אונס קבוצתי

mikeys barking

New member
אונס קבוצתי ../images/Emo191.gif

**לכל מי שרוצה לאשר השתתפות** הנבחר שלנו להפעם: כן כן, אחרי שתי הנבחרות של השבועיים שעברו, החלטתי לבחור הפעם במין השני.. והנבחר הוא.. *תופים*... רמי!
(R a m i D i s n e y) אתם מוזמנים להפיל גם אותו משאלות!
וקצת העתקות מהפיילוט:
מה זה? פינה שבועית בפורום. פעם בשבוע אני אבחר במישהו, ושאר חברי הפורום צריכים להתקיף אותו בשאלות.
הערה: בבקשה תשתדלו לא לחזור על שאלות ולא לשאול שאלות כמו "מאיפה את/ה?" "בן/ת כמה את/ה?" ודברים משעממים אחרים. תשתדלו 'לתבל' (נו מה P=) את השאלון כמה שיותר בשאלות שמעניינות אתכם לדעת על הנשאל, ושאלות שהנשאל לא יירדם כשהוא עונה עליהם.
הערה 2: נא לא לשאול שאלות בנושאי סקס, סמים וטל מוסרי. תודה. (אה, ולא לעבור על חוקי תפוז אנשים
)
הערה חשובה מאוד: אתם לא חייבים לקרוא את השאלות שהאחרים שאלו כדי להבטיח ששלכם לא יחזרו על עצמן! הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להעיק עליכם. תשאלו מה שעולה לכם לראש, ומקסימום אם יש שאלה שחוזרת על עצמה הנשאל יענה עליה שוב, או יתעלם.
הערה בעקבות השרשורים הקודמים: בבקשה אל תגידו לאחרים להגביל את מספר השאלות שהם שואלים. תהיו יצירתיים
(כל אחד ומוחו הקודח שלו
)

חחחח קיבלתי שוק כשראיתי ת'שם שלי...

"רמי"! יאללה, תפגיזו! אני אשתדל לענות על הכלללל

mikeys barking

New member
שאלות ../images/Emo67.gif

בן כמה אתה? [נראה לי 18, תקן אותי אם אני טועה] באיזה גיל התחלת לעסוק בדיבוב? איזה דמויות מוכרות דובבת עד כה? אתה מודע לזה שנכנסתי לעולם הדיבוב אך ובר בזכות הכתבה שלך? D: יש לך חברה? [פרט
] חיות מחמד? [פרט] איזה פלאפון יש לך? אמנים אהובים? [תפרט, והרבה!] קונה דיסקים? צורב? מה הדבר האחרון שאכלת? אוהב שוקולד? איזה הכי? סרט אהוב? במאי אהוב? שחקנים אהובים? מדובבים אהובים? איפה שמעת על הפורום? צמחוני? יש לך נגן כלשהו? כמה שירים יש בו? [בהנחה שאכן יש לךP:] מעריץ מישהו? בזבזן או חסכן? P= אם היו נותנים לף לפגוש מישהו מהמתים, את מי היית בוחר לפגוש? מה היית שואל/אומר לו? הולך לישון מאוחר או מוקדם? קם מאוחר או מוקדם? נהנה לענות על שאלות? D: המ, אני יכולה להמשיך עוד הרבה, אבל אני אחסוך את זה ממך (ומחברי הפורום שעומדים לסקול אותי
)

אוקיי, תשובות לשחר :)

