אוננות בקשר

בנוגע לגברים שמעדיפים צעירות

מישהו (או מישהי, אני כבר לא זוכר) אמר לי פעם שהבגרות הנפשית של גברים מגיע בדרך כלל בגיל מאוחר יותר מזו של הנשים. לכן נשים בגיל כרונולוגי מסוים "מתחברות" לגברים בגיל כרונולוגי מעט מבוגר יותר. מישהו יכול לשפוך אור בעניין? (מבין סטרייטים המחמד בפורום אולי?
) כמובן שניתן לדחוס לכאן תיאוריות שונות ומשונות על נשים שמעדיפות גברים זקנים כי כבר יש להם בית ומכונית וכסף..

Yaron40

New member
תודה קמפארי ../images/Emo24.gif

היי באמת תשובה לעניין. הנקודה כאן מבחינתי היא בעיקר הבחנה בין משיכה מינית נטו לבין הסך-הכל: כלומר אם צריך לבחור גבר לזוגיות אז לגיל משקל ותפקיד אחר. כן ואין ספק שגברים נמשכים לצעירים
(או צעירות). זה בולט מאוד גם אצל חברי הסטרייטים הטהורים. ביי ירון

Liroy26

New member
אני מסכים עם הקטע של המשיכה

אבל מתקשה להבין אותו. מה כל כך מושך בילדון דקיק עם מבט של "הרגע נגמלתי מהמטרנה"
לשמחתי הרבה מעולם לא חשתי משיכה לצעירים כמו שהעדפתי אותם מבוגרים יותר. יש מי שיקרא לזה תסביך אדיפוס (פסיכולוגים וידידות שלומדות חינוך מיוחד) ויש מי שילטוש מבטי גועל. אבל כן! מודה ומתוודה, לירוי מאז ומתמיד נמשך לגברים מבוגרים יותר, בשלים יותר, כאלה שיודעים סקס טוב מהו, שנושאי השיחה שלהם מגוונים יותר מדיונים מעמיקים על הקולקציה החדשה של קסטרו מן. שמזמן כבר הבינו שהלוק האנורקטי או כפי שקסאנדו מגדיר אותו "לזיין צינור השקיה" הוא פשוט לא זה.

Yaron40

New member
בקשר למבנה גוף ../images/Emo85.gif../images/Emo8.gif

היי בבקשה לא לבלבל עם גיל (למרות שיש קשר חזק). יש איזה עניין גנטי ששולט בנו (במיוחד במבנה הגוף, בוודאי גם בנושאים אחרים). אני זוכר בקנאה שספרת שאתה נכנס לחדר כושר רק בשביל קצת אירובי. יש אחרים שמבלים זמן ניכר אבל עדיין נשארים צינורות ...
אז בעניין המשיכה והגיל יש כמה וכמה גורמים, וגם כנראה אצל כל אחד המיקס והדגש שונים. יום טוב ירון

Liroy26

New member
בוודאי שיש קשר חזק

ועליו בלבד שמתי את הדגש בדברי. גבר מבוגר ממני מבחינתי מכניס את כל ההגדרות של המילה "גבר". שיהיה גדול, מנוסה, מחוספס, גברי. מעין שילוב אקזוטי בין קווין ספייסי לוין דיזל.

Yaron40

New member
חשבתי קצת ו...

אולי רוב אלה שמדברים וחושבים על אהבת גברים מתכוונים בעצם לאהבת נערים (כלומר אותו טיפוס "צינורי" כמו שהזכרנו למעלה). הכוונה לא רק למשיכה הגופנית אלא לסוג הטיפוס שמחפשים לקשר עמוק יותר. ירון

amet

New member
כשאתה אומר קווין ספייסי

אתה מתכוון לכפיל של אמט תחשוב על זה!!!

בוסון

New member
אז ככה :

אם הוא נהנה משתי הפעלות אז למה להפסיק אחת מהן ? הוא מספק את בן זוגו , מספק את עצמו בדרך שהוא כנראה הכי אוהב אז מה רע בזה ? ואם לפעמים מדובר באוננות משותפת ? על אחת כמה וכמה... לדעתי כל עוד זה בגבולות הסביר אז....סבבה...

.m

New member
מה הבעיה?

מודה שבשנים שהייתי בזוגיות מעולם לא חשתי את הצורך (לשמחתי, כמובן...
), אבל אני לא מוצאת שום בעיה בענין, כל עוד זה לא נעשה מתוך חוסר סיפוק, אלא כתוספת. כן, אני יודעת, לא חידשתי שום דבר לאף אחד, וכולם כבר כתבו את הכל לפני... אז מה!
mai

white star

New member
אין קשר לחבר שלך!

בסקס אתה צריך להתחשב בבן זוג לסקס ולהיות "תואם" איתו. כשאתה לבד עם היד (איזה חרוז
) אתה נתון לעצמך ולא צריך להתחשב ואתה נהנה במאה אחוז. אז תגיד לחבר שלך שלא ידאג ושזה נורמלי ושימשיכו לשכב כמו שפנים!!! אה והועלתה פה שאלה של גיל.מה לעזאזל ציפית מקהילה שרודפת אחרי היופי?! אנחנו גברים , ואנחנו אוהבים לראות דברים יפים! אין קשר להומו\סטרייט

למעלה