טוף
(חצי סיפור סקס נראה לי...)
אם זה נראה כאילו אני מסבירה לך איך עושים ביד, אז יכול להיות שזה באמת מה שאני עושה
זה מה שעובד עבורי, את מוזמנת לנסות: מצרכים: דילדו מהסוג המועדף עליך או אצבעות מאוד חזקות ושרירי יד טובים חומר סיכה או הרבה רוק פורנו לבחירתך מגבת (עדיף גדולה ומקופלת, לא איזו מגבת ידיים מסכנה), מונחת מתחת לתחת שלך להיות מגורה מלכתחילה, לפני שאת בכלל נוגעת בעצמך. אם זה פורנו או כל דבר אחר, מה שעובד עבורך, אבל הכי חשוב זה שתהיה רטיבות התחלתית רגילה. אם את לא מחדירה אצבע או צעצוע כשאת מאוננת, אז אני לא יודעת כמה זה יעבוד... אף פעם לא השפרצתי בלי חדירה כלשהיא ועל זה גם מבוסס כל העניין כמובן. עדיף צעצוע על פני אצבעות. כשאת מרגישה כבר ממש חרמנית, לא לקפוץ ישר לעניינים - ללטף, לשחק, לגעת וכל מה שיגרום לך להיות יותר חרמנית, אבל לא להחדיר אצבעות או צעצוע - עד שכבר באמת תרגישי שאת קצת משתגעת
כשאת מחדירה אצבע / צעצוע, לעשות את זה עם הרבה רוק או חומר סיכה ולהתחיל לאט ולהתרכז יותר ב'כניסה' לכוס מאשר בחלק העמוק. אני מרגישה שזה עובד הכי טוב כשאני רק מחדירה ומוציאה לאט בהתחלה. כשאת מרגישה כבר נעים וחמים מכל העניין, תתחילי לכווץ את השרירים כמו בתרגילי קגל, אבל לאט לאט ובמקביל כל פעם תיכנסי עמוק יותר כשאת חודרת, והכי חשוב - לנסות לגעת בחלק העליון, כלומר לחדור בזווית. אם את משתמשת באצבעות, אז התנוחה הנדושה של come here עם האצבעות באמת עובדת, שתי אצבעות מכופפות שמתרכזות בחלק העליון של הכוס, שכבר אמור להיות טיפה נפוח ורגיש בשלב הזה. אחרי שזה כבר מרגיש מאוד נעים (בתקווה), תתחילי לכווץ חזק יותר ומהר יותר, עם כל חדירה כשהכיווץ הרציני זה כשהצעצוע בפנים כמובן. כל פעם כשאת משחררת, אמור להיות טריקי יותר לכווץ, עד שכבר תרגישי שאת פשוט לא מסוגלת לכווץ יותר. בשלב הזה ובנקודה שאת כבר לא יכולה להחזיק יותר, תשחררי, אבל באמת וחזק. בפעם הראשונה זה מרגיש קצת מוזר וכאילו את עומדת להשתין כל רגע וקצת קשה לשחרר עד הסוף, אבל אין ברירה, ככה לומדים!! ואם כל זה עבד עבורך, את אמורה לגלות שלולית רצינית מתחתייך
טיפ למתקדמים - אחרי ההשפרצה הראשונה לא להפסיק בשום אופן, כי אם ממשיכים לזיין, מגלים שאחרי כמה דקות גומרים שוב אולי