בן כמה אתה? [נראה לי 18, תקן אותי אם אני טועה] - אני בן 18 וחצי. באיזה גיל התחלת לעסוק בדיבוב? תמיד חלמתי להיות מדבב. התחלתי לחשוב על דיבוב בגדר שאיפה בסביבות גיל 13-14. בגיל 15 וחצי משהו כזה התקבלתי לקורס הדיבוב בנ.ל.ס, מאז ועד היום אני עובד בתחום! איזה דמויות מוכרות דובבת עד כה? לא נראה לי שדיבבתי דמויות מוכרות כל כך. אני בסך הכל שלוש ומשהו שנים בתחום, וזה בדיוק הזמן שדרוש כדי להתאקלם. רק לאחרונה באמת התחלתי להיכנס לסדרות חדשות ומעניינות. בפוקימון דיבבתי כמה דמויות של מאמני פוקימונים, הבולט מבניהם היה דומיניק שנלחם באש בליגת הואן. בקפטן פלמינגו דיבבתי המוןןן דמויות אורחות, יש שם דמות אחת שממש אהבתי, חלד קטן שממש אוהב לחטט באף שלו, אני לא זוכר את השם. בליגת הצדק דיבבתי את ג'ימי הצעיר... אני אגיד לכם כשהפרק ישודר, ועוד ועוד... אתה מודע לזה שנכנסתי לעולם הדיבוב אך ובר בזכות הכתבה שלך? D: אכן כן, ואני גאה בעובדה שהצלחתי בעזרת הכתבה שלי להשפיע על מישהו! ואם כבר מדברים על הכתבות שלי - בקרוב אפרסם פה את הכתבה החדשה שלי בנושא הדיבוב של נארוטו (בכיכובם של שירה, תובל שפיר, ינון כהן ונעם קניספל המגניבים שראיינתי) יש לך חברה? [פרט ] לא... אבל יש משהו באופק
חיות מחמד? [פרט] לא... אני מאוד מאוד מאוד אוהב בעלי חיים, ולסבתא שלי יש שני כלבים נפלאים וחמודים... אני מרגיש כאילו שהם שייכים לי ולא רק לה P: אין לנו בית עם גינה והכל אז זה קצת בעייתי חחח איזה פלאפון יש לך? מוטורולה L2, מכירים? הפלפאון הדק והמגניב הזה! אמנים אהובים? [תפרט, והרבה!] אין ממש, אני לא כל כך סגור על עצמי בקטע של מוזיקה. אולי רובי וויליאמס ולינקין פארק ועוד כמה להקות... אבל אצלי אין משהו קבוע... אני אוהב מה שאני שומע P: קונה דיסקים? לפעמים :) צורב? כן
מה הדבר האחרון שאכלת? האחרון? בייגל טוסט עם חמאה. אוהב שוקולד? איזה הכי? בוודאי! שוקולד לבן הכי! סרט אהוב? יש המון. אני מאוד אוהב את סרטי ספיידרמן, וגם את סרטי האסונות למיניהם... כמו "היום שאחרי מחר" או גודזילה... P: כאלו שיש בהם הרבה הרס ובניינים שנופלים! XD סרט נוסף שאולי קשור איכשהו לקטגוריה הזאת הוא הסרט "מגדלי התאומים" החדש יחסית... הוא חזק ומרגש בו זמנית... במאי אהוב? לא מבין בזה כל כך, אז... נעבור לשאלה הבאה? XP שחקנים אהובים? אין לי שחקן מועדף חחח מדובבים אהובים? יש המון! אני מאוד אוהב את הדיבוב של מדבבים כמו עידו מוסרי. אני חושב שעידו הגיע לפסגת הדיבוב, ואל הפסגה הזאת כל מדבב שואף להגיע. איפה שמעת על הפורום? אמממ... זה היה ביום חורפי וקר! סתם סתם, ישבתי עם אורלי ומיה ביום סתווי אחד בנ.ל.ס והגינו את הרעיון של פורום דיבוב. אורלי כמובן יצאה גדולה והקימה את הדבר הנפלא הזה שכולנו כבר חלק ממנו היום P: צמחוני? לא. יש לך נגן כלשהו? אממ.. נגן? כאילו, MP3 וכאלה? אז כן, ש לי ווקמן ו.. MP3 חח כמה שירים יש בו? [בהנחה שאכן יש לךP:] לפחות 30-40 שירים :) מעריץ מישהו? לא ממש. בזבזן או חסכן? P= לצערי... בזבזן... X= אם היו נותנים לף לפגוש מישהו מהמתים, את מי היית בוחר לפגוש? טפו טפו טפו... אין לי שמץ. אולי את סבא שלי? הוא נהרג במלחמת ששת הימים ולא זכיתי להכיר אותו. אני חושב שזה היה יכול להיות מפגש מאוד מיוחד אם אכן היה יוצא לפועל... מה היית שואל/אומר לו? אמממ... לא יודע... שמעתי עליו המון דברים. אני חושב שקודם כל הייתי שואל אותו לגבי החיים שהיו לו לפני שנהרג. הולך לישון מאוחר או מוקדם? אני תמיד בשאיפה לישון מוקדם. ואני גם תמיד מוצא את עצמי דבוק למחשב\לדברים אחרים עד 12 בלילה לפחות. קם מאוחר או מוקדם? מאוחר, ואפילו מאוד XD נהנה לענות על שאלות? D: מאודדדד P:

