אוננות וקור

אוננות וקור

תגידו לי, איך אתם יכולים לעשות ביד בקור הנוראי הזה?! קפאו לי הירכיים במיוחד אתם, הגברים, לא קופאות לכם הביצים? בהכל אשמה בלה דונה! לילה טוב ולא קר מדי :)

ממש לא קר כשמאונן

ואיך? מתחיל עם שמאל מול בלה דונה ולקראת ה"שיא " עובר לימין

חופ שיה

New member
תדליקי את החימום

אצלי לא קר עד כדי שאני לא יכולה לאונן לעצמי. מי בכלל יכול לאונן כשקר?

לא יכולתי, הדוד עבד

אבל פעם הבאה - חייבת תנור איזה כיף לגברים האלו, רק צריכים להוציא את הזין החוצה, לעשות ביד, לגמור, להחזיר. ואנחנו צריכות להוריד תחתונים ומכנסיים... אין צדק בעולם הזה

קטניפ

New member
מה הבעיה לאונן מתחת לפוך??

זה מה שאני עושה, כשיש לי חשק

In Limbo

New member
קטניפ

ניסית פעם לעבוד על העניין של ההשפרצה? בפעם הראשונה שניסיתי את זה, זה היה אחרי שקראתי ולמדתי קצת את הדברים באינטרנט (ולא מפורנו כמובן) וגמרתי בהשפרצה כבר בנסיון הראשון שלי עם עצמי באוננות. זה מגיע למצב שאת ממש יכולה להחליט מתי את משפריצה ומתי לא, למרות שבאמצע זיון טוב לפעמים את לא באמת יכולה לשלוט בעצמך וזה פשוט קורה, ואת גומרת, ומשפריצה, וגומרת שוב, ומשפריצה and so on and so on
שווה לנסות

וואוו

אני מקנאה בך. רק כשאני עושה ביד אני משפריצה, אבל בסקס עדיין לא הצלחתי.

In Limbo

New member
אולי

תנסי לעשות את מה שאת עושה עם עצמך, אבל בסקס איתו, ללחוץ על אותן הנקודות. אצלי זה הפוך, אני ב-90% מהמקרים משפריצה בסקס ולא כשאני עושה ביד... אני שמתי לב גם שכשאני מתרכזת בשרירים, מכווצת ומשחררת בהדרגה ואז מגיעה לאיזו נקודה כזאת שאני לא יכולה להחזיק יותר מעמד, משחררת ואז נפרץ איזה סכר...

האמת?

נראה לי שביום שישי זה כמעט קרה. ממש , כאילו, מהרגע הראשון שהוא נכנס לי לכוס, הרגשתי עונג, פאק, כאילו משהו לוחץ לי מבפנים ורוצה להתפרץ. והוא אמר לי אחר כך שהוא הרגיש שהוא מזיין דלי מלא במים (יש לו תיאורים, זה. משהו) אז אני מניחה שהייתי די קרובה לזה.

קטניפ

New member
אני אשמח לקרוא את מה שאת קראת

אני מרגישה לא פעם שאני קרובה לזה אבל עוד אף פעם לא הצלחתי ממש

In Limbo

New member
אוף, לא מוצאת את האתר ההוא

זה היה בלוג של מישהי, והוא לא היה בקטע סליזי של פורנו או משהו, היא כתבה על זה ממש בצורה של מתכון
אני אשמח לכתוב את מה שקראתי ומהנסיון שלי מה עובד, אם תרצי.

In Limbo

New member
טוף
(חצי סיפור סקס נראה לי...)

