אוננות

לנשים מותר, רק בתנאי...

שיקפידו לאמר בערב יוכ"פ "תפילה זכה" בה מבקשים סליחה על זרע שהוצא לבטלה. Enjoy!

ג ס י ק ה

New member
ל-דידית

למה ההפליה הזאת , אם לגברים אסור לשפוך זרע לבטלה , אז גם אנחנו הנשים לא צריכות לאונן ולשפוך זרע לבטלה , אבל האם הציטוט שלך הוא בהתאם להלכה? .

ברוריה2

New member
הזרע שלנו (סליחה, הביצית)

במילא מתבזבזת כל חודש ככה שזה כבר לא משנה. וזה ציטוט הלכתי שהמצאתי עכשיו לכבוד הקלוץ קשיעס שלך. ולאורגזמה נשית אין קשר לביוץ למרות שחזלינו (אם זכור לי נכון) כן אמרו איפה שהוא משהו שקשור לזה. ומי אני הקטנה.. וזאת ההפליה המתקנת היחידה בנושא. ויום נפלא גם לך.

אני רוצה לתקן טעות נפוצה

והתיקון נכתב בשיא הרצינות בכל מחזור הולכות לטימיון כמאה ביציות ולא ביצית יחידה כמו שרבים נוטים לטעות מתוך 100 ביציות לערך שמנסות כל חודש להתפתח אחת נהיית הביצית המובילה (וליתר דיוק - יש זקיק מוביל מתוך כ 100) והיא מנטרלת את התפתחות שאר ה 100 הנותרות.

Le Fay

New member
גבירתי מתנדבת להאיר את עיני הג´סיקה

בעניין תאי זרע והקשר שלהם לגן ה-Y? זו לא את שמת את המכשול שם, את יודעת - אפשר להניח לה להמשיך לגשש בחושך. אולי תיפול על משו מעניין

וזה מזכיר לי סיפור...

כשהייתי בכיתה י"ב, שלחו אותנו מטעם האולפנא לסמניריון "אישות ומשפחה" (כי כמובן גיל 18 הוא גיל מתאים הן לאישות והן להקמת משפחה...) באחד הימים היתה לנו שיחה עם אחות (דתייה, מיותר לציין...), שדיברה איתנו על מערכות הרבייה וכדו... אני ועוד כמה חברות שובבות שהוקסמנו מהטמטום / תמימות, החלטנו לעשות קצת שמייח, והצבנו מספר שאלות מעט בוטות בכל הקשור לסקס. בתור יחידת סגולה (בתולה באוזן...) הגדלתי לעשות בשאלות על תנוחות, יובש בנרתיק, גירויים שונים וכדו´ (כ"כ נהניתי ממבטי הפלצות של חברותיי לכיתה... וממבוכתה של האחות, כשאני עניתי על השאלות של עצמי...) אבל בחורה אחת עלתה עלי ובגדול (מטפורית, סוטים) כשראתה תרשים של מערכת הרבייה הנקבית (וכעת דמו בראשכם את הצורה מבפנים: חצוצרות, שחלות וכדו´) ושאלה: "רגע, זה אבר המין של הגבר, נכון???" נו, ללא ספק בחורה בת 18 שלא יודעת מה יש לה בין הרגליים, מוכנה ללא ספק לסקס פרוע (וכשר...) ולהקמת בית לתפארת מדינת ישראל... <יורה משמשת בתפקיד רות וסטהיימר למיעוטי היכולת...>

Le Fay

New member
מוצ´ק, בי"ב לא הסכמתי לפגוש את החבר

אחרי בית הספר... עכשיו מה-זה-הסמקת אותי!

אוי די, אל תהיי נבוכה... ../images/Emo12.gif

זה קורה לכולנו... גם במשפחות הכי טובות... העיקר שהיום הגעת למסקנה שדגים לא רוכבים על אופנים... <למרות שאני יכולה להשבע שראיתי דג על קורקינט השבוע>

את שואלת ברצינות?

יש המקפידות לאמר (בדבקות) תפילה זכה בערב יוכ"פ אז כנראה שנפלט להן איזה זרע לבטלה פה ושם. מי שמאוננת בלי שיפלט לה - פטורה.

Le Fay

New member
נירה לך אפשר להסדיר לנו תשלום על זה

בבנק הזרע? לא פראייריות של אפ´חד. ושיכינו לנו גם עיתונים מתאימים והכל.

ברוריה2

New member
איזה תשלום, תגידי, את לא רואה שהיא

בכלל מדברת על גהינום?? ברררר.. האמת, מתפלאה שעוד לא התערבו לנו גם באוננות. שמישהו ייגש פה לאיזה רב שיגדור את הענין אחת ולתמיד. ומספיק עם ההפקרות הזאת!

יש לי כבר פסק מוכן חלקית

למשל אני בטוח שהרב עובדיה יאסור על אוננות נשית בשבת בדיוק כפי שאסר חיטוט באף בשבת אתם יודעים - תלישת שיער וכאלו... ומשם הדרך לגדרות ולסייגים קצרה ביותר למשל חובה ללכת עם הידיים מונפות באוויר שלא יהיה חשד שהיד מעורבת בדבר עבירה ואם היד חייבתלהיות מונפת אז חובה שהיא תהיה גלוייה משמע איסור שימוש בכפפות אוי, איך אני אוהב פלפולים וגמרא וכדומה ניתן להגיע לכך שאסור לחיות ותם כל החשש לשמא יקרה משהו

Le Fay

New member
עזבי - שני HAIL FATHER ושלושה

HAIL MARY מסדרים את זה כמו כלום. או שזה היה ויבראטור ניגרי וברכה של הבאבא סאלי? וואללה - תכף זה יחזור אלי - מתחילה להתבלבל מרוב עזרים. אה, זהו, נזכרתי. עכשיו אני בטוחה לגמרי: עליה לקבר מוצמן זצ"ל (פניה ראשונה משמאל לפני מכה), לאמר טי"ז פעמים תהילים פרק ל"א, לשחוט פרה אדומה ולקשור את האצבע הקטנה שלה מאחורי האוזן - מבטל גם גהינום, גם עין הרע, גם אריכות חיים של בעלים מכים.

למעלה