אונס

• פותח הנושא mnm6
  • פורסם בתאריך

ShakeSpearE

New member
עסקת הטיעון לפיה קצב הסכים להודות נחתמה ביום

ה' שעבר, שתדע.

עסקה נחתמה (זמן עבר) קצב יודה (זמן עתיד)

ציטוט דברי מזוז: "יוגש כתב אישום נגד הנשיא, המייחס לנשיא שרשרת של מעשים מגונים בעובדת לשכתו במשרד התיירות, ושהם מתורגמים לעבירת פשע שעונשה המקסימלי הוא שבע שנים. בנוסף, כתב האישום יכלול עבירה של הטרדה מינית נגד מתלוננת בבית הנשיא, והטרדת עד נגד אחת המתלוננות מבית הנשיא. הנשיא יודה באמור בכתב האישום באקט של הודאה ונטילת אחריות לדברים". (ע"כ ציטוט) שימי לב למילים: יוגש; יודה; יכלול הכל לשון עתיד השופט אגב, יוכל לקבוע שקצב חף מפשע שההודאה אינה אמינה ושניתנה מסיבות לא ענייניות.

אמרת <==> לא אמרת

אמרת: ק', "מודה" שהוא עבריין מין - (זמן הווה) כפי שהוא עצמו "הודה" - (זמן עבר) כי הנשיא שלך לשעבר, לפני פחות משבוע, "הודה" - (זמן עבר) הבנאדם (ק') "מודה" בעבריינות מין - (זמן הווה) ק' עצמו "מודה" כי הוא אכן עבריין מין - (זמן הווה) קצב "מודה" באשמתו. - (זמן הווה) ק' "מודה" כי הוא אשם - (זמן הווה) ושוב, להזכירך, ק' עצמו "מודה" - (זמן הווה) אדם "שהודה" כי הוא עבריין מין - (זמן עבר) אבל ק' "הודה" בכך שהוא עבריין מין - (זמן עבר) לא אמרת: עסקה נחתמה (זמן עבר) קצב "יודה" (זמן עתיד).

mnm6

New member
ISJE89 שאלה

אם הוא כזה אשם למה הפרקליטות הסכימה לרדת מאונס להטרדה מינית אם הוא אשם למה מזוז אמר שאין מספיק ראיות והכי חשוב אם הוא אשם למה הוגשה נגדו התלונה רק לאחר שהמתלוננת ניסתה לסחוט אותו והוא התלונן עליה למזוז? אהה שכחתי כי התקשורת החליטה שהוא אשם ולא משנים הנתונים למען הסר ספק אם יתברר שהוא באמת אשם מצידי שיתלו אותו המרכז העיר ,אבל אם ראיות מספיק מוצקות

isje89

New member
הוא אשם(לפי דעתי)

להזכיר לך, בהתחלה מזוז היה בעד האשמת קצב,עוד בזמן שהפרשיה התפוצצה. ומעניין שבהתחלה היו המון ראיות נגדו ופתאום מצתמצמים כמה ראיות. משהו פה מסריח ,ואני משער שהמצב התהפך בגלל פוליטיקה ותו לא. לפי דעתי הראיות חזקות מספיק וצריך לדון אותו בהתאם.

mnm6

New member
שלא יהיה ספק

אני לא מגן על אף אחד ולדעתי צריך לסרס אנשים אבל רק אחרי שהוכה שהם אשמים ולא מתוך לחץ ציבורי או הלך רוח שמשבש את משפט הצדק

שבתאי

New member
קשה לי להאמין...

לא איכפת לי שאדם שאנס את בתו יסורס. אבל לא נראה לי שתהיה בכך תועלת מרתיעה. נראה לי שאדם כזה, שאונס את הבת שלו, הוא פסיכופט – כזה שהעונש לא מדבר אליו. לא ה-4.5 שנים בכלא. לא 10 שנים ולא סירוס. זה פשוט לא עובד עליהם. גם במקרה של קצב, חשבתי, שגם אם הוא היה מורשע באונס ונכנס לכלא לעשר שנים, עדיין, עיקר העונש שלו הוא בביזיון. לא ניתן להעניש את קצב עונש חמור יותר מעונשו של הביזיון. להערכתי הוא היה ממיר את הביזיון בסירוס מבלי לחשוב פעמיים – וכל זה, כל הפחד מהביזיון, וכל המעמד שלו, שעליו הוא עמל בעשר אצבעותיו כל חייו – מנער מצוקה לכס נשיא המדינה – כל אלו פשוט לא עמדו לנגד עיניו כשהוא היה חרמן. אני בטוח שהוא היה יכול להשיג בחורות, גם הוא וגם רמון. אם הוא היה רוצה, הוא היה מצליח להשיג בנות. אבל הוא רצה דווקא את "זאת" נכנס לאובססיה והרס לעצמו, למפרע, את החיים. אקיצער: חשבתי על זה. מה אני מעדיף?. להיאנס או להיות מואשם באונס – לוידע, צריך לנסות...

עובבי

New member
שתדעו

-ביצה עם שעועית זה לא רע. -שתדעו. -לא מובן לי למה אתה מגן בתוקף על שעועית עם ביצה. -עצתי לך אל תענה -שתדע, -מה גורם לאדם ממוצע כמוך לאכול שעועית בערב? -חתמת על זה,אז מה אם זאת שעועית אדומה. -עצתי לך אל תענה. -ביבי נתניהו מלך ישראל. -קצב עבריין מין. -שתדעו. נ.ב. -עצתי לכם אל תענו.

עובבי

New member
אתה משווה עבירות מין לשעועית?

איזה מין אדם אתה לא אתפלא אם אתה אונס חתולות בערבי קיץ. עצתי לך אל תענה

עובבי

New member
הדברים שאת אומרת עלי גובלים בהוצאת דיבה

חוץ מזה מה שאני עושה בערבים זה עסק שלי

עובבי

New member
שתדע

מזעזע אותי שבמקום להתעסק בזה שהודית שאתה אוכל שעועית והצהרת על כך בפומבי! אתה מתעסק בזוטות. לא האשמתי אותך שאתה אונס חתולות בלילה או שאתה מעדיף להוציא שחורים מול המראה אני רק אומרת שזה שאתה מגן על מוציאי שחורים מהארון-כמו ע'-זאת התופעה המחליאה

עובבי

New member
כצופה מהצד

אין לך פורפורציות. ברגע שאת משווה אינוס חתולים לאכילת שעועית את מאבדת את האמינות שלך. זה כמו להשוות בין ביבי לבובו.

למעלה