אונס קבוצתי

mikeys barking

New member
אונס קבוצתי ../images/Emo67.gif

**לכל מי שרוצה לאשר השתתפות** והנבחרת להפעם! מי שנכנסת כל יום לפורום, משתתפת, מגיבה, ומדובבת מדהים... בר!
(Bar391) אתם מוזמנים להפיל גם אותה בשאלות!
וקצת העתקות מהפיילוט:
מה זה? פינה שבועית בפורום. פעם בשבוע אני אבחר במישהו, ושאר חברי הפורום צריכים להתקיף אותו בשאלות. |*הערה: בבקשה תשתדלו לא לחזור על שאלות ולא לשאול שאלות כמו "מאיפה את/ה?" "בן/ת כמה את/ה?" ודברים משעממים אחרים. תשתדלו 'לתבל' (נו מה P=) את השאלון כמה שיותר בשאלות שמעניינות אתכם לדעת על הנשאל, ושאלות שהנשאל לא יירדם כשהוא עונה עליהם.
הערה 2: נא לא לשאול שאלות בנושאי סקס, סמים וטל מוסרי. תודה. (אה, ולא לעבור על חוקי תפוז אנשים
)

Bar391

New member
יששששששששששששששששששש

איזה כייף ...יאללה תפציצו...

Hawkgirl

New member
AH AH! SORE WA SORE!

*להתעלם מהכותרת* תקשיבו, זו בעיה שכל אחד מביא 37854236423675494967236785492367854926749 שאלות ומצפה שאני אזכור את כל השאלות שהוא רשם כדי שלא יחזור על שאלות XD אז מצטערת, אין לי כוח לקרוא את כל השאלות של שאר המשתמשים, אז תסלחו לי אם אני חוזרת על שאלות שנשאלו XD מה התוכנית(הלא מצויירת) שאת הכי אוהבת? מה התוכנית(המצויירת) שאת הכי אוהבת? מי הזמר שאת הכי אוהבת? מי הזמרת שאת הכי אוהבת? מאיפה את?!?!? מתי יש לך מומולדת? מה הגובה שלך? O: מה המבחן הכי קרוב שיש לך בבית ספר? O: בת כמה את?(תזכירי לי כי אני באקה X: ) איזה שפות את יודעת?(מלבד עברית XD ) איזה שפות היית רוצה לדעת? מה הארוחה האחרונה שאכלת? מה היה בארוחה? XD (כן כן.. אני מתה מרעב כי לא אכלתי כלום מהבוקר XD ) מה השיר שאת הכי אוהבת? את שומעת שירים גם בשפות אחרות? איזה שפות? את אוספת דברים מסויימים?(כמו קלפים, פקקים.. וכו'..) יש לל אובססיה לדברים מסויימים?(סתם להמחשה, לי יש אובססיה לשעונים XD ) ו-ה-כ-י----ח-ש-ו-ב: איזה אנימות ראית? XD זהו נראה לי, אולי יבואוו לי שאלות נוספות XD

Hawkgirl

New member
אה, עוד שאלה חשובה D:

מי המדבב/ת/ים שאת הכי אוהבת מהארץ? מי המדבב/ת/ים שאת הכי אוהבת מחו"ל(אם את מכירה)?

Bar391

New member
אופס שחכתי משהו

האנימות שאני רואה הם - אני לא רואה אנימות קבוע אבל ליפעמים סאקורה, דוקורוצ'אן, פוקימון..לא יודעת כל מיני..