אם זה נראה כאילו אני מסבירה לך איך עושים ביד, אז יכול להיות שזה באמת מה שאני עושה
זה מה שעובד עבורי, את מוזמנת לנסות: מצרכים: דילדו מהסוג המועדף עליך או אצבעות מאוד חזקות ושרירי יד טובים חומר סיכה או הרבה רוק פורנו לבחירתך מגבת (עדיף גדולה ומקופלת, לא איזו מגבת ידיים מסכנה), מונחת מתחת לתחת שלך להיות מגורה מלכתחילה, לפני שאת בכלל נוגעת בעצמך. אם זה פורנו או כל דבר אחר, מה שעובד עבורך, אבל הכי חשוב זה שתהיה רטיבות התחלתית רגילה. אם את לא מחדירה אצבע או צעצוע כשאת מאוננת, אז אני לא יודעת כמה זה יעבוד... אף פעם לא השפרצתי בלי חדירה כלשהיא ועל זה גם מבוסס כל העניין כמובן. עדיף צעצוע על פני אצבעות. כשאת מרגישה כבר ממש חרמנית, לא לקפוץ ישר לעניינים - ללטף, לשחק, לגעת וכל מה שיגרום לך להיות יותר חרמנית, אבל לא להחדיר אצבעות או צעצוע - עד שכבר באמת תרגישי שאת קצת משתגעת
כשאת מחדירה אצבע / צעצוע, לעשות את זה עם הרבה רוק או חומר סיכה ולהתחיל לאט ולהתרכז יותר ב'כניסה' לכוס מאשר בחלק העמוק. אני מרגישה שזה עובד הכי טוב כשאני רק מחדירה ומוציאה לאט בהתחלה. כשאת מרגישה כבר נעים וחמים מכל העניין, תתחילי לכווץ את השרירים כמו בתרגילי קגל, אבל לאט לאט ובמקביל כל פעם תיכנסי עמוק יותר כשאת חודרת, והכי חשוב - לנסות לגעת בחלק העליון, כלומר לחדור בזווית. אם את משתמשת באצבעות, אז התנוחה הנדושה של come here עם האצבעות באמת עובדת, שתי אצבעות מכופפות שמתרכזות בחלק העליון של הכוס, שכבר אמור להיות טיפה נפוח ורגיש בשלב הזה. אחרי שזה כבר מרגיש מאוד נעים (בתקווה), תתחילי לכווץ חזק יותר ומהר יותר, עם כל חדירה כשהכיווץ הרציני זה כשהצעצוע בפנים כמובן. כל פעם כשאת משחררת, אמור להיות טריקי יותר לכווץ, עד שכבר תרגישי שאת פשוט לא מסוגלת לכווץ יותר. בשלב הזה ובנקודה שאת כבר לא יכולה להחזיק יותר, תשחררי, אבל באמת וחזק. בפעם הראשונה זה מרגיש קצת מוזר וכאילו את עומדת להשתין כל רגע וקצת קשה לשחרר עד הסוף, אבל אין ברירה, ככה לומדים!! ואם כל זה עבד עבורך, את אמורה לגלות שלולית רצינית מתחתייך
טיפ למתקדמים - אחרי ההשפרצה הראשונה לא להפסיק בשום אופן, כי אם ממשיכים לזיין, מגלים שאחרי כמה דקות גומרים שוב אולי

redredhead

New member
בקיצור, יש סיכוי גבוה מאד

שאני אשתין על עצמי לפי ההוראות שלך... אני סקרנית לאללה, הבעיה היחידה היא שאני שונאת להחדיר צעצועים, שונאת את התחושה...ולהחזיר אצבע זה לא הכי נוח. זה אמור לעבוד גם עם זין?

קטניפ

New member
אם זה יעבוד תספרי לי

אני לא אוהבת להחדיר לעצמי דברים כשאני לבד, וכמו שהדברים נראים כרגע זין אני לא ארגיש בזמן הקרוב (ולא, זו לא הזמנה לאף אחד!!!!) אולי אני בכל זאת אנסה לבד

In Limbo

New member
מעניין אותי לדעת

למה את לא אוהבת את התחושה הזאת של צעצוע או אצבע? ומציעה באמת לנסות בכל זאת!

קטניפ

New member
זה מרגיש לי לוחץ ולא טבעי

לא ממש יודעת להסביר, כי דווקא בזיון מה שאני אוהבת זו תחושת המלאות. אולי לא מצאתי עדיין את הצעצוע המתאים. מה שמזכיר לי שעוד יש לי שובר ל"פולניה" שטרם מימשתי - חשבתי לקנות משהו לחנון, אבל אני אנצל את זה לפנק את עצמי. יש לך המלצות לצעצוע טוב לאימונים?

למעלה