אונס

תגידי את שרוטה או משהו כזה??!!

איזה להנות בשכל.. מה השטויות שאת כותבת שם..איחס נגעלתי מכל מילה שממש לא הייתה לעניין.. ואיזה כבוד והערכה יש לך כלפי העם הגברי..ואי אפשר לאמר שזה שיוויוני כי כשאת מגיעה לעם הנשי ישר את אומרת קרציות,תלותיות,רעות..והפעם הוספת עוד משהו נודניקיות.. תגידי מה השתגעת??? אם תאמרי שאת תומכת בדעות השוביניזם שהגבר הוא וואו והאישה כביכול פחות,לפחות אדע מאיפה הטימטום של הדיבור שלך נובע. ואם כבר מדברים על נודניקים אז הגברים נודניקים כפול 10 וגם תינוקיים לא עצמאיים וחושבים שצריך לעשות למענם דברים. וגם שתלטנים. מזאת אומרת נודניקיות ?בגלל שהנשים יודעות לדרוש ולבקש את מה שבאמת מגיע להן הן נודניקיות? מה לא מגיע להן את מה שהן רוצות? הנשים עושות הרבה ולכן לא יקרה כלום אם ידרשו מהגבר שיעשה הרבה למענן..החיים הן חיי שותפות.וברגע שאישה דורשת צדק זה לא נודניקית..(אם כבר הגברים מנדנדים כמו תינוקים)היא בסך הכל דורשת את מה שמגיע לה בתור בנאדם שמעריך את עצמו ויודע שמגיע לו.

הקב"ה ברא את העולם בצורה הכי טובה

שיש אין תלונות! יש תלונות לאגואיסטים שעיוותו את התורה כדי להצדיק את מעשיהם הרעים והאופי הרע והאגואיסטי והאנוכי שלהם

חמודה

חייכתי למקרא מה שכתבת. אני לא שובניסטית ולא פמניסטית. אני מציאותית. כל אחד פועל מנקודת המבט שלו. וגבר שפוגע זה בגלל הכלים והנתונים שלו, שטבועים בו. כנ"ל אישה. את ממש ממש לא צריכה לתקוף. אבל כנראה את אוהבת להתקיף.. תהני.. :)

שםאנילא

New member
וגבר שפוגע זה בגלל הכלים והנתונים שלו, שטבועי

וגבר שפוגע זה בגלל הכלים והנתונים שלו, שטבועים בו אחותי היקרה...למה התכונת? הפכת אותנו לאנסים סדרתיים???

לא

לא רק אנסים הם פוגעים באישה. גם פגיעה מילולית היא בגדר פגיעה.. בנות נפגעות מגברים מהר, זו מציאות.. אבל זה טבוע בו כי זה טוב לדברים אחרים (למשל, מישהו זלזל באשתו - הוא יפגע בו טוב מאוד..)

ואגב,

אני רואה שלא הובנתי מה התכוונתי כשכתבתי "בגלל הכלים הטבועים בו" ה' לא טבע בו להיות פוגע, אלא הוא פגע בגלל כלים אחרים שטבועים בו, וכדי להגן עליהם (גאווה, כבוד, אגו וכו') הוא פוגע..

תגידי מה את מטורפת או משהו כזה?

שגבר פוגע זה בגלל הכלים שיש לו?? תגידי את בסדר? אני יודעת שיש לו הרבה כלים כדי לפגוע כמו שיש לאישה. אבל גבר הרבה יותר יכול לפגוע מאשר אישה במיוחד בקטע של האונס. ואז כשאני מוכיחה לך שזה כן מרוע וגם אם זה לא מאכזריות אז זה מאגואיזם +יצר. מה את ישר עושה? את לא עונה לעניין את הולכת לספר לי שהבנות קרציות ,רעות תלותיות ונודניקיות..כאילו את רוצה להגיד לי בזה שאל תחשבי שהנשים יותר טובות ואם כבר יותר גרועות..את בעצם מנסה להוריד מהערך של הבעיה ולהראות שהנשים יותר גרועות רעות ואפילו בשבילך נצלניות ומכשפות. (וכמובן שזה לא נכון,אם כבר הגברים כאלה תלותיים ונצלנים)ולא רק זה את על דרך באיזה שהוא מקום את כאילו מצדיקה את זה שהם אונסים. מה את בעצם אומרת זה הכלים שהקב"ה ברא להם..משמע הם לא אשמים תכף תגידי שהבחורה שהיא כביכול פיתתה אותו מעצם זה שהייתה לידו???!! איך את מעיזה בעוז חוצפתך להצדיק אתזה? אם אני אשלח לך אנס עכשיו תצדיקי אתזה בזה שתספרי עד כמה הבנות רעות,ותגידי שככה הקב"ה ברא אותו ותקבלי את האונס שלו באהבה ובהבנה??על מה את מדברתבכלל? ואני ממש לא תוקפת אני מדברת מתוך כאבבבב נטו! בלי שום תקיפה כואב לי

שםאנילא

New member
אז תשתדלי בע"ה לא להתקרב למצב כזה...ואז בע"ה

הכל יהיה בסדר...ותלמדי גם את אלו "שנפגעו" להתרחק ואז גם הן לא ייפגעו... כדי שגנב לא יפרוץ לך לבית שמים מנעול אזעקה סורגים וכל מה שאפשר כדי למנוע... לא נותנים לגנב להיכנס ואז צועקים... במיוחד אם זה מצב שקיים באופן חופשי כהגדרתך

תגידי את עושה צחוק מעצמך?

