אוננות

Le Fay

New member
אז איך יכולת להסביר לה את המכניקה

של האשה???

חניבעל.

New member
בקניון איילון

ישנה חנות סטימצקי, לשם נכנס ילדון נבוך שקנה ספר מתאים...
(עדיין לא הצלחתי לפענח את כל התנוחות שם, אבל את העקרונות הבסיסיים הבנתי די מהר).

נשאר רק לדמיין

את הסיטואציה בחנות, הילדון הנבוך, מסמיק, והמוכרות, מצחקקות אחת לשניה ו... ובדיחה שנזכרתי פלוני הייתה לו עוית בעין (טיק, בלע"ז), ולמרות זאת, ללא היסוס, פנה לאודישן לקריין חדשות בטלויזיה. הבוחן שואל אותו, "מה אתה לא חושב שזה קצת מפריע?" "זו לא בעיה, אם אני לוקח אקמול אחד זה עובר מיד ומחזיק שעתיים." "נראה" מכניס האיש יד לכיס ומתחיל להוציא, קונדומים, מבל הצבעים ומכל הסוגים, בחבילות ובבודדים, עד שהוא מוצא אקמול, בולע, והופ! הכל בסדר. "טוב, ראינו, אבל למה יש לך כל כך הרבה קונדומים בכיס" "נו, נראה אותך נכנס לבית מרקחת, קורץ וממצמץ, ומבקש אקמול"

חניבעל.

New member
חחחחחחחחח לא יפה לצחוק עלי

אני נהיה אדום שוב רק בגלל שנזכרתי בסיטואציה, חחחחחחחח.

Le Fay

New member
למה, חצי בקבוק שמפניה לא מספיק?

חוצמיזה יש לי תירוץ: לדעתי יש לי הרעלת סוכר מהקינוחים של "מול ים"

במיוחד בשבילך

הוספתי שניתן לקיים המצווה גם בדג, והוא גם שותק וגם אפשר לעשות איתו כפרות ומה שהכי חשוב הוא לא תרנגול שוביניסט או מה שיותר חשוב שאפשר לדחוף אותו ל... בלי להסביר כלום.. ושכחתי לציין שהוא גם יודע לרכב על אופניים (בהנחה שאמנם נשים זקוקות לגברים כמו דג לאופניים ותאמיני לי שהם זקוקות באותה מידה שגברים זקוקים לנשים) <אוהב פיות ועדיין מנסה להבין למה מעדיפות דגים/אופניים על גברים ולמה נשים זקוקות או לא לגברים>

Le Fay

New member
אז זהו, שנשים לא זקוקות לגברים בה

במידה שגברים זקוקים לנשים. כי חוץ מזה שהחוש הטכני שלהן בדרך כלל מספיק לגמרי להפעלת מכונות כביסה (מתחייבת להקדיש פעם זמן לתעלומה הזאת, מה הבעיה של גברים עם מכונות כביסה), הן אפילו יודעות לטגן לעצמן חביתות בלי עזרה!!!
והאגו שלהן הרבה פחות שברירי, והן לא חייבות לנפנף באיבר המין שלהן כדי להצדיק את קיומן (בניגוד גמור לכמה גברים שמכירה, בלי שמות), והן חברות נפלאות, ואפשר לנהל איתן שיחה שלמה על אמיל אז´אר בלי שיגניבו אפילו מבט, בטח לא יד, למיפתח החולצה, והן לא נזקקות לשירותי זנות של אף אחד כדי להרגיש שלמות, והן יכולות לשאת על גבן את הילדים שלהם, ואם צריך גם את בני זוגן, ואם צריך גם את ההורים של שניהם, בלי לקרוס. בקושי לצלוע; ולמרות הכל הן לא מאמינות שמגיעות להן איזשהן זכויות יתר, בזכות זה שהן נולדו. כן - אני מכירה גם גבר אחד כזה. אולי אפילו שניים. אבל הם עדיין צעירים, זה יכול להשתנות.

