אונס

איחססססס חזקים

למה לנצל את החוזק לדבר כזה רע? שונאת אתזה שחוזק מנוצל לדבר רע כמו אונס. מאותגרים מינית??? ח אם כבר תגיד חרמנים עם מוח סוטה. ‏

שםאנילא

New member
בגלל זה את יודעת ועוקבת במה מדובר...יש לך פה

מסריח שלא יודע להצניע מילים כראוי לבת ישראל מעניין היכן למדת זה רק מראה מי את...

חחחחחחחחחח

אתה אדם אומלל רווק מזדקן שאין לך תשובות לכלום איתי אתה מתחמק כמו צלופח. פתאום נהית גיבור גדול עליה. מנבל את הפה. אלול? אתה אלול? 70 שנה מתהפך עליו...ברברבר. אל תשימי לב לאיש הקשיש הזה הוא מסכן תרחמי עליו. תפסתי אותך מחפש שידוכים...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה אני מנסה להכשיר ?

בס"ד מה אתה רוצה ממנה ? אני יודעת שבנים מושכים בצמאות בשביל להראות אהבה אבל לא צריך לדון לכף חובה . במיוחד בחודש אלול . כולנו באותה סירה .קצת אהבת חינם לא תהרוג אף אחד .

שםאנילא

New member
תגידי..את פטריה? פתאום צומחת לה? ניסית לפני כ

כן לקרוא את החומר כאן? להבין במה מדובר? או שאת פשוט עטה על המקלדת ומה שיוצא יוצא?

../images/Emo13.gif יש מצב .

בס"ד אני לא מבינה כלום .. אני סתם .. אבל כואב לי לראות שמדבר לא יפה אחד עם השני . תרבות הדיון בבקשה . זה המינימום שאני מבקשת . וסליחה אם הבנתי לא נכון .

שםאנילא

New member
אז לא הבנתי...את פשוט מעירה לי למרות שלא ניבל

ניבלתי את פי???? מה יהיה? איזה עולם הפוך...

אוקיי.

תני לי לנסח את זה אחרת. אנסים הם תועבת המין האנושי ואין על זה שום וויכוח.ללא ספק כל תרבות ודת אפשרית שפועלת לקיום המין האנושי בצורה הומנית מסרבת בכל תוקף לאקט כזה, של ניצול כוח לרעה. אני דברתי על ההכללה שלך, הההנחה שמבוססת על סטטיסטיקה וגרמה לך להשתמש במושג 'גברים', בלי לחלק בין התוקפים לכל היתר, ועל כן אמרתי. אמת, רוע קיים יותר אצל החזק, והמניע החזק מכל לרוע להתפשט היא המשיכה המינית. עד כאן. סיימתי את טענותי.

אני לא מכלילה

אני יודעת שחוץ מאנסים,יש הרבה גברים. אבל אחרי הכל יש לי כעס עצו.ם על העם הגברי

לא ביקשתי ממך אישור!!!

בסך הכל שיתפתי אתכם בתיסכול ובכעס שלי.. אתם עם המוח הגברי שלכם נימאסתם..וזו עו ד הוכחה למה שאני מספיק חושבת עליכם..נימאסתםםם

את מתכוונת לעשות עם זה משהו?

כלמור, לא להתחתן? אז מה את עושה כאן? את באה בטענות, מכלילה, אני מבינה אותך. אבל את תוקפת מי שלא עשה לך כלום, לא חבל על האנרגיות?

אני באתי לשתף בתיסכול ובכעס שלי

ואהיה חייבת להיתחתן כי אניממשפחה חרדית.. אבל קשה לי להאמין שאי פעם אוהב גבר..כי אני שונאת את המוח שלהם.

את צריכה להבין אותו

כמו שלך קשה איתם, להם קשה איתך. רק, שגם אם הם לא מודים בזה - הם צריכים אישה יותר מאשר שאישה צריכה גבר (אני יודעת. זה נראה הפוך). צריך להכנס לראש שלהם ולהבין מה הניע אותם להגיב כך. יהיה לך קל יותר.

לא רוצה להבין אותם!

שונאת את צורת החשיבה שלהם.. אבל לפעמים דווקא שהם יותר רחמנים מהבנות..כי בת אם תחליט לא לתת לך משהו תלך עלזה עד הסוף בצורה קשה..אפילו אם תתחנני..והם יש להם קטע שהם יותר ירחמו..אולי זה הדבר היחיד שטוב בהם..אם יש לך עוד תרשמי

למעלה