Hawkgirl

New member
נמנמ יכול להיות O:

אני לא זוכרת מתי דיברנו על הסדרה, אבל באותו יום ששמעתי עליה, בדקתי כמה פרקים יש לזה(הסתבר לי שרק 4 פרקי OVA) אז חיפשתי ביוטוב את הפרקים וראיתי ביוטוב ביום אחד! 4 פרקים=שעתיים. XDDDD סדרה סאדיסטית ביותר, גאד, כמה דם XDDDDDD *פיפירו פירו פירו פיפירו פייייייייי* XDDDDDD

mikeys barking

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

4 פרקי OVA? מה זאת אומרת?
סדרה אכן סאדיסטית ומלאה בדם, אבל זה מצחיק וכזה חמווווד ^O^ [דרך אגב שרשרתי לבר
]

Bar391

New member
answer.....XP

מה התוכנית(הלא מצויירת) שאת הכי אוהבת? אחיות או לא ליהיות מה התוכנית(המצויירת) שאת הכי אוהבת? KND מי הזמר שאת הכי אוהבת? אין לי הכי הכי אני אוהבת שירים של כל מיני מי הזמרת שאת הכי אוהבת? כנ"ל מאיפה את?!?!?מודיעין מתי יש לך מומולדת? 20.2 מה הגובה שלך? O: מטר 54 מה המבחן הכי קרוב שיש לך בבית ספר? O: אין לנו עוד מבחנים עד למחצית הבאה אז אני לא יודעת בת כמה את?(תזכירי לי כי אני באקה X: ) עוד חודש בת 15 איזה שפות את יודעת?(מלבד עברית XD ) אנגלית וטיפה ספרידית וטיפה ערבית חחח אבל ברמה של דיבור שוטף אז אנגלית איזה שפות היית רוצה לדעת? יפאנית XP צרפתית מה הארוחה האחרונה שאכלת?ארוחת צהריים מה היה בארוחה? XD (כן כן.. אני מתה מרעב כי לא אכלתי כלום מהבוקר XD ) מרק בצל (זה לא מגעיל כמו שזה נישמע!!) מה השיר שאת הכי אוהבת? אין לי הכי הכי (גם שאלו כבר ואמרתי forever young אבל יש עוד המוןן) את שומעת שירים גם בשפות אחרות? בספרדית ויפאנית (מאנימות) איזה שפות? את אוספת דברים מסויימים?(כמו קלפים, פקקים.. וכו'..) בדיחות של בזוקה חחחחח יש לל אובססיה לדברים מסויימים?(סתם להמחשה, לי יש אובססיה לשעונים XD עניתי כבר יש לי אובססיה לריחות ..

mikeys barking

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo84.gif

אין לי יותר מדי מה לשאול אותך, אבל אני אשתדל: צבע אהוב? משחק אינטרנט אהוב? משחק מחשב אהוב? (הכוונה למשחק בCD) השיר האחרון שהורדת? השיר האחרון ששמעת? האדם האחרון שדיברת איתו? האדם האחרון שהתקשר אלייך? מה את הולכת לעשות מחר? (שביתה, נו) הסדרה האחרונה שראית? הסדרה הבאה שאת הולכת לראות? ערוץ אהוב? אח/ות חורג/ת אהוב/ה? XD הבית של אמא או הבית של אבא? (רק הבית!) הספר האחרון שקראת? (חח זה באמת מעניין) הדבר האחרון שכתבת? מתי הפעם האחרונה שבכית? שצחקת? שצעקת? שדובבת?
באיזה שעה את קמה כל בוקר? אוהבת לישון מאוחר או מוקדם? אובססיות? כמה כלבים היו לך בחיים? מתגעגעת לספייקי? הכי הרבה חלקים בפאזל שהרכבת? הדיסק האחרון שצרבת? קניון אהוב? כמה זוגות גרביים יש לך? XD ונעליים? תצרפי תמונה שלך! :) נממ די נגמרו לי השאלות... חח אני יודעת עלייך יותר מדי דברים
תהני

chen010189

New member
את רצינית שיש שביתה?

חחחחחחחחח מזה בתורות?
פעם לא', ב', י"א, י"ב ופעם לכל השאר? או שגם מחר י"ב שובתים? כי אין לי כח. אה ואמרו היום בחדשות שאם לא יהיה פתרון אז כנראה ששבוע הבא ישבתו שוב. אבל הקטע שיש לי בגרות באנגלית וחסר להם שהם דוחים

mikeys barking

New member
לפי מה שרץ אצלינו בביה"ס אז כן..

