אוסטריה

נראה לי

בזמן האחרון אני קורא בפורום הודעות של אנשים שלפי השאלות הנשאלות הם רוצים שנעשה להם את החיים קלים ושאנחנו נכתוב להם את התשובות. אז ככה - אני לא חושב שמתפקידי העונים לשאלות בפורום לענות על שאלות שאת התשובות אליהם ניתן למצוא בקלות בגוגל או בסיכומי שיעור של תלמידים אחרים בכיתה של אלו שכותבים לנו (שיעבדו קצת בעצמם) אז אני בעד להמשיך את המגמה שרק מי שבאמת מגיע עם שאלות שאנחנו צרכים להפעיל את גלגלי המוח נכתוב תשובות או נפנה למקומות הנכונים וכול מי שרוצה חיים קלים שיחשוב פעמיים לפני שהוא מעלה שאלה לפורום אני מקווה שסגם 11 ש מים וללי מסכימים איתי שלכם POOH

מצטרפת לחברים

באמת כדאי שתעשה חיפוש בגוגל, נסה לכתוב AUSTRIA כמו כן ממליצה לבדוק ב - WORLD FACTBOOK . אם תכתוב את זה בגוגל תגיע לקישור מעולה. כן, אני יודעת שזה באנגלית, אבל האנגלית שם סבירה. אם תחפש ויהיו לך שאלות ספציפיות אולי נוכל לעזור. בהצלחה.

shagam11

New member
../images/Emo26.gifזאת המדיניות של הפורום וחשוב

שכולנו נתמיד בקו הזה. ולחשוב שבימים שאני הייתי תלמיד, ספריה עירונית היתה הברירה (הכמעט) יחידה...

אני מבקש שליחה אם יצרתי רושם מוטעה

אבל הפורום הזה הוא הברירה האחרונה שלי חופסתי בכול כך האבה מקומות שאתם לא מאמינים- גוגל גוף וואלה MSN START נענע תפוז ויקפדיה ועוד כמה באנגלית אני כבר נואש...

ש מים

New member
מה זה "חומר על אוסטריה"../images/Emo35.gif

החלק החשוב ביותר בלכתוב עבודה הוא לדעת מה לשאול! נסה שוב...

למעלה