chen010189

New member
הו, עוד מישהו שהיו לי שאלות מראש

טוב אז השאלון הזה מתחלק לשני חלקים. חלק ראשון: פוקימון כי איך לא, זה רמי. חלק שני: שאלות כלליות. כי... חייבים XD 1. מתוך כל ה - לא-יודעת-כמה-פרקים-אבל-הרבה-מאוד-מאוד של פוקימון, יש פרק מסוים שאתה זוכר כי ממש אהבת? 2. אם היו מזמינים אותך לחלוקת הפוקימונים המסורתית, באיזה פוקימון\ים היית בוחר? 3. אם הייתה לך אפשרות לדבב דמות ראשית\ראשית-משנית, את מי היית מדבב? 4. איזו שלישייה מועדפת עלייך: אש, מיסטי ולא-זוכרת-מי (שכחתי אם הראשון היה ברוק או טרייסי או משהו :X) או אש, מיי והשלישי החדש (תעדכן אותי בשמות)? 5. עונה שהכי אהבת? 6. לאיזו דמות היית רוצה להכנס לנעליים מבחינת הכל (מראה, אופי וכל מה שהיא עברה\עוברת)? 7. קח את שאלה 6 רק לגבי פוקימון, איזה פוקימון היית רוצה להיות? 8. אם היית צריך לראיין דמות לעולמו של דיסני - מי זו הייתה ואיזו שאלה אחת היית שואל אותה? 9. אם היית צריך לראיין פוקימון לעולמו של דיסני - מי זה היה ואיזו שאלה אחת היית שואל אותו? 10. בדרך לא מובנת נכנסת למשך יממה אחת לתוך פרק בסדרה והוטל עלייך להצטרף לצד מסוים - במי תבחר? צוות רוקט או החבורה של אש? 11. מכל הדמויות בפוקימון, נגד מי היית רוצה להלחם ועם איזה פוקימון (שלך כמובן)? עושים עליך סדרה מצויירת: 1. הדמות שלך רעה, טובה או גיבורה (בלי קשר לאופי שלך במציאות, כמו שבר חשבה כששאלתי אותה :p)? 2. איך יקראו לסדרה בהתחשב בעובדה שהיא על החיים שלך? כללי: 1. איזה מדבב\ת שעוד לא פגשת היית רוצה להיפגש פנים מול פנים? 2. אתה צריך לשאול שאלה אחת מדבב\ת מסוים\ת - במי תבחר ומה תשאל? 3. משחק - על הבמה בתיאטרון או מול המצלמה בטלוויזיה\קולנוע? 4. מכל הדיבובים שעשית עד היום - מאיזה הכי נהנית (ואתה חייב לבחור)? 5. איך הגעת לכתיבה בעולמו של דיסני? 6. ז'אנר מוזיקלי אהוב: 7. ז'אנר אהוב בטלוויזיה: 8. ז'אנר אהוב בקולנוע: 9. מה אתה שומע עכשיו (לווא דווקא שיר)? 10. מאכל הכי אהוב: 11. משקה הכי אהוב: 12. כתבה שכתבת לעולמו של דיסני ואהבת במיוחד: 13. כתבה שהיית רוצה לעשות (זה יכול להיות גם: ראיון שהיית רוצה לערוך, עם מי?): 14. העורכת שלך שולחת אותך למשימה שלא חלמת עליה אפילו בחלומות הכי מטורפים שלך - אתה צריך לראיין מדבב\ת מחו"ל, יש מישהו\י ספציפי\ת ומועדף\ת? 15. יש כבר תוכניות לאחרי הצבא? מהן? 16. לאן אתה חולם להגיע עם הדיבוב (לאיזה סוג של קידום למשל...)? 17. שאלה 16 - לגבי משחק: 18. שאלה 16 - לגבי תקשורת (כתובה או משודרת, לא משנה): 19. תקופה בחיים שהיית רוצה לחזור אליה: 20. מקצוע אהוב: 21. מקצוע שנוא: 22. שנה אחרונה בבית ספר - למה הכי תתגעגע? 23. צבא - מחכה לזה כבר\מפחד קצת? 24. איזה כישרון שאין לך עכשיו היית רוצה שיהיה לך? 25. תכונה טובה שלך: 26. תכונה שלילית שלך: 27. תכונה שיש בבני אדם אחרים והיית רוצה שתהיה לך: 28. לאיזה עיתון בכיר אתה שואף להגיע עם הכתיבה שלך? נראה לי שמיציתי, אז אעצור פה :X