ואני לתומי חשבתי

שנשים זקוקות לגברים כמו שגברים זקוקים לנשים ולא דגים ולא אופניים ולא נעליים. כנראה שאני גבר וככזה אני לא ממש מבין כמו שאני לא מבין במכונות כביסה ומטגן חביתות ובכלל אני עדיין צעיר ואולי עוד אשתנה.. ד"א השם "פטיש החזק" לקוח ממקורותינו וכל קשר בינו לכלי זין אחרים מקרי בהחלט.. <למרות הכל אוהב פיות ועדיין מנסה להבין מיומי הראשון למה הם זקוקות לגברים כדג לאופניים >

אז זהו - הכביסה

הבעיה היא לא במכונה - במכונות אנחנו הכי טובים.... הבעיה היא עם הכביסה, שצריך למיין אותה. כל מה שהצלחתי למיין עד היום היה: לבן צבעוני ומלוכלך...

Le Fay

New member
זה בדיוק כמו לְמַדֵּר עבודה/צבא/בית

(מה שגברים מיטיבים לעשות).

ברוריה2

New member
בענין תעלומת הגברים והכביסה

תנסי בכיוון של multitasking. לא מבטיחה שום דבר אבל יודעי דבר לוחשים שזה הכיוון. אחרי שקניתי מכונה הכנתי מסמך מפורט עם דיאגרמות ותרשימי זרימה ואזהרות מודגשות לשותף הזכר שלי מכיוון שהוא היה נידון למוות אם א. היה מפיל עלי את הכביסות שלו ב. אם היה הורס לי את המכונה/הבגדים ורציתי להכין תרופה למכה. אגב, זה לא כלל מיון. אחרי כמה חודשים הוא היה עושה לי ולחברותי תצוגת אופנה עם הסל כביסה על המותן בדרך לחבל כמו איזה כובסת מדופלמת ושואל בהתרגשות:"נכון זה מתאים לי?" אז עם סבלנות ואהבה זה בסוף הולך. (לא סופרת את הפעמים שהכביסה נשארה להירקב ימים שלימים רטובה במכונה) (לא סופרת את הפעם שצינור הניקוז נישכח בחוץ ומי סבון הציפו את המרפסת) (לא סופרת את הפעמים שביקשתי ממנו לתלות כביסה ומצאתי אותה אח"כ מגובבת בכישרון מיוחד על החבל - עדיין בא לי להתפוצץ מצחוק כשאני נזכרת בזה) כי מה זה לעומת התוצר הסופי..

Le Fay

New member
נכון לא ויתרת עליו? עכשיו לך תמצאי

עוד אחד עם IQ. מה אני אומרת IQ - אחד עם מותן!!! זה לא שותף, זה אקזמפלאר!

ברוריה2

New member
הסיפור במלואו- כמו שאומרים-בהזדמנות

>כמו תמיד, אצל ברוריה הכל הופך תמיד לסיפור<

Le Fay

New member
גררר... (זה היה גירגור של חורף)

החתולה שלי ואני מריירות בשקיקה!

לה פיי את לא מעודכנת

אבל הגבר של היום. הוא מבין בכביסה. הוא מבשל. ומבשל מצויין. הרבה יותר מהחביתות שאתן מכינות. והאגו שלכן פחות שברירי???? איזו קביעה!! וכן יש גברים שמנפנפים באיבר המין שלהם. והנשים?? האם הן אינן מנפנפות בכל מה שיש להן? ורוב הגברים שאני מכיר, לא מעלים על דעתם ללכת לשירותי זונות. והם נושאים את העול בטיפול בילדים. ל ג מ ר י. וגם יותר מהנשים שלהם. (או מהגרושות שלהם.) ואני מכיר נשים שקורסות וצולעות ושולחות ידיים. הגברים האלו הם צעירים. אבל הם לא הולכים להשתנות. להיפך, אני מכיר יותר ויותר נשים שעושות "אפליה מתקנת" ושכחו איך מכבסים ולא יודעות הרבה יותר מלהכין חביתה. <<מני באני בשלש וחצי בבוקר. כותב ברצינות רבה מדאי>>

Le Fay

New member
ועוד איך מעודכנת, וכש"הגבר של היום"

שאתה מתאר יהיה בן שלושים וחמש ונשוי (הרשה לי להבטיח לך נאמנה), הוא יהיה בדיוק כמו אב´שלו... אם לא מאמין לי, תשאל את כל אלה שהתחתנו עם הגבר של אתמול כשהוא עוד היה "הגבר של היום". וזה למרות שמה שתיארת זה אולי אתה ואיציק, לא "הגבר של היום"

למעלה