אונס קבוצתי

שירה! P:

את לא תאמיני DDDD עניתי על כללל מה שכתבת... וברוב טיפשותי זה נמחק X_______X לא נורא, מחר אני אחזור מת"א ואענה שוב על הכללל... ויש לי כבר תשובות מעולות בשבילך שחלקן נשמרו
אז מחר אני כבר אענה לך על כל השאלות XP וגם על שאלוציהם של אחרים :) חחח

אוקיקי

New member
אוו

אני שונאת שזה קורה! בגלל זה-להעתיק כל הודעה ארוכה לפני שלוחצים על "שלח".

Bar391

New member
שאלותתת!!XDDDD

איזה סרט של דיסני הכי אהבת?? יש לך קמעות או דברים שעושים לך מזל?? (אם כן אז תפרט :p) איזה שפה אתה הכי אוהב??והכי שונא?? כלבים גדולים\קטנים? איזה בדיחה הכי מצחיקה אותך?? מותגים או כל בגד לא משנה מאיפה או מה?? איזה דמות אתה חולם לדבב?? איזה מידה אתה בנעליים? במבה של אוסם או של עלית? או בכלל לא? :O מנגן על כלי כל שהוא?? את מי מכל האנשים שריאינת היה הכי כייף לראיין? כמה אחים יש לך ..או אין? מה הדבר הכי ניפלא שקרה לך בחייים? מה הדבר הכי נורא?? מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? חתולים או כלבים? יש לך משקפיים? מה התחביבים שלך? (חוץ מדיבוב או כתיבה..) איזה דמות מארץ נהדרת הכי מצחיקה אותך? בוקר או לילה? ואממ THE END

שאלות../images/Emo13.gif

אם היו נותנים לך דבר אחד לקחת לאי בודד מה היית לוקח? מה עדיף- לשבור יד או רגל? אם היית חיה איזה חיה היית? אם היית רכב
איזה רכב היית? מה עדיף- פלאפון שנפתח או פלאפון ישר? איזה סמל הבעה אתה הכי אוהב? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה חושב עליו כשאתה הולך לישון? לאיזה רגע בחיים היית חוזר? (אני בסטייל יאיר לפיד.. חח..) לאיזה רגע בחיים לא היית חוזר? מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? מה הדבר שעושה לך את היום? איזה באסה שאני לא יכולה להמשיך לכתוב כי אני הולכת לבצפר....? ביי!!

Takuto

New member
רמי!$#$%#Tב

לא ממש בקשר למשחק אבל... זאת שאלה! XD מה קורה עם ה- TFG? (ואם אתה לא יודע- תתקשר! ואני מקווה שבכלל אוכל לקנות אם יש =X)

יאללה, חזרתי!

אחרי יום עמוס ביותר, הנני כאן! ואני מוכן ומזומן לענות על כל שאלותיכם. אז אני אתחיל שוב עם השאלונים האורכים יותר ואז אעבור לשאלות ששאלתם בקטנה :)

תומר - תשובה:

סבבה, אם זאת שאלה, אז נענה XD כן, ביררתי ב- PMI לגביי הפוקימון TFG, וזה מגיע ממש בימים הקרובים, אולי אפילו מחרתיים. זה באמת דיי תלוי במשלוח והכל, כי זה מגיע בטיסה ישירה מחו"ל, אז... כמו שאני הבנתי מהיבואן של מוצרי פוקימון ב- PMI, כדאי שתתכונן לזה - כי זה מגיע ממש בקרוב!

למעלה