יוווואו O:

כמה שאלות! אני אענה על של שחר קודם, כי כבר התחלתי את השאלון שלה XP מיד אחר אענה על ההפגזה של חן XD ואתם מוזמנים להמשיך ואני כמובן אענה על כל מיני שאלות שאראה וכאלה חחח

qweenDDD

New member
אני רוצה לשאול שאלה

אתה עשית את הדמות המחייכת בליגת הצדק ששודרה היום??? אני דיבבתי בפרק של היום ונראה לי בהמשך מחר. אני אשמח אם תשאל את טליה אם תוכל לשלוח לי את הטלפון שלה למייל כדי לדבר איתה על השיעורים שלה. תודה

תשובה לסיגי :)

לא, זה לא הייתי אני היום בליגת הצדק. או שאולי כן ולא ידעתי?
בכל אופן, אני אשמח לדבר עם טליה ואגיד לה שיש מישהי שרוצה לשמוע ולהתעניין בפיתוח הקול :)

qweenDDD

New member
וואווו ! קראתי את כל התשובות

כבוד, בנאדם! כתבת יפה, אין פלא.... היתה דמות כזאת של מישהו שנראה כמו ילד והוא כל הזמן מחייך.... תודה על העזרה עם טליה !

חחח תודה רבה! ../images/Emo13.gif

מחרתיים אני אצל טליה בשיעור, ככה שאוכל לשאול אותה. ומקסימום אם היא נכנסת לפה מדי פעם סביר להניח שגם היא תוכל לענות לך ישירות. אבל נראה לי שבעיקרון היא תשמח לתת לך פרטים! :)

יאללה חן, התשובות שלך סופסוף P:

