אונס

• פותח הנושא mnm6
  • פורסם בתאריך

mnm6

New member
אונס

אתם יודעים לא מזמן כולנו שרשרנו על קצב,אנשים יצאו להפגנות ומה לא ואז אני שומע היום חדשות שנראו כך: בחור שאנס בת שלוש עשרה קיבל 4.5 שנות מאסר(שזה כלום) ילד בן 14 הודה באונס ילדה בת חמש אב תקף מינית את ביתו בת השנתיים אב נעל את ביתו בחדר כדי שיוכל לאנוס את ביתו השניה ויש עוד כתבות רבות מזעזעות שנהיו דבר שבשגרה ואף אחד לא פוצה פה ולא זועק,אין הפגנות,נגד המשטרה ,אין הפגנות נגד העונשים הקלים שמקבלים אותם בני זונות על ידי בית המשפט אפילו בשיחות היום יום זה לא מוזכר האם נהיינו חברה אפטית וצבועה שצועקת ודורשת ראשים רק במקרה של מפורסמים לא הגיע הזמן ולזעוק ולדרוש שכל זה יפסק לא יודע אם לא כדאי ללמוד במקרים הללו מהערבים או אולי אפילו מהחרדים ופשוט לסרס את כל החולרות הללו כדי שלא יוכלו להמשיך להזיק,ובשביל שכל האחרים יתחילו לפחד שכל אנס או אפילו רק מי שחושב על זה ידע שיהיה השלכות ומחיר למעשים שלו שיכאבו לו מאד רק אז זה יפסק

מקווה שלא התכוונת ברצינות?!?!

אני בעד, ובמדינות מערביות מסויימות קיים סירוס (כימי לפחות לאנסים סדרתיים) אני בעד עריפת ראש בכיכר המדינה, אבל זה רק כי אני פרענק - ימני / שמאלני - אוהב הומואים ומתעב דוסים נצלנים ואנשים טיפשים... וברצינות-מה שלא מוכר לא מעניין אף אחד, לך תנסה להתלונן על דבר כזה, יוציאו לך את המיץ ובסוף לא יגישו כתב אישום מחוסר עניין לציבור. בתקווה להפיכה צבאית שאולי תסדר לנו משהו בראש... מי אמר שהכיבוש לא משחית???

למה לא?

הרי בטהרן ובעוד מקומות שיש בהם אוכלוסיה ערבית אותנטית עושים זאת. אז לפי ההצעה שלך שיהיה פה גם בישראל זה יהיה אותו הדבר שם!

אמת נכון הדבר

וכי רק קצב אנס הלא כל בית שני בישראל יש בו מין המכה הזו ! אלא שמכיון שקצב הוא מייצג מדינתינו לא נותר אלא להטיח בו את האשמותינו . ולהעבירו מתפקידו ! שמא יאמרו כל אנשי ישראל אנסים הם ולא אנשים!

מה פשר דברייך?

היש מין ההגיון בהם אדם כי יבלע ספר ישהק וישתנק עד כי ידמעו עיניו וכל בטנו כבאש תתפצפץ... אלא כי אם מנסה אנכי לעשות רושם טוב על באי פורומינו הנעלה ולהחליט על כמה עקרונות 1 בלי חיחיחי למינהו 2 עברית צחה 3העלאת קבצים מקסימום אחת לשבוע שלך אבשלום קור...

