אונס

המוח שלכם מגעיל אותי!!

אני לא יודעת אם אוהב גבר אי פעם.. אף פעם לא נימשכתי לגברים חוץ מאחד שכן הרגשתי משיכה.. א.ני נמאס לי מבנים זה מגעיל אותי

בשבילי זה היה ממש הזוי

כאילו לא האמנתי שזה הגיוני,שיש בכלל מצב כזה.. הייתי בהלם על עצמי..כי חשבתי שאין מצב כזה בעולם שאמשך.. אבל הנה קרה פעם 1 והיה עוד מישהו שרק התחיל איתי(ממש מזכיר את זה שכן הרגשתי אליו משיכה,בהתנהגות ומשהו בתישדורת שלו ..זה משהו שמשותף בין שניהם וגם בחיצוניות הם הזכירו,הוא היחיד מכל אלה שהתחילו איתי ברח` שהרגשתי כזה באסה אחרי שאמרתי לא). ‏

שםאנילא

New member
אבל את זאת שדיברת על סוטים...השרשור שלך ../images/Emo12.gif

מעבר לזה שמספיק לראות היכן את גולשת ומסתובבת שלא נדבר על לשונך "הנקיה"...

נראה לי הרגע קלטתי משהו.

עוד שנה אולי פחות, כשתקראי את מה שכתבת פה, את תקראי לו תאמרי "תראה כמה היית חסר לי פעם...."

אפשר פירוש לשטויות שכתבת?

קודם ספק אם אוהב מישהו..כי גם לאלה שנימשכתי שמתי לב שהם חרמנים וזה הגעיל אותי! וחוץ מיזה שמשהו בכתיבה שלך ממש מגעיל..רק מוכיח לי עד כמה צורת חשיבה הגברית מעצבנת.

ממש ממש מגעיל?

בכתיבה שלי?!, אז לא רק שאת לא אוהבת גברים את סתם סלודת מכל דבר טוב... סיפור אחר לגמרי.

רק כדי שיהיה ברור,

את מתעבת שובניסטים כמונו, אבל גם מתעבת כל גבר, או כל אחד עם צורת חשיבה\כתיבה גברית, את קצת חוזרת על עצמך, לדעתי אין הרבה שובניסטיות, אז את בין כך מתעבת, מה זה משנה? בלי קשר לאם את צודקת או לא, זה לא יעזור לך, כנראה זה אפילו יגרום להרבה סבל...(אבל אל תסמכי על זה, זה תוצאה של צורת חשיבה גברית מרוכזת...)

למעלה