תשובות - חלק ב' XP
כללי: 1. איזה מדבב\ת שעוד לא פגשת היית רוצה להיפגש פנים מול פנים? גיא רושניאק, אם ככה מבטאים את השם. וזה בעצם ברוק מפוקימון\יו-יו מיו-יו האקושו ועוד המון דברים אחרים בנארוטו וכאלו... 2. אתה צריך לשאול שאלה אחת מדבב\ת מסוים\ת - במי תבחר ומה תשאל? אוקיי, אני אבחר במישהו שדווקא נמצא בפורום - כי ככה אוכל גם לקבל תשובה, לא? אז... דנה רישפי, אם את רואה את זה את מוזמנת לענות: איך היתה התקופה שבה דיבבת את סאקורה... מבחינת האופי של הדמות
3. משחק - על הבמה בתיאטרון או מול המצלמה בטלוויזיה\קולנוע? אני מניח שהכל. אני מאוד אוהב משחק, הייתי קצת בטלוויזיה (זה עוד לא שודר, אגב), וגם תיאטרון. כשאתה עם הבמה והאנדרנלין פועל, זה הכי כיף.... ואז לשמוע את מחיאות הכפיים של כולם! אין על זה. 4. מכל הדיבובים שעשית עד היום - מאיזה הכי נהנית (ואתה חייב לבחור)? בהתחשב בעובדה שרק פוקימון וסוניק X עלו לשידור, אני עדיין לא אתייחס לשאלה הזאת, כי הדיבובים שלי ב"ליגת הצדק" ו"קפטן פלמינגו" עוד לא נשמעו על המסך. ואני מאוד ביקורתי כלפי עצמי ומעדיף לשמוע את זה ואז להחליט חחח 5. איך הגעת לכתיבה בעולמו של דיסני? שלחתי קורות חיים וגם כתבה לדוגמא. במקרה היה לי מזל כי התפנה מקום, אם אני זוכר נכון, והעורכת שמאוד התרשמה מכישורי הכתיבה שלי הודיעה לי שאני יכול לכתוב. קפצתי מאושר באותו יום... מאז אני כתב בעיתון הכי נפלא לילדים P: 6. ז'אנר מוזיקלי אהוב: לא ממש יודע, שוב... הקטע של המוזיקה וכל זה.. ממש לא סגור אצלי XD 7. ז'אנר אהוב בטלוויזיה: הרבה סרטים מצוירים וסדרות אנימציה, סדרות מתח וכו'... 8. ז'אנר אהוב בקולנוע: סרטי אימה, אסונות... אפילו קומדיות! 9. מה אתה שומע עכשיו (לווא דווקא שיר)? את השיר של מלני סי מהפרסומת החדשה של אורנג'

