זה ארוךך אבל כיףףףףף
מה התוכנית לסוף שבוע? אין לי בננתיים ..יכול להיות אני הולכת לסבתא-סבא חח כמה שעות יש לך? שעות של מה?? אם תהיה שביתה, מה התכניות שלך? אממ להכין כדורי שוקולד יאמייייי(תכננתי את זה עכשיו חח) מכל השיעורים שהיו לך בקורס של נ.ל.ס באיזה שיעור הכי נהנת ולמה? (לא להגיד "כולם", באיזה ה-כ-י נהנית ) כשדיבבנו את בנות הפווארפאף!! היה כיףףףףףףף והיה עוד שיעור שעשו לי מסז' ברגלים חחח היה לך יום מעניין היום? מה עשית? לא ...אבל היה כייף לענות על השאלות יש לך בעלי חיים? כמה ואיזה? אין לי ...היו לי אבל דגי זהב ..אבל הם מתו
איזה חיה היית רוצה? כלב! מהחיות בגן חיות (הגדולות) איזה חיה את הכי אוהבת? קוף מקצוע בבית ספר שתעשי איתו משהו גם בעתיד: ערבית - בצבא אני אלך למודיעין פריט בארון שמועדף עלייך: מכנס שחור עם שני פסים לבנים בצד פריט בארון שאת מתה להעיף לפח: חח בדיוק שלשום עשיתי סדר בארון והעפתי את כל מה שאני שונאת אם היו עושים עלייך דמות מצויירת, איזו דמות היית רוצה שהיא תהיה: הרעה\הטובה? אם היו עושים עלי דמות היא הייתה אמורה ליהיות אני , לא?.. אז עם האופי שלי ??....יכול ליהיות שלא הבנתי את השאלה =\ אבל אם כבר אז רעה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? חחח איזה שאלות מגניבות אממ היו קוראים לו הכל יכול לקרות , או ניסים וניפלאות ..אם היית יודעת כמה ניסים קראו לי בחיים ..אחח אם היו מכניסים את הדמות שלך (מהשאלה שלפני הקודמת) לתוך סדרה מצוירת, איך היו קוראים לה? בר מה את מעדיפה: סרט או סדרה? סדרה תוכנית ריאליטי או טלנובלה? ריאליטי פוקימון הסרט (לא משנה איזה) או פוקימון הסדרה? הסדרה ג'סי או ג'יימס? ג'סי אנימה מועדפת: אני אל בקיאה באנימות ...אבל טוקו מיו מיו נורא חמוד .. דמות מועדפת מתוך אנימה: פרצוף אנימה מועדף (^_^, O____O וכו'...): "^______^ פיות או מלאכים? שדונים חחח סתם אמממ פיות קולה או ספרייט? קולה המבורגר או צ'יפס? צ'יפס חלב או בשר (בלי קשר לצמחונות, מה את יותר אוהבת)? חלב שמיים מעוננים או חלקים? חלקים גשם או שלג? שלג!!!!!!!!!!!!!!1 היית בחרמון? כןן את רוצה להיות שם? כןן איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? בדיסנילנד! מה מתנגן ברקע (לווא דווקא שיר, כל רעש שאת שומעת ממש עכשיו)? אמא שלי רואה חדשות מה המבחן הבא שלך? יש לי בוחן בג"ג ביום שישי מה הציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 90 והכי נמוך? 40 נכון לעכשיו, מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? בתור מקצוע קבוע אז מתרגמת ואממ כמובן שלעסוק בכל מה שקשור לדיבוב!! ספרי על חלום הזוי שהיה לך: היו הרבה! אבל אני לא זוכרת במדיוק אווףףף ..טוב אם אני אזכר אני אכתוב!! את מאלה שמתעוררות מוקדם או מאוחר? מוקדם מה מעיר אותך: שעון מעורר\אמאבא\משהו אחר? אמא מה את הכי אוהבת בסנדוויץ' לבית ספר? אבוקדו!! מה הממתק הכי אהוב עלייך? אצבעות שוקולד קינדר חסכנית או בזבזנית? ככה ככה אבל אני לא רונה כל דבר שזז אז אממ חסכנית תבואי למפגש פורום כשיהיה? ברור!!!!! באיזה פורומים את עוד כותבת? רק בזה איזה עוד ניקים יש לך בתפוז? אין לי איזה ניקים יש לך באינטרנט בכלל? אין מה הניק שלך שהכי אהוב עלייך? אין לי עודדד את כותבת בלוג\יומן? לא מאמינה ברוחות? לא מאמינה באמונות תפלות, ואם כן באיזו אמונה בעיקר? מראה שבורה, נעל הפוכה, חתול שחור מי לימד\ה אותך בקורס בנ.ל.ס? טליה ברקאי השולטת!!! עם מי חיזקת קשר מהפורום שלא הכרת לפני ההצטרפות לפה? איתך ועם רותם עם מי מהפורום היית בקשר עוד לפני ההצטרפות לפה? שחר יש לך קלטות וידאו בבית, ואיזה? כןן- של דיסני!!!!!1 אם היית יכולה לבחור כשרון כלשהו שעדיין אין לך, במה היית בוחרת? לדבר עם חיות זה שולטטט קוראת ספרים? אם כן, איזה את קראת אחרון\קוראת עכשיו? לא קרואת אם היית עכשיו ליד הכותל - מה היית כותבת על הפתק שהיית שמה? לקבל תפקיד ראשי לסידרה חדשה! ושוב בהנחה שזה השתנה מהתשובה שנתת למעלה: מה השיר האחרון ששמעת? לא שמעתי עוד .. הבן אדם האחרון שדיברת איתו? אמא הדבר האחרון שאכלת? קוקוס הדבר האחרון שראית (יכול להיות בן אדם, חיה, תוכנית וכל דבר אחר)? את אח שלי תסתכלי לאחור, מה את רואה? את הדלת של החדר שלי אמרתי להסתכל לאחור! מה את ממשיכה לקרוא! נו! נו בר... יאללה להסתובב! נו מה את עושה דווקא? אוחחח... יאללה כבר! נו תסתובבי יה, היא עוד קוראת...חחח אני בשוק. תגידי מה נסגר? נו תסתובבי. סבבה לא צריך.
מה התוכנית לסוף שבוע? אין לי בננתיים ..יכול להיות אני הולכת לסבתא-סבא חח כמה שעות יש לך? שעות של מה?? אם תהיה שביתה, מה התכניות שלך? אממ להכין כדורי שוקולד יאמייייי(תכננתי את זה עכשיו חח) מכל השיעורים שהיו לך בקורס של נ.ל.ס באיזה שיעור הכי נהנת ולמה? (לא להגיד "כולם", באיזה ה-כ-י נהנית ) כשדיבבנו את בנות הפווארפאף!! היה כיףףףףףףף והיה עוד שיעור שעשו לי מסז' ברגלים חחח היה לך יום מעניין היום? מה עשית? לא ...אבל היה כייף לענות על השאלות יש לך בעלי חיים? כמה ואיזה? אין לי ...היו לי אבל דגי זהב ..אבל הם מתו