אוננות בקשר

אוננות בקשר ../images/Emo70.gif

במסגרת עיסוקי המרובים מאז הפכתי למובטל גאה,נפגשתי לתה
ולטבילת ביסקוויט עם חבר ותיק. הנ"ל אף יותר קשיש ממני (בן 36)ויש לו בן זוג כבר שנה,הצעיר ממנו ב-10 שנים.התחלנו מיד לרכל על בני זוגנו הצעירים וגילינו הרבה מהמשותף. תוך כדי טבילת ביסקוויט, שיתף אותי הנ"ל בכמה נושאים אינטימיים,שאחד מהם אני מזדרז לחלוק עם חברי הפורום המכובדים מאחר והוא נראה לי רלוונטי ומאחר ולא ידעתי מה לענות לו,למרות נסיוני עם קטינים. הנ"ל והצעיר אוהבים מין ולמרות היותו קשיש בן 36,לא סובל חברי הנ"ל מחוסר און ויצר מיני והוא מוכן ומזומן,ממש כמו בן זוגו,לפעילות מינית רוב שעות היממה. אף על פי כן ולמרות זאת מוצא לנכון בן זוגו הצעיר לאונן לעיתים די מזומנות כבר מתחילת הקשר,עוד מהזמן שהיו זוג טרי ונרגש והוא מתמיד בכך עד היום.הגדיל לעשות בן הזוג הצעיר לפני ימים אחדים והלך והביא ביד דקות ספורות אחרי זיון שהוגדר על ידו כ"זיון מצוין". חברי הנ"ל הביע פליאה על מהלך זה,שלא לומר עלבון ושקע ביגונו. הכצעקתה
לסיכום ובקצרה - מה דעתכם המלומדת על אוננות בקשר?פה ושם?לעיתים קרובות?אחרי זיון?!

campari

New member
"קשיש בן 36"../images/Emo35.gif

|מודד לחץ דם| זה נכתב בהומור, נכון? |שם טבלית גליצרין מתחת ללשון|

amet

New member
אופסססס

זה קצת בעיה לענות על השאלה הזאת סומסום. אהההההההההה נראה לי שכולנו אוהבים מדיי פעם להתייחד עם עצמנו ולהשתולל בפנטזיות מיניות כאלו ואחרות כשאנחנו מאוננים סה"כ אומרים שהמוח הוא האיבר מין הכי גדול בגוף האדם. אז אוננות במערכת יחסים אני חושב שזה בסדר, כל עוד זה לא פוגע ביחסי המין של בני הזוג, הכוונה, שלא נאמר אין לי כוח כי אוננתי לפני שהגעת. פעם אחת מצאתי את עצמי מאונן אחרי זיון מצויין, מה קרה לי אז, אני חושב שנשארתי כזה מחורמן אחרי הסקס, שכל מה שרציתי זה לגמור שוב. אולי בן הזוג הצעיר לא רצה להעמיס על בן זוגו בעוד חוויה מינית פעילה. וחש כי זה בסדר אם הוא יתפרק עוד פעם ולבד. זה נשמע מוזר אני חייב לומר למרות שאני הייתי שם פעם אחת. אולי זה היה נחמד אם הוא היה מסביר לבן זוגו את זה, או שבן זוגו פשוט ישאל אותו, מה הצורך שלו, ואולי שניהם יגיעו למסקנה, שאפשר לדפוק שני מספרים אחד אחרי השני, ואז לבוא לסיפוק מלא. אם שניהם כאלה חרמנים נראה לי שהם יפתרו את זה ביחד. יחי התשוקה המינית שלא נגמרת לעולם......
באהבה אמט

Liroy26

New member
אני לא מבין למה כל ההסברים?

אז הבחור היה חרמן אחרי, התחשק לו עוד סיבוב בלי להשקיע יותר מידי אז הוא הביא ביד. לו זה היה בא במקום הסקס אז אין ספק שזה היה לא במקום. אבל אם הסקס היה מצוין, ואחד הצדדים באופן חד פעמי רצה לחוות עוד אורגזמה לבריאות שיהיה לו!!

לא קשור לגיל הרך, לגיל ההתבגרות

גיל האון, גיל המעבר או גיל הזהב לכמה מאתנו - לאחר מין מעולה - מתעורר הדחף לאונן כמנת קינוח המרגיעה את הרצון לחוות עוד פעם את אותן דקות... או לפחות משהו מסוג זה. שחברך קשישא (ויאגרה ל
) יפסיק לעשות לעצמו סרטים בראש ויקח את המצב כמחמאה שבגילו המופלג הוא עדיין מסוגל למין מלהיב...ואין טעם להתאמן על פעם שניה - לא מזה נרגעים בעלי הסינדרום. מנסיון אישי.