melanie c - suddenly monday 10. מאכל הכי אהוב: עד כמה שזה נשמע חפיף כזה: אני מת על ג'אנק פוד! פיצות והאמבורגרים זה ה-דבר! 11. משקה הכי אהוב: מילקשייק בקיץ, שוקו חם בחורף. 12. כתבה שכתבת לעולמו של דיסני ואהבת במיוחד: כתבה שפורסמה לפני פחות משנה לקראת יום השואה: הכתבה שבה בעצם כתבתי את כל מה שעבר עליי במסע לפולין שבו הייתי לפני שנה. הכתבה מאוד מרגשת ואמיתית... קיבלתי המון תגובות טובות אליה, והרבה התרשמו! 13. כתבה שהיית רוצה לעשות (זה יכול להיות גם: ראיון שהיית רוצה לערוך, עם מי?): כתבה? הייתי רוצה לכתוב קצת האלימות בבתי הספר כנגד ילדים ובעלי חיים, ולהעלות את הנושא הזה למודע אצל ל הקוראים והקוראות. אני רואה לפעמים ילדים שמפרסמים סרטונים שלהם ביו-טיוב כשהם מתעללים בילדים מסכנים אחרים או סתם מוצאים להם איזה קורבן.. שהוא במקרה חתול או כלב, וזה פשוט כואב לדעת שאתה חיב מדינה אלימה שכזאת... חוסר התרבות וחוסר הסבלנות... הצביעות, שנאת החינם. זה מה שמרגיז אותי. 14. העורכת שלך שולחת אותך למשימה שלא חלמת עליה אפילו בחלומות הכי מטורפים שלך - אתה צריך לראיין מדבב\ת מחו"ל, יש מישהו\י ספציפי\ת ומועדף\ת? יואו! כן... יש דווקא המון מדבבים אמריקאיים שאני מעריך את העבודה והכישורים שלהם. אני לא ממש בקיא בשמות שלהם... 15. יש כבר תוכניות לאחרי הצבא? מהן? עיסוקים בתחום התקשורת והמשחק כמובן... תמיד שאפתי להיות קריין רדיו ואפילו מגיש חדשות או כתב שטח... בייחוד לאחר המלחמה האחונה. זה נראה לי כל כך מגניב כשאתה מדווח על משהו וכל העיניים נשואות אליך. במקביל כמובן אני מאוד ארצה להישאר בתחום הכתיבה וגם בתחומי הדיבוב והמשחק!

יש למה לצפות... P: 16. לאן אתה חולם להגיע עם הדיבוב (לאיזה סוג של קידום למשל...)? לדמות ראשית עם סוגים שונים של דיבוב, המון אופי P: דמות שאני אוכל ללכת איתה עד הסוף, להתפרע! 17. שאלה 16 - לגבי משחק: לשחק משהו איכותי בתיאטרון, ואפילו בטלוויזייה. רק התוצאה מעוררת בך אושר עילאי

18. שאלה 16 - לגבי תקשורת (כתובה או משודרת, לא משנה): קריינות אולפן או שטח במסגרת החדשות. 19. תקופה בחיים שהיית רוצה לחזור אליה: לנען האמת - אין כזאת. חחח אני חי את ההווה ולא ממש אוהב לחשוב על העבר. 20. מקצוע אהוב: חיבור, כי אני ממש מעולה בזה... והמורה תמיד מתגאה בכך שיש לה כתב בכיתת הלימוד. 21. מקצוע שנוא: היסטוריה... כי זה פשוט לא נכנס לי למוחחח... ולא משנה כמה אשנן או אלמד את זה. אני בחיים לא אזכור את זה בע"פ לצערי חחח 22. שנה אחרונה בבית ספר - למה הכי תתגעגע? לא להרבה. אולי לחיי החופש, כי... בצבא אין חופש חחחח... אבל זה תלוי. 23. צבא - מחכה לזה כבר\מפחד קצת? מחכה לזה פחות או יותר, אבל בתקווה שגם אתקבל לאן שאני רוצה, ושלא ייתקעו אותי באיזה חור בשטחים... 24. איזה כישרון שאין לך עכשיו היית רוצה שיהיה לך? כישרון שירה. יש לי את זה במובן מסוים, אבל אני צריך לחזק אותו באמצעות פיתוח קול... וביום שישי אני מתחיל ללמוד את שיעורי פיתוח הקול הראשונים שלי עם טליההה P: 25. תכונה טובה שלך: חברותי. 26. תכונה שלילית שלך: לפעמים, רק לפעמיםםם... אני חסר טאקט... לפעמים! XD 27. תכונה שיש בבני אדם אחרים והיית רוצה שתהיה לך: אולי... חכמה? זה לא שאני לא חכם... אבל אני עובד קשה כדי להרוויח את כחמתי בזמן שאחרים פשוט נולדו גאונים, ולא חייבים להתכונן לשום מבחן.... והם למרות זאת מקבלים איזה 100! 28. לאיזה עיתון בכיר אתה שואף להגיע עם הכתיבה שלך? ידיעות אחרונות, ללא ספק. וואווווו... זה - היה - ארוך!