להזכירך ע' הודה בכך בפה מלא,גם במה שהוא עושה לערבים תמימים וגם בשעועית. מה שמטריד אותי זה שיש בפורום אנשים שבמקום להוקיע את מעשיו של ע' (וגם של ב') מגינים עליו. עצתי לכם אל תענו
אולי הופעלו עליו לחצים באיזורים מסוימים בקיבה כתוצאה מאכילת השעועית. איך אתה יכול לגבות עדות אמינה מאדם שעבר כזו מסכת של התעללות והשפלה ציבורית בשעות לא הגיוניות שכאלה?
מהרגע שהוא הודה. השאלה עכשיו אם אנו כחברה מסוגלים להכיל בתוכינו אדם כזה. שמשווה אינוס חתולה תמימה צלייתה בשמן, ומילוייה בשעועית. ובנוסף לזה הוא ירד בתחתוני ה"אתה תותח עד מתי נוב 02" שלו לזרוק את הזבל כשהממטרה בחוץ בדיוק פעלה. לדעתי,עסקת הטיעון זו חרפה. לא לזה התכוון הרצל כשנשען על המרפסת. אני יורדת מהארץ
בסך הכל ע' אוהב לשחק קצת עם חתולים שלא נרדמים בלילה,עכשיו שלא תביני אותי לא נכון.זה מזעזע שיש אנשים שניגשים לחתולים עם שאריות עור של עוף מניחים על שקית ומחכים שהחתול יגיע...ואז מלטפים אותו לאט לאט לכיוון הזנב וכשהוא מנסה ללכת מגישים לו עוד פיסת עור ועוד אחת..מבלי משים היד יורדת לכיוון הזנב תוך כדי תנועות מסז' שכביכול אומרות 'אני בסך הכל עושה מסז'..תהנה חתול סקסי שכמוך..אופס הנה היד על הזנב שלך..גרר גרר חתולי...מה,מה אתה נושך..זה רק מסז גורי גורי''. בכל מקרה לעומת מה שהאשימו אותו הדרך עוד ארוכה.
אם לא תרגעי, אקרא לקצב (ההוא מהאיטליז). ראי הוזהרת! כל הגברים זונות! נ.ב. נא לא להטריד אותי מינית בין 14:00 ל- 16:00 עם הקצבים הסליחה. נ.ב.ב. אין בהודעה זו משום הטרדה מינית ו/או הטרדה אחרת, ההודעה מכוונת למין היילוד.
אילו היית טורחת לעיין בהודעותי, היית מגלה התייחסויות ענייניות יותר. נכון, איני מכיר את הפרטים הקטנים, ולכן הנחרצות אולי ממני והלאה... מצד שני, באף אחת מהודעותי לא תמכתי בקצב או בעבריין מין כלשהו. חיים נפלאים, והרגעי!