אני מאוד מקווה שכן, כי כבר די יש לי תוכניות

chen010189

New member
אני באה במילא ל3 שעות מחר אבל עדיין

אני צריכה להעביר קשר שאין מחר תקשורת בבוקר ואין לי כח לכל הטלפונים האלה אז אני ממש אשמח לשביתה שתחסוך לי את זה ואת העובדה שאני צריכה מחר שוב ללכת אחרי 3 ימים של חופש

Bar391

New member
תשובות!!!!!!!!

צבע אהוב? טורקיז!! משחק אינטרנט אהוב? אממ כל מישחקי הפלטפורמה והארקייד משחק מחשב אהוב? (הכוונה למשחק בCD) במפי (bummpy) השיר האחרון שהורדת? hurt השיר האחרון ששמעת? שיר פתיחה של ארתור :) האדם האחרון שדיברת איתו? שירן (חברה מהבצפר) האדם האחרון שהתקשר אלייך? אף אחד לא התקשר אלי היום :( (בנתיים) מה את הולכת לעשות מחר? (שביתה, נו) לישוןןןןןן סתם חח אין לי מושג הסדרה האחרונה שראית? ארתור XD הסדרה הבאה שאת הולכת לראות? לא יודעת ..אבל אני שומעת ברקע הפיג'מות ערוץ אהוב? אין אח/ות חורג/ת אהוב/ה? XD בו בווווווו יאא צ'ופיקי! האח הכי חמוד בעולםםם!! הבית של אמא או הבית של אבא? (רק הבית!) של אמא!!!!!!!! הספר האחרון שקראת? (חח זה באמת מעניין) סוד הגן הנעלם באנגלית (זה היה משעמם!!!!) הדבר האחרון שכתבת? -_- סיכום בג"ג מתי הפעם האחרונה שבכית? יום רביעי שעבר שצחקת? אני כל הזמן צוקחת - יש לי התקפי צחוק חחח שצעקת? מקודם שדובבת? אוו זה היה לפני חודשיים אני חושבת (באודישן) באיזה שעה את קמה כל בוקר? 7 ורבע אוהבת לישון מאוחר או מוקדם? מאוחר אובססיות? לריחות כמו ריח של ספר חדש או דלק חח או בושם ..וריח של מצופים חח ושל בגדים חדשים ולגלידה אני מתה על גלידה כל יום כל שעה (הלוואי שהיית יאוכל גלידה כל יום וכל שעה) אבל תמיד מאלי גלידה חח ( אבל אל תחשבו שאני שמנה) כמה כלבים היו לך בחיים? 2 מתגעגעת לספייקי? כןןןןןןןןן (ספייקי זה כלב שהיה לי ונאלצתי למסור אותו לאימוץ :( ) הכי הרבה חלקים בפאזל שהרכבת? 5000 הדיסק האחרון שצרבת? לא זוכרת זה היה מזמן קניון אהוב? בת ים או הזהב כמה זוגות גרביים יש לך? XD הרבה....בארון יש לי 27 ויש עוד בכביסה ונעליים? 10 תצרפי תמונה שלך! :) כשתיהיה לי תמונה אני אצרף XP

