אונס

• פותח הנושא mnm6
  • פורסם בתאריך

דסדס

New member
אוף איתך!

מי נתן לגיטימציה? מי אמר שזה בסדר להטריד מינית או לאנוס? תראי לי מקום אחד! יש הבדל גדול בין לתת לגיטמציה לבין להגיד שאולי צריך להתיל ספק בתיקשורת ובדיעה הכללית, וגם אם כולם בטוחים שמשהו נכון צריך לפעמים להישאר טיפה סקפטים ולא לבלוע הכל לחלוטין. אף אחד פה לא אמר: "לדעתי קצב לא אשם" מה שאמרו פה ש"יכול להיות שקצב לא אשם, הוא לא נשפט, בית משפט לא קבע שהוא אשם ולכן אי אפשר לדעת!"

ShakeSpearE

New member
לא מדובר בתקשורת, תלמדי את העובדות,

שוב אני חוזרת, ביום ה' נחתמה עסקת לפיה קצב מסכים להודות כי הוא עבריין מין, ובמשך שעתיים את מרצה לי שצריך לרדת ממנו.

דסדס

New member
לא אמרתי שצריך לרדת ממנו,

תפסיקי להכניס לי מילים לפה!!! אמרתי שאני נגד העלהם הציבורי (בעיקר שהוא התחיל עוד לפני שהוא הסכים להודות), תני לבית משפט לקבוע מה יהיה. תתעסקי בדברים יותר חשובים ויותר רציניים. במקום לעשות עליהום על קצב שהוא מקרה פרטי צריך ללכת על החוקים זה מה שאני אמרתי.

ShakeSpearE

New member
זה לא או - או. הוא לא מקרה פרטי אלא מייצג.

מייצג את זה שהוא יכול להטריד כמה שהוא רוצה, וכולם יצעקו לא לעשות עליהום עליו. (שזה שונה מאוד מלומר שצריך לרדת ממנו? נגיד.) הוא היה הנשיא להזכירך. והוא לא המקרה היחיד, בכל פעם שיש הטרדות מיניות ישר תראי את כל הקופצים הצדקניים ש"לא לעשות עליהום" על עבריין המין, ובמקום זה הם עושים עליהום על האמיצים שהתלוננו. אני מסכימה שצריך ללכת על החוקים. אבל תביני, במקרה של עסקת טיעון כמו כאן לחוקים אין שיניים...

עובדה: הנשיא לא הודה (זמן עבר).

צפוי כי יודה (זמן עתיד) בבית משפט במסגרת עיסקת טיעון.

ShakeSpearE

New member
עובדה: עסקת הטיעון לפיה קצב הסכים להודות

נחתמה ביום ה' שעבר.

ידו בכל

New member
גם עמוס ברנס הודה

גם עיזאת נפסו הודה ואילו כיום אנו יודעים כי הם זוכו במשפט חוזר. מצטער, כמו השופטת דורנר אינני מאמין בראיית ההודאה המושגת בצורת לחץ. במקרה עמוס ברנס ועיזאת נפסו הלחץ היה מסוג אלימות ואילו במיקרה קצב זה היה מקל וגזר.

ShakeSpearE

New member
הדבר היחיד שאתה כן מוכיח, זה שק' אשף תקשורת

לא יאומן, הבנאדם (ק') מודה בעבריינות מין, וידו בכל בכל זאת מצדד בו שוב ושוב. הוא מצליח לעורר בך את כל רגשי הפחד וללחוץ על הנקודות הנכונות. יישר כוח ליועצי התקשורת שלו.

עובדה: "ק'" אינו מודה (זמן הווה).

ShakeSpearE

New member

נחתמה ביום ה' שעבר.

דסדס

New member
עכשיו את רוצה לעשות לינץ על ידו בכל?

בגלל שהוא טוען שאי אפשר להאמין לשום דבר בוודאות כי יש המון גורמים שלא תמיד לוקחים בחשבון ולא אמר שק' לא אשם הוא רק אמר שאי אפשר להתיחס לזה בוודאות מחולטת שק' אשם. אז בגלל שידו תומך באנס מורשע שבטוח שהוא אשם אז הוא בטוח גם סוטה מין, אני בעד לסרס גם את ידו. בעצם בו ניהיה יותר פרקטיים, בואי נסרס את כל הגברים, ככה בטוח לא יהיו אנסים.

ShakeSpearE

New member
מה לינץ'? לא אמרתי את הדברים שאת אומרת.

הכי קל להמציא, תמשיכי להנות. אגב לא אמרתי בשום מקום מילה על לסרס. מה קשור? אגב אני גם לא בעד לסרס את ק', שתדעי.

דסדס

New member
יופי

אז עכשיו את מבינה איך אני מרגישה שאת מוציאה את כל מה שאני אומרת מההקשר, ומנפחת כל דבר, ומסיקה מה שנאי רוצה לסיק מהדברים שלך.

עובדה: הנשיא לשעבר אינו מודה (זמן הווה).

ShakeSpearE

New member

נחתמה ביום ה' שעבר.

סלסרו

New member
במה *בדיוק* הוא יודה?

השטן בפרטים. בא נראה את רשימת הדברים שבהם הוא יודה. ושוב, אני מבין שלדידך אין כל הבדלים בין מעשים, אבל בעיניי אנשים סבירים יש בהחלט..

ShakeSpearE

New member
הוא יודה שהטריד מספר בנות במשך תקופה ארוכה

זה בסדר מבחינתך?

למעלה