דסדס

New member
בהחלט צריך להחמיר את העונשים

וזה גם מה שכתבתי בשירשור של קצב. יש מספיק אנשים שהורשעו בבית משפט על אונס ועדיין יצאו בזול ועל זה הייתי בשימחה מצטרפת להפגנה לגבי החמרת הענישה. אבל להצטרף למרדף אחרי קצב ניראה לי טיפשי לחלוטין, יש מערכת חוקים, שהיא תשפוט אותו, אני לא אחראית לשפוט אף אחד. ותחאלס, עם כל הזעזוע מהמעשים שהוא עשה/לא עשה, יש כל כך הרבה מקרים הרבה הרבה הרבה הרבה יותר חמורים בעיני שעליהם צריך להתלונן יותר שהעונשים לא מספיקים. אבל אין מה לעשות, אנחנו חברה צבועה. הפכנו להיות אפתים, אנחנו כבר לא רואים סבל כבר לא שומעים מצוקה, אין מה לעשות. באותו הקשר, היה את הדיון הגדול לגבי הערבים שהיו במחסום ארז, כן זו מצוקה, אבל אני יכולה להבין את הניגוד אינטרסים של לטפל בהםץ אבל באותה מידה אני זוכרת שיש פליטים מדרפור שצריכים סייוע, הם לא עשו לנו כלום, הם לא אוייבים שלנו, הם עוברים עכשיו שואה כמו שאנחנו עברנו ועדיין, המדינה שלנו אטומה. וצרים לא לשכוח את אותם פילטים, ואם כבר לעשות הפגנות ורעש ההפגנות צריכות להיות להפעיל לחץ על הממשלה לעזור להם, להפעיל לחץ על לקבל אותם. יפה ההפליה שכשהיהודים סובלים הם הכי מסכנים וכל העולם לא בסדר ולא עזר להם, ופתאום כשיש לנו הזדמנות להתנהג אחרת אנחנו שוכחים את זה.

mnm6

New member
זה הבעיה אנחנו מתייחסים רק למה שמושך תשומת לב

ולא למה שחשוב באמת

ShakeSpearE

New member
לא זו לא הבעיה. הבעיה היא כי -

גם כשזה כבר כן "מושך תשומת לב" לפי הקריטריונים שלך, משהו גורם לך ולאחרים לגונן על עברייני המין. אגב, בגלל זה יש כל כך הרבה מקרים כאלו, שלא מושכים תשומת לב. כי תשומת הלב שלך ושל יותר מדי בודדים נוספים כמוך, מופנית פעמים רבות אוטומטית להגנה על עברייני מין. ולא נותר אלא לתהות למה. <ת'אמת, יש לי הערכות לסיבה לכך. אבל עדיף (לך) שלא אומר אותן.>

rigoletto111

New member
ה"משהו" שגורם לכמה אנשים לגונן עליו

זו העובדה שהוא כבר חודשים ארוכים מואשם באונס, ומסתבר שאין ראיות לזה. תארי לך שהיו מאשימים אדם מסויים חודשים ארוכים בכך שהוא ג'ק המרטש. ובסוף העניין היה מסתיים בכך שהוריד כאפה לשכן שלו (ונכון, זה לא יפה... ולא הייתי רוצה לראות אותו כנשיא המדינה...). לא היינו תוהים למה האשימו אותו? לא היה נוצר דחף אצל כמה מאיתנו לגונן על אותו אדם?

ShakeSpearE

New member
לא מדובר ב"הוריד כאפה"

לא יאומן שאנשים, שלא מכירים את הנושא לעומק, (או שבוחרים לעצום את עיניהם), ממשיכים לטעון, כמוך, כי העבירות של קצב היו "קלות". מזעזע.

rigoletto111

New member
למה להכניס לי מילים לפה?

כבר חודשים ארוכים מזוז דיבר על אונס - והנה זה פלא, אין ראיות לאונס. ומה לעשותצ, נשיקה זה פחות חמור מאונס. אם "אסור לדרג רוע" את הופכת את כל העניין לאיזה תחום מיסטי שהוא ממילא חסר משמעות.

ShakeSpearE

New member
הוא דיבר על הרבה דברים, אתה לא הקשבת.

שתדע, עבירות מין הינן אף הן חמורות ביותר וממיטות עלינו חרפה. ואם כבר מזוז, הוא עדיין טוען שהיו אונסים, רק שאחד קשה לו להוכיח בביהמ"ש ועל השני חלה התיישנות למרות שהוא יכול להוכיח את המקרה. מצויין, אז מזוז בטוח אנס, רק לפני זמן רב. אז, המשך לצדד בק' ריגו. יפה לך.

מתלבט13

New member
המידרון החלקלק בעיית המשאבים ועל חשבון מי זה

יש אינסוף פליטים בעולם. והגמשת מדיניות ההגירה תביא פי מאה פליטים לכאן. זה עולה הרבה, ויש לזה עוד מחירים. השאלה היא מי חשוב יותר מסעודה משדרות או הפליטים מסודאן. בצער רב וביגון קודר נדמה לי שאני מעדיף שכסף מיותר שיש למדינה יופנה לעניי עירינו הרבים גם הם.

isje89

New member
להתחיל לפעול

אם מסרסים מישהו, היתי רוצה לראות איך מסרסים את קצב.

למעלה