחל´ה בעקבות התקפות של טרוריסטים פטריוטים מהארץ. אולי הייתי צריכה להזעיק אתכם לעזרה, הא?

billy miligan

New member
so gugi is still alive../images/Emo8.gif

and about immigration, i agree the immigration web site is the best information sorec there is. i´m guessing the australian one is olso a good sorce and for all of you thanks for the spport and ideas about my phone conection. but i have tryed those option and more, but i´m still optimistic. and there are some internet caffe around (so what if its in badlly spelled english and not at home with my favorit music in the backround and...)

Gefen

New member
הייי בילי גוד טו סי יווו

מכירה...מכירה ויודעת מה עובר עליך עם האנטרנט קפה הזה..חודשים הייתי מסתובבת בכל מיני חורים מחפשת אנטרנט קפה, חסרת אונים בלי המחשב שלי. ואיזה כיף לראות פה בשרשור אחד אותך ואת גוגי, עכשיו חסרה פה גם HO HO מסין, בן מבנגקוק ובודהה המלבורנאי הותיק, ונקים לנו את לובי החזית המזרחית..
חזק ואמץ בילי והמשך להכנס הנה כמה שיותר.. גפן מלבורנאית
(חח מוזר לאמר את זה תאמינו לי מוזר...)

Gefen

New member
שלום ראש אדום....כאן אוסטרליה

אין ברירה, אלא להפנות אותך אל הפורום המתאים, שנקרא "הכוון אוסטרליה" - קראתי אותו ממש עכשיו ורצות שם די הרבה שאלות-תשובות של אנשים שמנסים להגר ונמצאים בשלבים שונים של ההגירה לאוסטרליה... אין טעם להכניס לך פה קישורים כי הכל מרוכז בצורה טובה בפורום השכן בדף הקישורים. ובכל זאת לשאלתך הספציפית לגבי לימודים - פה יש מידע שיכול לעניין אותך, והנה האתר הרשמי של משרד ההגירה האוסטרלי בקטגוריית הלימודים. אגב, פה במלבורן, ישראלים שמעוניינים להגר בצורה מסודרת, נוטים לפנות למומחי הגירה, לשלם להם כסף ולקוות לטוב....ואם פונים לאדם הנכון שיודע את העבודה אז הסיכויים הם לא רעים בכלל. ומאחר ואני חיה כרגע במלבורן, אשמח לעזור בשאלות שתהיינה לכם אם תחליטו להגיע דווקא לכאן... שיהיה לכם בהצלחה.. גפן

keren1877

New member
הי גפן!

איפה נמצא הפורום של "הכוון אוסטרליה"? כי אני ממש לא מוצאת אותו! תוכלי, בבקשה, לשים קישור אליו? תודה רבה!!!

keren1877

New member
הדודה המתוקה ../images/Emo24.gif

המון המון המון תודות על העזרה! ועוד שאלה, אם יש לך מושג - שמעת על אוניברסיטת מערב סידני? אני מחפשת בנרות אחר מידע עליה ולא מוצאת אף אחד שמכיר אותה! תודה רבה!

Gefen

New member
היי קרן, איזה מידע את בדיוק מחפשת?

נסי להיות קצת יותר ספציפית.... גפן

למעלה