1. מתוך כל ה - לא-יודעת-כמה-פרקים-אבל-הרבה-מאוד-מאוד של פוקימון, יש פרק מסוים שאתה זוכר כי ממש אהבת? כן. יש שניים. שני אלו הם פרקים מצמרירים במיוחד מהסדרה. הפרק הראשון הוא הפרק "להתראות באטרפרי" ובפרק הזה פוקימון מסוים של אש עזב לראשונה את הסדרה והשאיר אותי, כמו את כל מיליוני הצופים ברחבי העולם, פעור פה. זה היה עצוב, הפרק כולו היה בקטע כזה של פרידה... ובאמת שהשיר בסוף ממש היה מרגש... הפרק השני היה בעונה החמישית אם אני לא טועה. רוב הפרק עצמו התרחש במעבדה של פרופסור אוק. באבלזור של אש שתמיד דאג לפוקימונים האחרים עבר תאונה ממש מחרידה... במן שהוא ניסה להציל פוקימון אחר מסלע ענקי שנפל מהצוק - הוא בעצמו נתקע והסלע נפל עליו. ותחשבו על זה ככה: במשך כל הפרק אתם רואים את באלבזור - ואז לקראת הסוף מריגישם כבר שמשהו עלול לקרות לו, ולפתע יש את המפולת סלעים הזאת ורגע לפני שהסלע נפל עליו הראו רק את הפנים ואת המבט התמים שלו.... ואז המסך החשיך וכל מה שנשמע ברקע היה ה"בום" הצומרני הזה... והיה כאילו ברור שהוא מת. ואז היה פלאש בק ואש נזכר בכל הרגעים שלו עם באלבזור... והיוצרים פשוט ניסו לגרום למתח עצום בפרק הזה... וזה עבד... וזה היה פרק נוראי... חחחח 2. אם היו מזמינים אותך לחלוקת הפוקימונים המסורתית, באיזה פוקימון\ים היית בוחר? זה תלוי, יש המוןןן! אם הייתי יכול הייתי בוחר בכולם, אבל אני חושב שאסתפק בצ'ארמנדר או במדקיפ. 3. אם הייתה לך אפשרות לדבב דמות ראשית\ראשית-משנית, את מי היית מדבב? או את ברוק, בגלל הקול הרדיופוני שלי, או את גארי. כי הדמות הקשוחה שלו תמיד קרצה לי D: 4. איזו שלישייה מועדפת עלייך: אש, מיסטי ולא-זוכרת-מי (שכחתי אם הראשון היה ברוק או טרייסי או משהו :X) או אש, מיי והשלישי החדש (תעדכן אותי בשמות)? אמממ... אני חושב שהשלישייה הישנה יותר אהובה עליי... אחחח הנוסטלגיה :) 5. עונה שהכי אהבת? העונה החמישית. פשוט יפה לדעתי. 6. לאיזו דמות היית רוצה להכנס לנעליים מבחינת הכל (מראה, אופי וכל מה שהיא עברה\עוברת)? ג'ימי מהסדרה ]וקימון קרוניקלס. הוא פשוט... שולט... מכל הבחינות... הוא נער טיפוסי כזה, שאפתן, אמיץ, ביישן (בקטע של אהבה חחח) ומאוד מגניב. אני מתלבש כמוהו - בשיא החורף: חולצה ארוכה ומכנס קצר שולט! 7. קח את שאלה 6 רק לגבי פוקימון, איזה פוקימון היית רוצה להיות? חחחח.... התקלת אותי פה. ממש ממש לא יודע, אני חושב שהייתי רוצה להיות פוקימון מצד אחד חזק, אבל מצד שני מצחיק ומגניב כזה... לאו דווקא חמוד וקטן, אלא אחד כזה מדליק עם איכות מסוימת משלו. 8. אם היית צריך לראיין דמות לעולמו של דיסני - מי זו הייתה ואיזו שאלה אחת היית שואל אותה? חחחח אש, למשל? הייתי שואל אותו... למה לעזאזל הוא טיפש ולא רואה שמיסטי מאוהבת בו?!?@#?!@ 9. אם היית צריך לראיין פוקימון לעולמו של דיסני - מי זה היה ואיזו שאלה אחת היית שואל אותו? קורפיש XD כי אני חושב על התשובות שלו וכבר מתופצץ מצחוק XD או מאנצ'לאקס! כן! XD הייתי בוחר בעיקרון פוקימון מצחיק כזה, שכל תנועה שלו תגרום לי להתפוצצות צחוק מטורפת XD ויש כאלו פוקימונים P: 10. בדרך לא מובנת נכנסת למשך יממה אחת לתוך פרק בסדרה והוטל עלייך להצטרף לצד מסוים - במי תבחר? צוות רוקט או החבורה של אש? החבורה של אש, אני לא אוהב להיות מבין הרעים. למרות ש... אולי הייתי רוצה להיות דמות בצוות רוקט, לאו דווקא מישהו שהיה או קיים... פשוט מישהו מדליק כזה מהצוות. 11. מכל הדמויות בפוקימון, נגד מי היית רוצה להלחם ועם איזה פוקימון (שלך כמובן)? נגד אש או ג'ימי! הייתי משתמש ב... ראיקו! (אם פוקימון אגדתי נחשב בכלל? XD) עושים עליך סדרה מצויירת: 1. הדמות שלך רעה, טובה או גיבורה (בלי קשר לאופי שלך במציאות, כמו שבר חשבה כששאלתי אותה :p)? 2. איך יקראו לסדרה בהתחשב בעובדה שהיא על החיים שלך? 1. דמות טובה עם אופציה לגיבור XPP 2. RT... והעלילה של הסדרה תספר על איזה נער בשם רמי טל (מישהו מכיר אותו?) שייכנס לעולם דמיוני באמצעות קוד סודי ומיוחד... שהוא בעצם ראשי התיבות שלו "RT" ובעולם המסתורי הזה הוא יהיה הגיבור הבלתי מעורער שמנסה לצאת ממנו מצד אחד, ומצד שני לגלות עוד ועוד בו :)