א,הפוסל במומו פוסל אז אל תגידי צרת אופקים. ב,איך עברת לעניין אחר שמעבר לאונס הרי דיברנו אך ורק על נושא האונס. וג,את ממש לא עברת הלאה לנושא הבא. כי הרי דיברנו על נושא האונס שזה כ"כ כואב! ואז מה את אומרת שאלוקים נתן להם,ואם הם פוגעים זה לא מרוע. זאת אומרת שנשארנו באותו הנושא..ואני הסברתי לך שזה כן מרוע אגואיזם+יצר הרע. ולא רק זה שהצדקת אתמעשיהם הנפשעים בצורה עקיפה. את גם רצית להראות לי שהפגיעה הנשית יותר חמורה משל גברים,ולכן אמרת שהבנות קרציות..רעות מכשפות נודניקיות.. את שפויה? בנאדם מדבר איתך על כאב ..ואת הולכת להצדיק נפשעים ולספר שהבעיה הגברים קטנה לעומת הבעיה הנשית? אם היו אונסים אותך גם היית עונה ככה??? ואח"כ מסבנת את השכל שכביכול עברת נושא?ובעצם לא עברת. ועכשיו אני מבינה מאיפה יוצאים גברים שוביניסטים מגעילים,כנראה שהם יוצאים מנשים כמוך. כנראה האמהות שהן כמוך מספרות לבנים שלהם שהם סמכותיים שהם החכמים..והנשים שהן מהמין כביכול ה"נחות"הן קרציות נודניקיות תלותיות..רעות מכשפות..איחס איזה מין דיבור זה בכלל? איך את בכלל יכולה לדבר ככה אל בנות ישראל? אני מזועזעת עד עמקי נשמתי איך בת יכולה להשפיל באלימות מילולית את המין הנשי שממנו באה..בושה. עכשיו אני רואה שהבעיה מתחילה האשה.

שםאנילא

New member
../images/Emo6.gif פשוט תענוג...לא תוכלי לתקן את העולם וגם א

אם תמשיכי לצעוק שזה כואב זה לא יעזור זה תמיד היה ותמיד יהיה... אז תשתדלי את ותלמדי חברות שלך פשוט להיזהר

אני מצטטת "גבר שפוגע זה בגלל

הכלים והנתונים שיש לו" ציטוט מתוך דבריך. כאילו מה את בעצם בא להגיד בזה? א.ממש לא עברת נושא כי דברת על זה שהוא פוגע.על איזה סוג פגיעה דיברנו?אונס. אז ממש לא עברנו נושא. ומה את בעצם באה להגיד ?!בגלל שאלוקים ברא אותו עם כלים ונתונים מסויימים לכן הוא פוגע..משמע כאילו שהוא לא אשם..כי הרי זה בגלל שאלוקים ברא אותו ככה לא?! אז לפי דבריך הוא לא אשם כי ככה הוא נברא לא?! אז שתדעי הוא כן אשם.כי ה` ברא אותו עם נתונים וכלים מסויימים כדי שהוא יעשה עם זה טוב ולא רע. ואם הוא עשה עם זה רע זה בגלל שלא התגבר על יצרו +אגואיזם. וזה שהוא נולד עם כלים ונתונים כאלו ממש לא!!!נותנת לו הצדקה למעשיו הניפשעים! מה שכן הוא יכול לומר שהוא אגואיסט ושלא הצליח להתגבר על יצרו! מעניין אילו היית נאנסת (ח"ו חס ושלום היו לא תהיה)..מעניין אם גם אז היית כותבת שהסיבה שהגברים פוגעים זה בגלל שנולדו עם נתונים כאלה.. ..כאילו את מצדיקה את מעשיהם ..רק שזה הצדקה בצורה עקיפה. או שאז כבר היית מדברת אחרת?!!! כי אז מדובר עליך?!

חחח

אני לא נותן לך אישור, אני רק תוהה בדבר אחד, את הרי כנראה לא מטומטמת ברמה של לחשוב שאת אמורה להיות לבד וגבר בחייך רק יהרוס, אז לאיפה את חושבת הדרמה נוסח 'גברים נמאסתם' תוביל אותך...

למעלה