אונס קבוצתי

mikeys barking

New member
לא בישראל ../images/Emo3.gif

כשהייתי בטיים סקוואר (בקיץ בניו יורק
) היה חם ויד גשם! D: זה כ"כ שווה

mikeys barking

New member
../images/Emo41.gifהערה 3:../images/Emo41.gif

ראיתי שזה חוזר על עצמו הרבה, אז שלא תתבלבלו- אתם לא חייבים לקרוא את השאלות שהאחרים שאלו כדי להבטיח ששלכם לא יחזרו על עצמן! הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להעיק עליכם. תשאלו מה שעולה לכם לראש, ומקסימום אם יש שאלה שחוזרת על עצמה הנשאל יענה עליה שוב, או יתעלם. ועוד משהו: בבקשה אל תגידו לאחרים להגביל את מספר השאלות שהם שואלים. תהיו יצירתיים
(כל אחד ומוחו הקודח שלו

ellapr41

New member
עוד שאלות!

קרמבו מול התנור\אבטיח בחוף הים? שורדת יום בלי מסטיק? עושה שעווה בחורף או מגדלת פרווה (צורכי שמירה על טמפרטורת גוף תקינה)? מתעמלת אצל רותי זהר? איך את קוראת לאחות של ארתור: גילי או D.W ? את אוכלת חומוס? אוהבת אוזני המן? חג אהוב? חג לא יהודי אהוב? טעם גלידה אהוב? אוף! גמרתם את כל השאלות!!!

Bar391

New member
תשבות (איזה נושא כבר אפשר לכתוב)חח

קרמבו מול התנור\אבטיח בחוף הים? אבטיח בחוף הים!!!!!!!!! שורדת יום בלי מסטיק? כן עושה שעווה בחורף או מגדלת פרווה (צורכי שמירה על טמפרטורת גוף תקינה)? כן גם בחורף חחח מתעמלת אצל רותי זהר? כן! איך ידעת?? איך את קוראת לאחות של ארתור: גילי או D.W ? גילי את אוכלת חומוס? כן אוהבת אוזני המן? מאוד! אבל רק עם שוקולד חג אהוב? פורים!! חג לא יהודי אהוב? Christmas and Halloween טעם גלידה אהוב? אוראו , קוקוס, שוקולד איטלקי, וניל עם עוגיות , וניל עם פצפוצי שוקולד

ellapr41

New member
ידעתי!

פשוט כישרון על הא?! נבחרת סנונית? (כי אצלנו בסנונית מקפיצים, אבל לא ירקות.. בונים פירמידות, אבל לא מלבנים... חח.. נראלי זה ככה לא?)

Bar391

New member
אממ

אני עוד לא בניבחרת ...אני בעתודה. וזה כבר לא השיר שלהם ...עכשיו זה --> סנו סנו סנו סנונית , כפיים סנו סנו סנו כפים סנונית סנו סנו סנונית...חח משהו כזה

שאלות

משוטטת באתרי רכילות? קוראת עיתונים? רואה חדשות כל יום? מתעדכנת בפוליטיקה? אם היית חיה , איזה חיה היית? למה? כשאת שומעת מוזיקה, את לא יכולה להמשיך לשבת? איזה זמר/ת את הכי אוהבת? איזה שיר שלו/ה את הכי אוהבת?

Bar391

New member
עוד ועוד תשובות ..יאי זה כיף לענות

משוטטת באתרי רכילות? לא קוראת עיתונים? לא רואה חדשות כל יום? לא חחח מתעדכנת בפוליטיקה? גם לא אם היית חיה , איזה חיה היית? דולפין ! אן דג ..אני מתה על ים! למה? כשאת שומעת מוזיקה, את לא יכולה להמשיך לשבת? לפעמיים אני יושבת ולפעמים לא ... איזה זמר/ת את הכי אוהבת? בשתובות הקודמים כתבתי שאני אין פיבוריט לזמר\ת כלשהו איזה שיר שלו/ה את הכי אוהבת? כמו שאמרתי אין לי זמר-זמרת מועדפת אז גם אין לי שיחר מועדף אוצלו חח כי אני אוהבת כל מיני שירים ולא את כל השירים של זמר\ת מסויימים ..

yotam2233

New member
יש פה שאלות

מה שלומך? איך החיים? האם את מתגעגעת לקורס של טליה? מה את לומדת עכשיו אצל טליה ואיך זה? מה את הכי שונאת לאכול? אילו פרחים את הכי אוהבת? באיזה סרט הכי בכית? אמ.... מה השם של הבצפ שלך...?.... איפה את גרה... ? חחח... XDDDD ס-ת-ם.....!! זה היה בצחוק... טוב זהו אין לי יותר דברים שאני צרי.... אמ... רוצה לדעת... *צוחק צחוק שטני*......

Bar391

New member
more &more

מה שלומך? הכל טוב ! XP איך החיים? החיים יפים האם את מתגעגעת לקורס של טליה? מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מה את לומדת עכשיו אצל טליה ואיך זה? אני לומדת אצלה פיתוח קול . וממש ממש כייף לי אצלה!!!!!!!!!!!!!11 מה את הכי שונאת לאכול? גמבה אילו פרחים את הכי אוהבת? אין לי מושג! באיזה סרט הכי בכית? אני לא דוגמא אני בכיתי גם בפינוקיו חחח ...אני לא ממש זוכרת באיזה סרט הכי הכי בכיתי ...

yotam2233

New member
חחח...

