תגידי את עושה צחוק מעצמך?
א,הפוסל במומו פוסל אז אל תגידי צרת אופקים. ב,איך עברת לעניין אחר שמעבר לאונס הרי דיברנו אך ורק על נושא האונס. וג,את ממש לא עברת הלאה לנושא הבא. כי הרי דיברנו על נושא האונס שזה כ"כ כואב! ואז מה את אומרת שאלוקים נתן להם,ואם הם פוגעים זה לא מרוע. זאת אומרת שנשארנו באותו הנושא..ואני הסברתי לך שזה כן מרוע אגואיזם+יצר הרע. ולא רק זה שהצדקת אתמעשיהם הנפשעים בצורה עקיפה. את גם רצית להראות לי שהפגיעה הנשית יותר חמורה משל גברים,ולכן אמרת שהבנות קרציות..רעות מכשפות נודניקיות.. את שפויה? בנאדם מדבר איתך על כאב ..ואת הולכת להצדיק נפשעים ולספר שהבעיה הגברים קטנה לעומת הבעיה הנשית? אם היו אונסים אותך גם היית עונה ככה??? ואח"כ מסבנת את השכל שכביכול עברת נושא?ובעצם לא עברת. ועכשיו אני מבינה מאיפה יוצאים גברים שוביניסטים מגעילים,כנראה שהם יוצאים מנשים כמוך. כנראה האמהות שהן כמוך מספרות לבנים שלהם שהם סמכותיים שהם החכמים..והנשים שהן מהמין כביכול ה"נחות"הן קרציות נודניקיות תלותיות..רעות מכשפות..איחס איזה מין דיבור זה בכלל? איך את בכלל יכולה לדבר ככה אל בנות ישראל? אני מזועזעת עד עמקי נשמתי איך בת יכולה להשפיל באלימות מילולית את המין הנשי שממנו באה..בושה. עכשיו אני רואה שהבעיה מתחילה האשה.