אוני תל אביב - 2 שאלות

אוני תל אביב - 2 שאלות

אני רוצה ללמוד ביואינפורמטיקה, או הנדסה רפואית או שילוב של מדעי המח - לא בדיוק בטוח מה :) אבל אני לא מתקבלת ואני רוצה להתחיל ללמוד השנה.
חשבתי להרשם לביולוגיה, לקחת את הקוסים של החוגים, לשפר בגרות בקיץ הבא ולעבור לחוג על בסיס ציון התאמה לשנה ב'? כאילו ב2016

יש לי אפשרות לקחת קורסים שהם לא של החוג שלי?
ולעבור על ציון התאמה?
חסר לי רק כמה נק' לציון וזה משהו שאני בודאות יכולה לשפר עם עם בגרות בהיסטוריה. יש לי פסיכומטרי די גבוה וגם בגרות 5 יחל במתמטיקה

שאלה שנייה, למדתי כבר באוניברסיטה אחרת והיו לי ציונים ממש לא טובים, ראיתי כשהרשמה לאונ בתא חובה לציין אם למדו באונ אחרת, יש להם דרך לעלות על זה? הם בודקים? פשוט אותי שאם אכתוב שלמדתי ומה הציונים שלי, לא יתנו לי לעבור או אולי לא יקבלו אותי???
אז חשבתי שפשוט לא לכתוב, אני ממילא לא רוצה הכרה על הקורסים וזה חסר משמעות

oromer

New member
מנהל
כמה דברים

1. לא כדאי לך ללמוד משהו אחר, ולנסות לשפר בקיץ. את צריכה להשקיע המון מאמצים בשינהם.
2. תבדקי אם על סמך ציונים, תוכלי לעבור.
3. כעיקרון, אם לא למדת בת"א, לא נראה לי שיעלו על זה. אבל, תיקחי בחשבון שגם אם מכירים בקורסים, ההכרה בד"כ מתבטאת בכך שכתוב פטור. משמע, לא ממש רלוונטי כמה קיבלת בקורס. זה בכל מקרה לא ישוקלל. אבל שוב, אני לא לגמרי בטוחה.

דומני שהכרה בקורסים היא פחות העניין פה,

החל משלב מסויים (אאל"ט 2 סמסטרים, בד"כ) רקע אקדמי קודם מחליף בגרות ופסיכומטרי לטוב ולרע, ככה שאם הציונים שלה היו ממש לא טובים זה יכול לפגועה בקבלה שלה...

למעלה