חחח.... איזה מתוקה.... ^_^ נו... ספר י עוד חוויות מהשיעור עם טליה

Takuto

New member
שאלות... הכל על פוקי XD

ואני מניח שבטח כל פעם אשאל את השאלות האלה XDDD את אוהבת פוקימון? (התשובה האפשרית היחידה היא- ברור שכן!!$#\^$%#%$#) איזה פוקימון את הכי אוהבת? מי הדמות (בן אדם ולא פוקי XD) שאת הכי אוהבת בפוקימון? איזה פרק הכי אהבת בפוקימון? מדובב הכי אהוב בפוקימון? לא מצליח לחשוב על שאלה שלא קשורה לפוקי כי... שאלו כבר הכל XD

Bar391

New member
פוקימון - תשובות P:

את אוהבת פוקימון? פעם אהבתי ..אני לא מתה על זה ..זה נחמד איזה פוקימון את הכי אוהבת? לא יודעת מי הדמות (בן אדם ולא פוקי XD) שאת הכי אוהבת בפוקימון? גם לא יודעת איזה פרק הכי אהבת בפוקימון? אמממ :| מדובב הכי אהוב בפוקימון? דניאל מגון!! ומאיה בר שלום-ג'סי ואממ המון זמן לא ראיתי אז אני לא זוכרת שם את כולם...

Takuto

New member
פוקימון = הדבר הכי שולט שקיים!! ;-;

טוב אולי עדיף לא לשאול את השאלות האלה בכל פעם... XD

Hawkgirl

New member
פחחחחחח איזה תשובות XDDDD

ואכן, מאיה שולטת! #&%$#&%$#&%$ *הולכת לחפש אוכל* אהה, המקרר לא התמלא מאז הבוקר ;-;-;-; דושיווווו ;-;

chen010189

New member
עוד שאלות לקונדסונית

מה התוכנית לסוף שבוע? כמה שעות יש לך? אם תהיה שביתה, מה התכניות שלך? מכל השיעורים שהיו לך בקורס של נ.ל.ס באיזה שיעור הכי נהנת ולמה? (לא להגיד "כולם", באיזה ה-כ-י נהנית
) היה לך יום מעניין היום? מה עשית? יש לך בעלי חיים? כמה ואיזה? איזה חיה היית רוצה? מהחיות בגן חיות (הגדולות) איזה חיה את הכי אוהבת? מקצוע בבית ספר שתעשי איתו משהו גם בעתיד: פריט בארון שמועדף עלייך: פריט בארון שאת מתה להעיף לפח: אם היו עושים עלייך דמות מצויירת, איזו דמות היית רוצה שהיא תהיה: הרעה\הטובה? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? אם היו מכניסים את הדמות שלך (מהשאלה שלפני הקודמת) לתוך סדרה מצוירת, איך היו קוראים לה? מה את מעדיפה: סרט או סדרה? תוכנית ריאליטי או טלנובלה? פוקימון הסרט (לא משנה איזה) או פוקימון הסדרה? ג'סי או ג'יימס? אנימה מועדפת: דמות מועדפת מתוך אנימה: פרצוף אנימה מועדף (^_^, O____O וכו'...): פיות או מלאכים? קולה או ספרייט? המבורגר או צ'יפס? חלב או בשר (בלי קשר לצמחונות, מה את יותר אוהבת)? שמיים מעוננים או חלקים? גשם או שלג? היית בחרמון? את רוצה להיות שם? איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? מה מתנגן ברקע (לווא דווקא שיר, כל רעש שאת שומעת ממש עכשיו)? מה המבחן הבא שלך? מה הציון הכי גבוה שקיבלת השנה? והכי נמוך? נכון לעכשיו, מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? ספרי על חלום הזוי שהיה לך: את מאלה שמתעוררות מוקדם או מאוחר? מה מעיר אותך: שעון מעורר\אמאבא\משהו אחר? מה את הכי אוהבת בסנדוויץ' לבית ספר? מה הממתק הכי אהוב עלייך? חסכנית או בזבזנית? תבואי למפגש פורום כשיהיה? באיזה פורומים את עוד כותבת? איזה עוד ניקים יש לך בתפוז? איזה ניקים יש לך באינטרנט בכלל? מה הניק שלך שהכי אהוב עלייך? את כותבת בלוג\יומן? מאמינה ברוחות? מאמינה באמונות תפלות, ואם כן באיזו אמונה בעיקר? מי לימד\ה אותך בקורס בנ.ל.ס? עם מי חיזקת קשר מהפורום שלא הכרת לפני ההצטרפות לפה? עם מי מהפורום היית בקשר עוד לפני ההצטרפות לפה? יש לך קלטות וידאו בבית, ואיזה? אם היית יכולה לבחור כשרון כלשהו שעדיין אין לך, במה היית בוחרת? קוראת ספרים? אם כן, איזה את קראת אחרון\קוראת עכשיו? אם היית עכשיו ליד הכותל - מה היית כותבת על הפתק שהיית שמה? ושוב בהנחה שזה השתנה מהתשובה שנתת למעלה: מה השיר האחרון ששמעת? הבן אדם האחרון שדיברת איתו? הדבר האחרון שאכלת? הדבר האחרון שראית (יכול להיות בן אדם, חיה, תוכנית וכל דבר אחר)? תסתכלי לאחור, מה את רואה? אמרתי להסתכל לאחור! מה את ממשיכה לקרוא!
נו! נו בר... יאללה להסתובב! נו מה את עושה דווקא? אוחחח... יאללה כבר! נו תסתובבי יה, היא עוד קוראת...חחח אני בשוק. תגידי מה נסגר? נו תסתובבי. סבבה לא צריך.

למעלה