תשובות - חלק ב' XP

כללי: 1. איזה מדבב\ת שעוד לא פגשת היית רוצה להיפגש פנים מול פנים? גיא רושניאק, אם ככה מבטאים את השם. וזה בעצם ברוק מפוקימון\יו-יו מיו-יו האקושו ועוד המון דברים אחרים בנארוטו וכאלו... 2. אתה צריך לשאול שאלה אחת מדבב\ת מסוים\ת - במי תבחר ומה תשאל? אוקיי, אני אבחר במישהו שדווקא נמצא בפורום - כי ככה אוכל גם לקבל תשובה, לא? אז... דנה רישפי, אם את רואה את זה את מוזמנת לענות: איך היתה התקופה שבה דיבבת את סאקורה... מבחינת האופי של הדמות
3. משחק - על הבמה בתיאטרון או מול המצלמה בטלוויזיה\קולנוע? אני מניח שהכל. אני מאוד אוהב משחק, הייתי קצת בטלוויזיה (זה עוד לא שודר, אגב), וגם תיאטרון. כשאתה עם הבמה והאנדרנלין פועל, זה הכי כיף.... ואז לשמוע את מחיאות הכפיים של כולם! אין על זה. 4. מכל הדיבובים שעשית עד היום - מאיזה הכי נהנית (ואתה חייב לבחור)? בהתחשב בעובדה שרק פוקימון וסוניק X עלו לשידור, אני עדיין לא אתייחס לשאלה הזאת, כי הדיבובים שלי ב"ליגת הצדק" ו"קפטן פלמינגו" עוד לא נשמעו על המסך. ואני מאוד ביקורתי כלפי עצמי ומעדיף לשמוע את זה ואז להחליט חחח 5. איך הגעת לכתיבה בעולמו של דיסני? שלחתי קורות חיים וגם כתבה לדוגמא. במקרה היה לי מזל כי התפנה מקום, אם אני זוכר נכון, והעורכת שמאוד התרשמה מכישורי הכתיבה שלי הודיעה לי שאני יכול לכתוב. קפצתי מאושר באותו יום... מאז אני כתב בעיתון הכי נפלא לילדים P: 6. ז'אנר מוזיקלי אהוב: לא ממש יודע, שוב... הקטע של המוזיקה וכל זה.. ממש לא סגור אצלי XD 7. ז'אנר אהוב בטלוויזיה: הרבה סרטים מצוירים וסדרות אנימציה, סדרות מתח וכו'... 8. ז'אנר אהוב בקולנוע: סרטי אימה, אסונות... אפילו קומדיות! 9. מה אתה שומע עכשיו (לווא דווקא שיר)? את השיר של מלני סי מהפרסומת החדשה של אורנג' :) melanie c - suddenly monday 10. מאכל הכי אהוב: עד כמה שזה נשמע חפיף כזה: אני מת על ג'אנק פוד! פיצות והאמבורגרים זה ה-דבר! 11. משקה הכי אהוב: מילקשייק בקיץ, שוקו חם בחורף. 12. כתבה שכתבת לעולמו של דיסני ואהבת במיוחד: כתבה שפורסמה לפני פחות משנה לקראת יום השואה: הכתבה שבה בעצם כתבתי את כל מה שעבר עליי במסע לפולין שבו הייתי לפני שנה. הכתבה מאוד מרגשת ואמיתית... קיבלתי המון תגובות טובות אליה, והרבה התרשמו! 