chen010189

New member
שאלות לילדה עם הקול של קונדסון

התחלתי לכתוב את השאלון לפני שהגיבו פה, אז אם יש שאלות שחוזרות על עצמן (למרות שאני מנסה להיות בחלקן מקורית) אז תוותרי ואני כבר אחפש את התשובה למעלה! 1) את מדבבת את קונדסון? חחחחחחחחחחחח סתם סתם. אבל נו אם כבר שאלתי אז נשדרג לשאלה בנושא. אם היית צריכה לדבב דרדס כלשהו מהדרדסים, איזה מהם היית רוצה לדבב? 2) מה התחביב הכי ענק שלך בנוסף לדיבוב? 3) משחק: מאחורי הקלעים או מול המצלמה\על הבמה? 4) שיר לועזי אהוב: 5) שיר ישראלי אהוב: 6) מעריצה מישהו? את מי? 7) את מי אהבת לדבב יותר מכל התפקידים הקטנים שעשית עד היום? 8) איזה דמויות ראשיות\ראשיות-משניות היית רוצה לדבב? (דמויות מסדרות מוכרות) 9) קר בלי גשם או חם עם גשם? 10) לשחק או לשיר? (מה יותר!) 11) כלב או חתול? 12) שוקולד או וניל? 13) מקצוע אהוב: 14) מקצוע שנוא: 15) היית לוקחת קורס למתקדמים? 16) שרק 1 או 2? 17) קור או חום? 18) כמה דיסקים יש לך בבית? של מי? 19) מה את רואה בטלוויזיה? 20) משחק מחשב מועדף: 21) אייסיקיו או מסנג'ר? 22) עכשיו שאלה מפגרת אבל זה דורש: מ3 הילדים שדיבבת בג'וניפר לי ("הצילו! הצילו!") למי היה את הקול הכי חמוד?
23) מסטיק או סוכריה? 24) סוכרית טופי או סוכריה על מקל? 25) טעם מועדף במסטיק: 26) ערוץ הילדים או ג'טיקס? 27) יש לך HOT או YES? 28) לאיזה מדינה היית רוצה לטוס? 29) כבר היית בחו"ל? איפה? 30) מאמינה בכוחות של אורי גלר? 31) ז'אנר אהוב בסרטים וסדרות: 32) ז'אנר אהוב במוזיקה: 33) מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון (חוץ מלדבב את קונדסון ולעשות ש.ח של הדיבובים הקודמים שלך
)? 34) את מי פגשת מהפורום? 35) את מי יצא לך לדבב בקורס חוץ משון? 36) מקרה משמח שקרה לך השבוע: 37) מקרה עצוב שקרה לך השבוע: 38) מקרה מעצבן שקרה לך השבוע: 39) פאדיחה במהלך החיים שאת זוכרת: 40) עוד משהו מצחיק שיש לך לספר ועולה לך לראש: 41) לאן את חולמת להגיע עם הדיבוב (איזה סוג של קידום)? ולסיום: ה-פ-ת-ע-ה חעחעחעחעחע...

chen010189

New member
אופס יש רק שואלת אחת לפניי

בר העיקר אמרת שיש לך פה מלא שאלות! ופחדתי לא לחזור עליהן! ועכשיו עשית אותי חרשת באוזן שמאל בגלל המיקרופון שלך, או שנתת לו מכה או שהוא נפל ממש רציני על הרצפה

מאיוש33

New member
גמרו כבר את כל השאלות!!!!!!

מה זה אין יותר מה לשאול!!! תשתדלו לשאול 5-6 שאלות בכל פעם ולא מלא!!... אמממ...בואו נראה...אני ישאל אותך שאלות אבל אני לא יודעת אם חן או שחר כבר שאלו את זה אז סורי אם זה חוזר על עצמו
*אני משתדלת להיות מקורית אז יכולות לצאת לי גם שאלות דביליות* למה את מתחפשת בפורים? מה התחפושת הכי אהובה עליך שהתחפשת עד עכשיו או שראית ילדים מתחפשים אליה? את אוהבת לקרוא? מה הדמות הכי אהובה עליך שדיבבת? מוטו לחיים? את אוהבת ים? ובריכה? באיזה כיתה את? צבע אהוב? ספר אהוב? את מנגנת? אם כן, במה? המדובב/ת האהוב/ה עליך? הפעם הראשונה שידעת שאת רוצה לדבב? הדמות הראשונה שדיבבת? אם היית יכולה לגור באיזשהי ארץ לשנה- איזה היית בוחרת? מה השם שאת הכי אוהבת? מה החיה האהובה עליך? מה הסדרת טלביזיה האהובה עליך? ממתק אהוב? מסנגר או אי סי קיו? יש פורום/ קומונה שאת בה חוץ מהפורום הזה? אם כן פרטי? את אלרגית למשהו? וזהו.... מקווה שלא חפרתי, ושלא חזרתי על שאלות......

