ח חניתה דרלינג New member 3/2/12 #64 יש! קטניפ עוברת צד!! וברצינות - אל תשנאי אותם, הם נולדו ככה, קצת פגומים, חסרה להם צלע וכל זה
J Jake Speed New member 2/2/12 #9 בחום, בקור, ביובש וברטיבות שום דבר לא יעצור את ג'ייק מלהוציא את הנחש לטיול. ג'ייק, חרמן מאז 1996
J Jake Speed New member 2/2/12 #11 הייתי עסוק בלזיין המון שנים. הייתי צעיר. זיינתי כמו משוגע. היום, לעת בגרות, כוס זה לא מספיק. צריך עוד איזה משהו. Je ne sais pas. ואני לא מוצא. (מה שכן, נהנה מהחיפוש...) אז חרמן. כל הזמן. ג'ייק, שמשוויץ בשתי מלים צרפתית שהוא יודע
הייתי עסוק בלזיין המון שנים. הייתי צעיר. זיינתי כמו משוגע. היום, לעת בגרות, כוס זה לא מספיק. צריך עוד איזה משהו. Je ne sais pas. ואני לא מוצא. (מה שכן, נהנה מהחיפוש...) אז חרמן. כל הזמן. ג'ייק, שמשוויץ בשתי מלים צרפתית שהוא יודע
ק קטניפ New member 2/2/12 #12 ארבע, אבל מי סופר moi שיודעת קצת יותר מילים בצרפתית וגם עוסקת כל היום במספרים
J Jake Speed New member 2/2/12 #13 ואני תמיד אומר על זה I know enough French to get me in to troubles ג'ייק, שהשוויץ עכשיו ב-1...2...3...4...5...6...7...8...9...10 מילים שהוא יודע באנגלית
ואני תמיד אומר על זה I know enough French to get me in to troubles ג'ייק, שהשוויץ עכשיו ב-1...2...3...4...5...6...7...8...9...10 מילים שהוא יודע באנגלית
J Jake Speed New member 2/2/12 #23 את יודעת למה Cause I'm like a Fungus, I Grow on you ג'ייק, שלא ממש מוצלח בהתחלות, אבל בהמשך? אז רואים את האופי המחורבן שלו
את יודעת למה Cause I'm like a Fungus, I Grow on you ג'ייק, שלא ממש מוצלח בהתחלות, אבל בהמשך? אז רואים את האופי המחורבן שלו
I In Limbo New member 2/2/12 #24 איכס איזה דימוי מגעיל אם אתה לא ממש מוצלח בהתחלה ובהמשך אתה נהייה מחורבן, אז מה שווה בכלל?!