13. כתבה שהיית רוצה לעשות (זה יכול להיות גם: ראיון שהיית רוצה לערוך, עם מי?): כתבה? הייתי רוצה לכתוב קצת האלימות בבתי הספר כנגד ילדים ובעלי חיים, ולהעלות את הנושא הזה למודע אצל ל הקוראים והקוראות. אני רואה לפעמים ילדים שמפרסמים סרטונים שלהם ביו-טיוב כשהם מתעללים בילדים מסכנים אחרים או סתם מוצאים להם איזה קורבן.. שהוא במקרה חתול או כלב, וזה פשוט כואב לדעת שאתה חיב מדינה אלימה שכזאת... חוסר התרבות וחוסר הסבלנות... הצביעות, שנאת החינם. זה מה שמרגיז אותי. 14. העורכת שלך שולחת אותך למשימה שלא חלמת עליה אפילו בחלומות הכי מטורפים שלך - אתה צריך לראיין מדבב\ת מחו"ל, יש מישהו\י ספציפי\ת ומועדף\ת? יואו! כן... יש דווקא המון מדבבים אמריקאיים שאני מעריך את העבודה והכישורים שלהם. אני לא ממש בקיא בשמות שלהם... 15. יש כבר תוכניות לאחרי הצבא? מהן? עיסוקים בתחום התקשורת והמשחק כמובן... תמיד שאפתי להיות קריין רדיו ואפילו מגיש חדשות או כתב שטח... בייחוד לאחר המלחמה האחונה. זה נראה לי כל כך מגניב כשאתה מדווח על משהו וכל העיניים נשואות אליך. במקביל כמובן אני מאוד ארצה להישאר בתחום הכתיבה וגם בתחומי הדיבוב והמשחק! :) יש למה לצפות... P: 16. לאן אתה חולם להגיע עם הדיבוב (לאיזה סוג של קידום למשל...)? לדמות ראשית עם סוגים שונים של דיבוב, המון אופי P: דמות שאני אוכל ללכת איתה עד הסוף, להתפרע! 17. שאלה 16 - לגבי משחק: לשחק משהו איכותי בתיאטרון, ואפילו בטלוויזייה. רק התוצאה מעוררת בך אושר עילאי :) 18. שאלה 16 - לגבי תקשורת (כתובה או משודרת, לא משנה): קריינות אולפן או שטח במסגרת החדשות. 19. תקופה בחיים שהיית רוצה לחזור אליה: לנען האמת - אין כזאת. חחח אני חי את ההווה ולא ממש אוהב לחשוב על העבר. 20. מקצוע אהוב: חיבור, כי אני ממש מעולה בזה... והמורה תמיד מתגאה בכך שיש לה כתב בכיתת הלימוד. 21. מקצוע שנוא: היסטוריה... כי זה פשוט לא נכנס לי למוחחח... ולא משנה כמה אשנן או אלמד את זה. אני בחיים לא אזכור את זה בע"פ לצערי חחח 22. שנה אחרונה בבית ספר - למה הכי תתגעגע? לא להרבה. אולי לחיי החופש, כי... בצבא אין חופש חחחח... אבל זה תלוי. 23. צבא - מחכה לזה כבר\מפחד קצת? מחכה לזה פחות או יותר, אבל בתקווה שגם אתקבל לאן שאני רוצה, ושלא ייתקעו אותי באיזה חור בשטחים... 24. איזה כישרון שאין לך עכשיו היית רוצה שיהיה לך? כישרון שירה. יש לי את זה במובן מסוים, אבל אני צריך לחזק אותו באמצעות פיתוח קול... וביום שישי אני מתחיל ללמוד את שיעורי פיתוח הקול הראשונים שלי עם טליההה P: 25. תכונה טובה שלך: חברותי. 26. תכונה שלילית שלך: לפעמים, רק לפעמיםםם... אני חסר טאקט... לפעמים! XD 27. תכונה שיש בבני אדם אחרים והיית רוצה שתהיה לך: אולי... חכמה? זה לא שאני לא חכם... אבל אני עובד קשה כדי להרוויח את כחמתי בזמן שאחרים פשוט נולדו גאונים, ולא חייבים להתכונן לשום מבחן.... והם למרות זאת מקבלים איזה 100! 28. לאיזה עיתון בכיר אתה שואף להגיע עם הכתיבה שלך? ידיעות אחרונות, ללא ספק. וואווווו... זה - היה - ארוך!