Bar391

New member
עוד עוד עוד

למה את מתחפשת בפורים? אני לא יודעת למה אני אתחפש השנה אבל שנה שעברה התחפשתי לסינדרלה מסיפור סינדרלה (עם הילארי דאף) מה התחפושת הכי אהובה עליך שהתחפשת עד עכשיו או שראית ילדים מתחפשים אליה? אני לא ממש זוכרת =\ את אוהבת לקרוא? רק טקסטים של דיבובים !! מה הדמות הכי אהובה עליך שדיבבת? לא דיבבתי הרבה אבל אבל אם מחשיבים את הדיבובים בקורס את את בבאלס! מוטו לחיים? Don't worry be happy! וחייה את הרגע -החיים קצרים )או משהו כזה) את אוהבת ים? מאוד!! ובריכה? גם מאוד!! באיזה כיתה את? ט צבע אהוב? טורקיז ספר אהוב? אממ אין לי (לא ממש אוהבת ליקרא) את מנגנת? הייתי בשיעורי גיטרה אז למדתי קצת לנגן על גיטרה .. אם כן, במה? המדובב/ת האהוב/ה עליך? טליה ברקאי , דנה רישפי , עידו מוסרי , יפה גבאי, מאיה בר שלום,עמי מנדלמן, ספיר דרמון יש הרבה אני לא בטוחה שאני יודעת את השמות שלהם... הפעם הראשונה שידעת שאת רוצה לדבב? בכתה ז הדמות הראשונה שדיבבת? איזה דמות אחת- אשת קוסמטיקה בג'וניפר לי אם היית יכולה לגור באיזשהי ארץ לשנה- איזה היית בוחרת? ארה"ב !! מה השם שאת הכי אוהבת? אופיר, זוהר , שי מה החיה האהובה עליך? דולפין!! מה הסדרת טלביזיה האהובה עליך? אחריות או לא ליהיות ומצויירת - ילדי השכונה או באנגלית kids next door ממתק אהוב? אצבעות שוקולד של קינדר! מסנגר או אי סי קיו? מסנג'ר!! יש פורום/ קומונה שאת בה חוץ מהפורום הזה? לא אם כן פרטי? את אלרגית למשהו? לא חיחי