הייתי צריך לשים את המשקפיים ע"מ

לראות בבירור את הכתוב, ולרוקן את הקטטר ע"מ שאוכל לשבת מספיק זמן מול המסך ולקלוד את תשובתי בידי הרועדות. אצלנו בבית האבות סבורים שעד שיש לנו בן זוג, והבן זוג הזה נמצא בשיא אונו(שלא לדבר על כך שהוא צעיר מאיתנו בכמה דורות), והוא דואג לספק אותנו, בכל התחומים (מחליף לנו את הטיטולים למבוגרים, רוחץ אותנו במיטה, והופך אותנו ע"מ שלא נסבול מפצעי לחץ ,מאכיל אותנו בכפית לא לפני שהוא ריסק טוב טוב את כל האוכל וכדו'), עלינו להודות על כך לאלוהים (או כל ישות קוסמית אחרת ), ומצידנו שיאונן 15 פעם ביום, העיקר שהתרופות יגיעו בזמן....

xanadu

New member
כל עוד הוא לא עושה לכלוך

לא משפריץ למישהו בעין, לא משאיר כתמים על הסדין או לא מותיר מקלדת דביקה - העיקר הבריאות. אם אין תלונות על חיי המין, מה הבעיה? שיאונן עצמו לדעת. ואם הוא רוצה אחרי זיון נהדר להאריך את החוויה, גופו ברשותו כמו שאומרים.

daniel365

New member
איזו אחידות דעים....

מצטרף לעמיתי המלומדים, בין אם הצעירים, ובין אם לובשי החיתולים... אין רע בכך כל עוד לא בא על חשבון חיי המין. אין רע בכך אחרי הסקס אם בא לבחור/ה להתייחד עם הגוף הפרטי ולהתענג באופן עצמאי. אין רע באוננות באופן תכוף 5 פעמים ביום כל עוד לא פוגע בבן זוג ובסקס איתו. בקיצור אין רע בכך. מה שמאוד יכול לתרום כפי שצויין פה קודם הוא לדבר ולהסביר לבן זוג את פשר ההתנהגות על מנת שלא יפגע ויראה בכך משהו מעליב באופן אישי - מאוד חשוב. אני

giloosh

New member
השאלה אינה

האם הוא מאונן או כמה הוא מאונן השאלה היא או לפחות אמורה להיות מדוע הוא מאונן! האם הוא עושה זאת מכיוון שהסקס לא מספק אותו או משום שהוא רוצה עוד ולא חושב שבן הזוג מסוגל שוב או רק משום שהוא נהנה מהמעשה ואוהב לעשות זאת מתוך צורך אישי או כדומה. יש לציין שכך או כך על בני הזוג לדון בנושא ולהבהיר זה לזה את מדוע זה נעשה ואיך הם מרגישים בנושא וכמובן מה הלאה... ברצוני להוסיף שמכובדיי מודאגים יתר על המידה מ..., הבה נאמר, נסיונם. ועליהם להרגע לאלתר!!! אני משער שנסיכנו זה דיבר בבדיחות הדעת ולא ציפה שחברי הקבוצה הינם הומואים "מנוסים" ולחוצים בנושא אז כמו שאומרים: גברת פומפדור נרגעת ועכשיו! (יש לבטא במבטא מרוקאי כבד, תודה)

daniel365

New member
לא מסכים...

אני דווקא חושב שהנסיך למרות הלשון המליצית משהו התכוון להעלות פה שאלה רצינית לדיון ולא איזו הודעה נוספת שמקומה בשרשור לוח מודעות...

giloosh

New member
הוצאת דברי מהקשרם

אולי בעצם לא הבהרתי את כוונתי. מה שרציתי לומר הוא שהקטע על גיל 36 כקשיש לא נאמר ברצינות שכן רק על ההערה הזאת הובעה התמרמרות ולא על ההודעה ככלל שאכן מעניינת ודנים בה כך או כך.

אולי קצת הגזמתי

בלשון המליצית,למרות כישורי הלשון הטובים שלי
שישאל את לירוי מי שמפקפק. ההתיחסות לגיל 36 כגיל זקן הייתה בבדיחות הדעת. אני בעצמי מתקרב לגיל הזה. כמו כן נראה לי שרוב חברי הפורום לא עברו את גיל 30 ולכן נראה לי שגיל 36 יהלך עליהם אימים.

