אוננות

ג ס י ק ה

New member
אוננות

אני יודעת שאסור לגברים לאונן בגלל איסור הוצאת זרע לבטלה... לנשים מותר?

מותר ואפילו מצווה

אלא שהמהדרין מן המהדרין נוהגים לקיים המצווה בזכר נאה, (אין חובה בתרנגול או דג, וכמו כן גם בכסף אפשר לקיים המנהג באופן משובח ביותר. למרות שישנם מתנדבים רבים בכלל ובפורום בפרט שישמחו לעזור בקיום המצווה חינמוס אין כסף).. ו... שימותו הקנאיות/הקנאים שלא אוהבים/ות את ההודעה הזו ורוצים/ות לקיים המצווה של קנאים פוגעים בו ולעשות מעשה פנחס שהכה אל החומש בקנאות וצדקנות יתירה ולבקש שכר כזמרי שבא על הכוסית עד שחטף.. אני אישית מעדיף את מצווה גדולה להיות בשמחה ועוד מצוות אחרות (וד"ל) מאשר מצוות אל קנא פמיניסט ונוקם..

אופה לה אופה לה !! תזכי למצוות!!

וזריזים מקדימים למצוות שנאמר ויקם אברהם בבוקר ויחבוש את חמורו.. (ואין המדובר בחמורו של משיח דווקא ולמרות גירסאות שאותו חמור הוא שיזכה להרכיב על גבו את משיח צדקינו ולמרות שאני גם מכיר את חמורו של.. והוא בחור נחמד וגם חתיך ופנוי ובהחלט מומלץ בחום וברצינות, אבל ניתן לקיים המצווה גם בחמורים אחרים וחמור חמורותיים בראשם
) אחחחחח רכיבת חמור ... מתי תבוא מצווה זו לידי ואקיימנה..
הודעה זו מכילה הומור בוטה ופטישיסטי לא מיועדת לקטינים ולבעלי לב חלש ושונאי פטישיזם / שונאי הומור על סקס / שונאי/ות גברים או שונאי הומור בכלל..

Le Fay

New member
שום זכר נאה לא יכול להוות תחליף יאה

אלה, עד שאת מסבירה להם איפה הדגדגן... (סליחה. אבל גמרתי חצי בקבוק שמפניה).

Le Fay

New member
לא, מותק - זה השאלטר של טוחן האשפה

(ותשמור על האצבעות שלך).

חניבעל.

New member
ג´יזס - למה לא מספרים לי כלום

מילא האצבעות (יש לי 10), אבל הלשון... <עכשיו אני מבין למה אסור
>

Le Fay

New member
אופס. צריך טלפון של כירורג טוב?

יש לי פשוט חברה שניסתה את זה לפניך עם השכלה אנטומית של הדרכת כלות.

חניבעל.

New member
לאיזה סרטים הכנסת אותי עכשיו ../images/Emo122.gif

נזכרתי בליל הכלולות שלי. שעה, שעההההה עד שהסברתי לאשתי את המכניקה של האישה. שעה אמרתי? סאמאק - כל הלילה בזבזתי על זה. הייתי מייעץ לכל מדריכות הכלה האלו - לתת הוראות שימוש, עם ציורים, במקום להאביס את הבנות המסכנות בשטויות. בררררר.

חניבעל.

New member
טוב תראי

זה לא המקום לפרט את הדברים (כאילו שיש, אני ילד טוב בני ברק), מה שאני יכול להגיד לך שהמדריך שלי לא הסביר לי כלום!!!! (אולי הוא חשב שאני כבר יודע הכל?) בוקר טוב.

דידית

New member
לא הסביר כלום?

לי הדגימו עם מלפפון. שלא לדבר על הציורים והתרשימים על החור המדויק שלא נתבלבל חלילה. דידית. <לימדה את המורת כלות שלה כמה דברים>

חניבעל.

New member
מלפפון ../images/Emo12.gif?

טוב נו, בטח לא היה לה אומץ להכנס לחנות אביזרי מין ולקנות ויברטור. <אשתי ממש אבל ממש לא היתה סגורה על החורים>

למעלה