אוננות

ג ס י ק ה

New member
ל-ברוריה 2

האם מה שכתבת בקשר לביציות שלנו זה בבהתאם להלכה או שזו דיעה פרטית שלך.

ברוריה2

New member
אמנם אני רבנית בדימוס

אבל בתור בדימוס אני ממציאה הלכות. מבחינה טכנית האינפורמציה על הביציות היא נכונה. תגידי, מה סיפרו לך על המחזור החודשי? הלכתית (נוברת רגע בזכרון)-אין שום בעיה עם זה וגם ליחסים לסביים אין איסור. עוד משהו? אני לא מכירה אותך ואני סתם מתלוצצת אז סליחה אם שאלת ברצינות. >ברוריה מתפנה לעניינים ברומו של עולם באמצע יום עבודה<

אסור מדרבנן../images/Emo10.gif

יחסים לסביים אסורים לפי הגמרא. לפי הגמרא זה נקרא : "נשים המסוללות זו בזו..."... אמרי מעתה למאהבת הלסבית ..."האם תסכימי לסולל לי..."

והסבר מלא עם מובאות:

על פי הגמרא הן אסורות לכהן גדול מפני שאין הן נקראות "בתולה שלמה". יש סוברין שאסורות גם לכהן רגיל משום "זונה". (מסכת שבת דף ס"ה) הרמב"ם כותב שזה אסור, שנאמר: "כמעשה ארץ מצרים לא תעשו". ציטוט: "נשים המסוללות זו בזו אסור וממעשה מצרים הוא שהוזהרנו עליו שנאמר כמעשה ארץ מצרים לא תעשו אמרו חכמים מה היו עושים איש נושא איש ואשה נושא אשה ואשה נשאת לשני אנשים אע"פ שמעשה זה אסור אין מלקין עליו שאין לו לאו מיוחד והרי אין שם ביאה כלל לפיכך אין נאסרות לכהונה משום זנות ולא תיאסר אשה על בעלה בזה שאין כאן זנות וראוי להכותן מכת מרדות הואיל ועשו איסור ויש לאיש להקפיד על אשתו מדבר זה ומונע הנשים הידועות בכך מלהכנס לה ומלצאת היא אליהן" (יד החזקה, הלכות איסורי ביאה, פרק כ"א, הלכה ח´) ולגבי המילה "מסוללות" (וכן התייחסויות נוספות לנושא): רש"י במסכת שבת דף ס"ה עמוד א´: "המסוללות - מתחככות משום תאות תשמיש" שו"ע אבן העזר סימן כ´, הלכה ב´:המסוללות - פירוש המשחקות ומתחככות זו בזו" טור אבן העזר, סימן כ´: "המסוללות זו בזו - פירוש מתחברות זו בזו דרך תשמיש" ------------- עד כאן להיום. מקוה שנהניתן/ם.

נכון,

אוננות בנים כבר פורט. לאוננות בנות לא מצאתי איסור.

ואני שאלתי את הרב

2 שאלות! הראשונה, האם לנשים מותר לאונן? והתשובה הייתה...... בוודאי שכן! השניה הייתה, מה הוא באמת המקור לאיסור אוננות אצל גברים? והאם זה מדאורייתא? על זה קצת היה לו קשה להשיב, ובטח שלא הוכח שזה מהתורה, למרות שיש פוסקים שכותבים כך בפירוש.

תגיד לי -

מי זה הרב הזה שאתה שואל אותו? איך הוא מגיב לשאלות שלך? הוא אי פעם אומר לך ´אני צריך לבדוק קודם´? והכי חשוב - הוא קורא בפורום? >ספל חמאה רוצה להגיד משהו בידייש, אבל אין לה מושג מה. כרעפלאך<

נשאלת השאלה ... ../images/Emo8.gif

נשים לסביות שמקיימות יחסים סאדו-מזוכיסטיים, פטורות ממכת מרדות ?

אני למדתי לענות מעבר לשאלה

אחותי, בשביל מה לאונן? תיצרי קשר אולי נצליח לפתור לך את הבעיה גם בלי.

מה אני הייתי עושה במצב שלך.

יווווו אני לא מאמין שאני מספר את זה. כשהייתי עלם צעיר עת שוכבי על משכבי בלילות הטרידוני לא פעם מה שכיניתי "הירהורי זנות" כדי להתגבר על היצר הסורר, הייתי מתפתל בהתחכמויות, לרוב הייתי נודר שאם אכשל אתרם 100 ש"ח לצדקה, לרוב יכולנו אני והכסף יחד לגבור על היצר ולהדחיקו למעמקי הלב. ויהי היום בהגיע חברתה של אחותי לביתי והיא היתה יפת מראה וטובת בשר, התישבנו שלושתינו וגלשנו לשיחה, בשלב מסוים אחותי תחי פרשה למיטתה כך שנישארנו אני והיא ביחוד - קצת מצמרר - תבינו החושים מחודדים ורגישים נורא כשזה חדש לך, זה היה הדדי, כך יצא שישבנו כמחצית השעה זה במחיצתו של זו בוחנים בעירנות ישנונית זה את זו לאא הגה - לא היה לנו אומץ מעבר לזה, האמת, לא ממש הרגשנו צורך במעבר לזה - בשלב מסוים התעשתנו, וכקרש להצלה השתמשנו באלבום התמונות שלה, סקרנו את כל התמונות בריפרוף, וכאילו מבלי משים נשק בשר ידי הילדותית בבשר ידה הענוגה, התעכבנו על תמונות שבהם נראית המוזכרת כשהיא במלוא הדרה, תוך שימת יתר תשומת לב למראיה, לא מקובל, וקצת מביך לדבר עם בחורה על יופיה, בתמונות זה יותר מקובל, בשלב מסוים כשהענינים התחממו נשברנו - זה היה אני ראשון - וגלשנו מעבר למה שהיה בשבילינו עבר. זה התחיל בליטופים תמימים במשחקים אקראיים בשער, וגלש לליטופים תמימים במובן הטהור של המילה, מושלמים, בשלב מסוים קרה מה שכולכם (הבנים שבכם)כבר התפלא איך לא קרה קודם, פשוט גמרתי, ואת התחושה שלאחר מכן לא צריך לתאר, הרגשה איומה, פתאום קולטים את "הזוועה" תראה באיזו צורה אנחנו נמצאים הייתי בשוק, התנערתי מהעירפול ופרשתי מבלי אומר למיטתי, שם המתינו לי המחשבות הטורדניים אודות גורלי בעולם הבא, נטלתי את ידי, ובכיתי על מר גורלי, שבוע לאחר מכן, הייתי נקי, לא עברה בחורה במחשבתי ויהי ביום השבת חזרה דמותה של העלמה גיבורת סיפורינו לראשי וביקשה להחטיאני, כהרגלי נדרתי נדר, "אם אחטא אפריש לצדקה מכספי האישי סך 150 ש"ח" הייתי בן 15 וזה היה בשבילי הון עתק. אך היצר היה גדול ממני ומכספי גם יחד ונפלתי בשז"ל שפיכת זרע לבטלה. עד היום עוד לא שילמתי את נידרי, אני ממש לא מתחרט. הייתי ממשיך וממשיך אבל עייפתי - מזל שלכם.

ג ס י ק ה

New member
ל-שבתאי צבי

כיצד אתה מתכוון לפתור לי את "הבעיה" . תבין גם כי כוחותיך לא מסוגלים להתגבר על מספר הפעמים שאנו יכולות לאונן בלעדייך.

למעלה