avi 88

New member
כמה זמן מרגע סיום הקורס..

התקשרו אלייך האולפנים?!

תוך חודשיים וחצי משהו כזה... :)

כן, היה לי ממש מזל. ומאוד שמחתי כשהתקשרו אליי לראשונה, כי רק אז הבנתי ש... וואללה, אני פאקינג הולך לדבב מהיום! זה היה ממש... מדהים בשבילי. הרגשה מיוחדת כזאת שאי אפשר לתאר :)

Reichan

New member
גם אני רוצה לשאול! ../images/Emo9.gif

הוהוהו סופסוף הגעתי בזמן לפינה הזאת!~
רמי, תתכונן לים שאלות... מוהאהאהאהאהא
וסליחה מראש אם השאלות האלו כבר נשאלו
אז נתחיל עם השאלה הכי הכי הכי הכי נדושה - מה הצבע האהוב עלייך? חיה אהובה? ספר אהוב? סופר אהוב? מה רצית להיות כשתגדל כשהיית קטן? אילו שפות אתה יודע? איזה צבע החדר שלך? יש אחים/אחיות? אוסף מיוחד שיש לך? XP ארץ אהובה במיוחד? באילו ארצות היית? איך אתה כותב את הכתבות - במחשב או רגיל? דמות שאתה אוהב במיוחד? סדרה שאתה אוהב במיוחד? משהו מטורף שעשית? מקרה מצחיק שקרה לך בזמן האחרון? מקום מעניין בו היית? חורף/קיץ? ריאלי/הומני? תיאטרון/סרט? ספר/טלויזיה? ים/בריכה? פקאצות/ערסים? XDD פו הדוב/מיקי מאוס? MP3/דיסקמן? העבודה ב-PMI/העבודה ב"דיסני"? ת"א/ירושלים? עט/עפרון? [תמכו בעפרונות!!] הא הא, איזה סיעור מוחין... יצאו לי ממש הרבה שאלות משום מה~ אולי אני אוסיף עוד אח"כ

למעלה