אוננות

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

נפלת לפח, לא נורא.. מקווה שהצרימה והפקפוק יעברו עד מהרה, כי אחרת הגוף נעשה מפוקק. אלה לא ויברציות טובות
על איזה שיטות יותר מיוחדות את ממליצה?

ניראה לי אם אני מבינה נכון

שאת לא מדברת על אוננות אלא על השפיכה. עם זאת, כולנו יודעים שמבחינה אנרגטית יש שממליצים אפילו כשהגבר מקיים מגע מיני, לשפוך באופן סלקטיבי, לא בכל הפעמים. אני מודה שאני לא מבינה מספיק בזה וגם באופן אישי זה לא ניראה לי, מספיק בשביל שאדע להסביר למה. אני רק יודעת, שמבחינה אנרגטי שפיכה היא צרכנית ארגיה עצומה, ובגלל שהאמונה היא שהצ'י שלנו מוגבל ובסופו של דבר הבטריה שלנו תיגמר, יש שאומרים שצריך להיזהר מאוד עם עניין השפיכה של הגבר. התאוריות האלה אם אני לא טועה מקורן במזרח הרחוק, אבל על אותו המשקל נאמר בתורה שלנו ששפיכת זרע לשווא, כלומר שפיכת זרע כשאין סיכוי להיכנס להריון, שזה להבנתי כולל גם אמצעי מניעה ולא רק אוננות, היא חטא. מצד שני, צריך לזכור שאנחנו עם קטן וגולה, שיש סיבה היסטורית די טובה לדון אותו לכמה שיותר ילדים... אולי אפילו קצת להשתמש בלחץ הזה של הערמונית?

אולי כל העניין הוא בראש?|áå÷&nti

אולי ראשיתה של הבעיה בתופעה פסיכוסומטית? שמת לב כמה שנאה עצמית,כעס, מבוכה, ובישנות יש לגברים רבים ביחס למערכת הזו בגופם? וזה בא לידי ביטוי בכל כך הרבה הבטי חיים... אני מקוה שמדיטציה משחררת משהו...

צ'י מוגבל

בעצם מדובר על "ביזבוז" האנרגיה שבגמירה הגברית ובכלל לא מציינים את האנרגיה ש"מתבזבזת" בגמירה הנשית. להבין מזה שרק הצ'י הגברי מוגבל?

dharmax

New member
הממ...

הבעיה הגדולה היא לא בצ'י אלא בג'ינג הגברי. ישנה בעיה גם עם הצ'י, אבל היא שולית באופן יחסי, כי צ'י קל יותר לשחזר פי עשרות מונים מאשר ג'ינג. לגבי נשים - את יכולה לדעת בעצמך, שאין בזבוז משמעותי של אנרגיה (צ'י), ובטח לא של ג'ינג. בכלל, משעשע אותי שבשרשור שנקרא אוננות, מדברים בעיקר על מ"ט
חיפו, יא קרציה, כולם בקומונה שואלים היכן את! (בעצם לא כולם... מישהו בטח שואל. או שאל. או ישאל.) ברכות, יא מאוננים
[פסח שמח, פסח צוהל, פסח ננס, פסח פנס ] :>

הזדמנות טובה

להתנצל על ההבטחה שלי שמשהו בפורום ישתנה
נכשלתי טקס החרקירי יתבצע מחר בצהרי היום במרכז הזן של מאסטר בייט (מוקדש לשרשור, וברק אתה צריך לפענח...)

אין צורך

ז"א לך על החרקירי, רק אין צורך בהתנצלות
וזה היה נכון לנסות, כי אין הבנה אמיתית עד שלא נוספת החוויה האישית לידיעה.

../images/Emo52.gifתתנצלי מיד ! ../images/Emo6.gif

לא בדיוק ההבנה והחוויה האישית כאן היא בידיעה שהדרך הזאת לא צלחה ואגב, לא צלחה מכמה גורמים שחברו יחדיו אני יכול לראות איך חלק מהגורמים ניתנים לשינוי פוטנציאלי, ואיך חלק לא - במישור הזה לפחות אבל מי אמר שכלו כל הקיצים? שנוסו כל הדרכים? שלעולם נאכל חרב? לא אאמר נואש! אוופסס הרגע אמרתי נואש
טוב, במקרה שלי.. נותרו עוד 15 שעות עד לאכילת החרב
אז יש לי עוד לילה ובוקר בשביל למצוא מוצא, אחרת... פייר, כבר מצאתי... אז ההוצאה להורג תידחה למועד אחר. עם הצופים הסליחה
דרך אגב, כולנו בדרך לחרקירי הגדול, ייעודו של כל בן-חווה, מבצעים המוני חרהקירים קטנים כל הזמן...

jongler

New member
לא על הגבר לבדו

שני המינים מבזבזים אנרגיה, אך הגבר מבזבז בד"כ כמויות גדולות יותר בשפיכה מאשר האישה, אישה שגומרת מספר פעמים בפעם או שיש לה "שפיכה" ביזבוז האנרגיה אצלה יכול להשתוות לזה של הגבר.

ועכשיו ברצינות

אתה באמת מתכוון למדד הזה של יותר ופחות אנרגיה? יש מדד כזה? ואם יש, באמת אפשר ליצור מדד אמיתי שכזה? מהם הפרמטרים למדד שכזה? ואם אפשר, אודה על תשובה שלא מבוססת על דעות קדומות כאלה ואחרות. ושוב... זה לא שאני עושה תחרות עם מישהוא על כמה אנרגיה אני "מבזבזת", ממש לא. זה רק שהפרמנטרים נראים לי גדושים ב.... דעה קדומה.

jongler

New member
ברצינות

אם את רוצה מדד אז לכי למדוד
אל תאמיני לי, תתנסי בעצמך, תשאלי את הפרטנר, תערכו דיונים ומחקרים משלכם ואולי תגיעו לתוצאות זהות או שונות. זה שלכם.

jongler

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo12.gif../images/Emo8.gif

איך בדיוק את רוצה שאני אוכיח לך
ואין כאן דעה קדומה...

לא יודעת

לא בטוחה שמה שאתה צריך להוכיח לי זה מה שאמרת. אני רק מחפשת תשובה. תשובה לעניין הקשר בין בזבוז האנרגיה ולכך שמציינים את זה רק בהקשר הגברי.

jongler

New member
אולי...

שוב ובהרחבה : הביזבוז קיים אצל שני המינים, הסיבה לכך שהדבר מיוחס לגברים היא משום א. כנראה שרק גברים דיברו על זה(מי שאל נשים בכלל?!). ב. אף גבר לא מבין נשים. ג. נשים בעידן הזה רק עכשיו מתחילות לגלות את עצמן. ד. ומי אמר שמציינים את זה רק לגבי גברים? ה. אף תשובה לא נכונה. בהקשריים יוגיים וטנטרים שאני פגשתי מדובר שם לא אחת ששני המינים עלולים לאבד אנרגיה. שם גם יש חלוקה לאופן שבו זה נעשה - האישה כמפתה את הגבר עבור זרעו והאיש הקל לפיתוי הרוצה להוציא את זרעו וכשזה נעשה בפועל שניהם "שופכים" רק שהכמויות(אנרגיה) הן שונות.

אינקה

New member
האם אנו מדברים על צ'י?

או שבקטגוריית אבדן אנרגיה ניתן להכניס גם הזרמת אנרגיה למיינד וריקון אנרגיית מודעות מצ'אקרת הבטן?

למעלה