Yaron40

New member
בקשר לגיל ... ../images/Emo39.gif

היי מנסיוני המרובה בתחום זה (של שנים מרובות על פני כדור הארץ), מה שחשוב הוא הנפש.
כמו שכבר כתבתי פגשתי צעירים בגוף אבל זקנים בנפש, ההפך הרבה יותר נחמד
אבל הרשו לי לשאול שאלה אחרת (שנשאלה כבר הרבה פעמים - טרם שמעתי תשובה טובה): למה להומואים כל כך חשוב הגיל (הצעיר) ? במיוחד בפורום זה של זוגיות, למה הגיל כל כך חשוב ? אצל סטרייטים יש חשיבות מסוימת לגיל, אבל לא עד כדי כך. ביי ירון

campari

New member
על גיל וחשיבות

אמנם אני מפרגיות הפורום, אבל אני חושב שאני יודע את התשובה לשאלתך. 1. גברים מעדיפים צעירות, והומואים הם גברים, לכן הומואים מעדיפים צעירים (בסדר, לא כולם. אבל בהכללה כן). 2. ההעדפה הזאת מאד מוגבלת לתחום המיני. כלומר, אם אני צריך לבחור פרטנר לכל דבר חוץ מסקס, אני בטח אעדיף מישהו בגילי (אם לא יותר). או אם מפרסם כלשהו רוצה שאני אסתכל על הפרסומת שלו, כדאי לו שיככב בה גבר צעיר (עדיפות לחשופי פטמות
). 3. יש משהו מושך בגוף צעיר: העור המתוח, הגמישות, השיער שמופיע במקומות הנכונים בלבד. שלא לדבר על הריח... אין מה להלחם בזה, אנחנו מתוכנתים להמשך לגוף צעיר. 4. "גיל הבלות" זה מושג שמסביר את עצמו: יש התבלות של הגוף, ואם אין לך גנים מדהימים ולא עבדת על הגוף שלך כל יום מאז גיל 20, זה ניכר. ואגב, שימו לב לתופעה המבאסת של התארכות שק האשכים (לזה כבר יש ניתוח
). 5. ועכשיו בנימה אישית: כמובן שמפה ועד "עדיף להתאבד בגיל 30" המרחק גדול. לידיעת הצעירים: הכיף האמיתי מתחיל רק בגיל 30. ותחשבו גם על זה: אתם תחיו כנראה עד גיל 80 (אם לא 100, לפי ההתפתחות בחקר הזיקנה), ומתוך זה רק עשור אחד תהיו בני 20. באמת נראה לכם שזה השיא של חייכם? אני ממש לא חושב ככה.

spainbar

New member
קמפארי באתי להרגיע את

נפשך המיוסרת במעט מידע ביולוגי טהור :) אותה "התארכות" של שק האשכים כפי שקראת לה היא טבעית בכל עולם החי :) אבל חלקה נובע משרירים הנמצאים על מיתרי האשכים, שמשתחררים בחום וכך השק מתרחק מן הגוף ומתכווצים בקור -מה שמקרב את השק לגוף. אז אולי פשוט אתה צריך ללבוש פחות שכבות - תן לבריזה לנשוב בין רגליך. :) ס'

campari

New member
ספיינ יקר מכל, תנוח דעתך...

אשכי מתוחים כמו ספיישל "פספוסים" לפורים, כמו הקוקו של פנינה דבורין, כמו יובל כספין. בקיצור, ממש לא רפויים. אבל ראיתי את זה אצל אחרים, וזאת מחשבה מפחידה. האם זה מה שמחכה לי בהמשך הדרך?

בהמשך הדרך

קמפרי (כמה אני זקוק לקצת הבוקר...) ידידי - ובמקרה שלך אתה כבר כמטחווי קשת מהזמן המבוקש - מצפה לך קצת כרס, לחיים רפויות בנוסף לביצים רפויות והרבה הצטמקות של האבר (שלא לדבר על אין אונות ושאר מרעין ובישין שמצריכים התערבות כימיקלים ו/או השתלות פלסטיק למיניהם) כפי שסיור מודרך בחדר ההלבשה של חדר הכושר הקרוב למקום מגוריך יוכיח לך. יש לך המצאה נגד

Falcor27

New member
ועוד קצת בהמשך הדרך...

מה זה כל ההפחדות האלה על הבוקר? הרי בהמשך הדרך כולנו נהיה מזון לתולעים, דשן לעשבים, אבק דרכים. אני אומר בואו נהנה מזקיפותנו
, עורנו המתוח, אשכינו
התמירים עדיין. נחיה את היום, קרפה
דיאם
(אם כזה מצב רוח אני אקום כל בוקר בביתי החדש, אז באמת אולי היה כדאי לעבור
)

למעלה