Bar391

New member
עוד תשובות ..XP

1) את מדבבת את קונדסון? חחחחחחחחחחחח סתם סתם. לא הלוואי !! אבל נו אם כבר שאלתי אז נשדרג לשאלה בנושא. אם היית צריכה לדבב דרדס כלשהו מהדרדסים, איזה מהם היית רוצה לדבב? את קונדסון חעחעחע 2) מה התחביב הכי ענק שלך בנוסף לדיבוב? התעמלות קרקע 3) משחק: מאחורי הקלעים או מול המצלמה\על הבמה? מול המצלמה או מאחורי הקלעים (כמו דיבוב שלא רואים אותי) 4) שיר לועזי אהוב: forever young ויש עוד המוןןןןן 5) שיר ישראלי אהוב: ילדונת של עוזי פוקס 6) מעריצה מישהו? את מי? את אמנדה ביינס וממ כל מיני לא ממש יודעת 7) את מי אהבת לדבב יותר מכל התפקידים הקטנים שעשית עד היום? את כולםם - כי לא עשיתי הרבה אז כולם היו כפיים! 8) איזה דמויות ראשיות\ראשיות-משניות היית רוצה לדבב? (דמויות מסדרות מוכרות) כל דבר שזז מדיסני ואת בבלס מבנות הפאוורפאף. 9) קר בלי גשם או חם עם גשם? מה זה חם עם גשם? בטח התכוונת שוב לקר אז קר עם גשם 10) לשחק או לשיר? (מה יותר!) לשחק 11) כלב או חתול? כלב!! 12) שוקולד או וניל? שוקולד!!!1 13) מקצוע אהוב: אנגלית 14) מקצוע שנוא: מדעים 15) היית לוקחת קורס למתקדמים? מתקדמים למה?? לא הבנתי את השאלה 16) שרק 1 או 2? 1 !! 17) קור או חום? קור 18) כמה דיסקים יש לך בבית? של מי? אני לא אוהבת כל כך דיסקים ..מעדיפה לצרוב את השירים האהובים (סליחה למי ששונא שצוריבים) 19) מה את רואה בטלוויזיה? השיר שלנו (דרך אגב העונה ה3 לא משהו אבל אני בכל זאת רואה) אחיות או לא להיות..וכל מיני מצוירים -ארתור ועוד על מיני 20) משחק מחשב מועדף: עניתי אבל בכל מיקרה זה bummpy 21) אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר!!!!!!1 22) עכשיו שאלה מפגרת אבל זה דורש: מ3 הילדים שדיבבת בג'וניפר לי ("הצילו! הצילו!") למי היה את הקול הכי חמוד? הם היו בקולות רקע כאלה אז לא ממש רואים דמות אבל 3 היו חמודים חחיחי 23) מסטיק או סוכריה? סוכריה 24) סוכרית טופי או סוכריה על מקל? על מקל 25) טעם מועדף במסטיק: מנטה או דובדבנים 26) ערוץ הילדים או ג'טיקס? הילדים 27) יש לך HOT או YES? יס 28) לאיזה מדינה היית רוצה לטוס? ארה"ב לדיסנילנד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 29) כבר היית בחו"ל? איפה? לא הייתי :( 30) מאמינה בכוחות של אורי גלר? לא! 31) ז'אנר אהוב בסרטים וסדרות: קומדיה או מתח 32) ז'אנר אהוב במוזיקה: פופ רוק 33) מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון (חוץ מלדבב את קונדסון ולעשות ש.ח של הדיבובים הקודמים שלך )? עניתי על השאלות של שחר 34) את מי פגשת מהפורום? את שחר ואת רותם 35) את מי יצא לך לדבב בקורס חוץ משון? באבלס , איג'יגו מטוקיו מיו מיו, אריקה ממדבוט, המכונה של פלמגטון מבובספוג, דמויות מקירבי, מישהי מבראץ, ועוד דמויות משון שרינקס 36) מקרה משמח שקרה לך השבוע: לא היה משהו מיוחד אבל היו כל מיני קטנים ומשמחים .. 37) מקרה עצוב שקרה לך השבוע: היה לי יום כזה שלא הצלחתי כלום!! פשוט כלום!! בשום דבר 38) מקרה מעצבן שקרה לך השבוע: התקשרתי לאולפני דאבי דאב והיא הייתה כל כך לא נחמדה וממש התעצבנתי עליה 39) פאדיחה במהלך החיים שאת זוכרת: פעם אחת התעלפתי באמצע שיעור כי ילדה (במילים נחמדות מלאה) נפלה עלי.. 40) עוד משהו מצחיק שיש לך לספר ועולה לך לראש: חחחח יש משהו כשהייתי בקורס אז ילד אחד דיבב את מוג'גו ג'וג'ו והוא דיבב אותו בצורה הכי קורעת בעולם הוא אמר "מוגו גוגו רעב, מוגו גוגו לא יכול לחשוב בבירור אם הוא לא מכניס לפה איזה פירור" וזה היה הדבר הכי קורע בעולם!!! נקרענו מזה 2 שיעורים ! ואחר כך הוא עשה את זה בקול של ערס שזה בכלל היה קומדיה!! 41) לאן את חולמת להגיע עם הדיבוב (איזה סוג של קידום)? לדבב בדיסני!!

למעלה