אוננות

../images/Emo93.gif כשאשתי ממש....

כשאשתי ממש רוצה להרגיז אותי, אבל ממש ממש. היא אומרת: אתה בדיוק כמו אבא שלך עכשיו למה אני מתרגז כל כך? כי היא צודקת, לפעמים קורה לי שאני באמת כמוהו....

Le Fay

New member
תרגיש בנוח, מוכנה להתערב שגם היא

לפעמים בדיוק כמו אמא שלה (ויש לי לפחות חברה אחת שתמיד התעקשה על יתומים)

Le Fay

New member
../images/Emo6.gif ועד שמשלמים לה בעין יפה...

אם יש לך את כל אלה אתה באמת לא צריך להסביר. כבר הסבירו להן הכל לפניך (וליתר בטחון גם לקחו מהן את הדרכונים). מה שמפליא אותי בכל זאת, זה למה אתה כאן ולא מצ´טט בפורום שלהן (נגמר הכסף?).

חשוב לקרוא!

אני מצ´וטט כאן כדי לעשות נפשות לאדון ישוע. תחזרו בתשובה כולכם! היכונו למלכות השמים!!

Le Fay

New member
כן, ונדמה לי שהספיק לו, כי גם אז

הוא קם לשלושה ימים, ובכל זאת החליט to play dead. בצדק. אם נדמה לו שמשהו השתפר מאז - שכוהני הדת נעשו פחות חמדניים או הסחר-והמכר סולקו מבתי התפילה או אנשי השררה חדלו להשתמש בחום לרעה - שיבוא להעיף מבט... מאד מסופקת אם הוא ירצה להישאר כאן.

גל נעים

New member
נעשה סדר:קודם כל לגברים מותר.

מי אמר שאסור ואיפה זה כתוב?, תראי לי מקור אחד שאומר שאסור לאדם לז**ן את עצמו. <ואני לא מדבר על שולחן ערוך...> בכל מקרה-מתוך קובץ הלכות של גל:"מן המשובח שאישה תאונן ותספק את עצמה כשבעלה במדינת הים,ויש אומרים למהדרות תשתמשנה בויבראטעו"ר בלע"ז הקרוי מאונן עצמי, או שתמצא מאהב (כגון הגנן החטוב החתיך או שליח הפיצה וכ"ו) וישנם סוגים שונים לויבראטעור והם: רגיל,רוטט,חשמלי. ולנשים מותר להנות הנאה שאין בה פגם, וכן ירבו בנות ישראל היוצאות לשדה לעשות מעשה, וכן הגברברים הצעירים שכוחם אזור במתנם-יצאו גם הם לשדות, וסוף המעשה בבית היולדות... לילה טוב לכוווווווווווווווווווווולם. <לא לשכוח להצביע למפלגת "אלוהים לא רלוונטי"
>

אבזץ

New member
לא כ"כ הבנתי, אני בפורום סקס/רבנים

אגב, למה לאונן אם אפשר להתחתן?

רחמנא ליצלן../images/Emo46.gif

אין איסור לאונן לבנות כי אין הוצאת זרע לבטלה אצל אשה. אבל אצל בנים זה עוון חמור כמו שכתוב בשו"ע : " ועוון זה חמור יותר מכל עבירות שבתורה.." וכן כתוב שם "וכאילו שופך דמים.." בעוונתי הרבים התחלתי לאונן בגיל 11 מאז אני מאונן בלי הפסק כמעט כל יום.. בממוצא 8 פעמים ביום ... לדעתי האישית אוננות טובה יותר מסקס ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

דידית

New member
לנשים מותר!

אבל רק בתנאי שהן כבר שטפו כלים, עשו כביסה, הכינו אוכל לבעל וניקו את הבית. אחר כך בלילה, למי אכפת מה הן עושות עם עצמן הן במילא לא חשובות. לבנים ממש אסור, הם מוציאים וואחד זרע לבטלה וזה בזבוז ילדים. דידית. <אוחזת עדין בעבודות הבית>

למעלה