אוניל נגד שפרד

2Complicated4U

New member
......

אבי אביו היה קדמון ורצה לעשות פרו הרבו אז הוא עשה את זה עם בני אדם לא מפותחים וככה הגן הדלדל ורק לאחוז בודד מהאוכלוסייה יש את זה... וזהו

lenin972

New member
כמו שאמרנו

זה לא חייב להגיע מקדמון, זה יכול להיות מוטציה. כך למשל חיידק שמסתגל לסוג מסויים של אנטיביוטיקה, זה לא חלק מהאבולוציה שלו, זאת פשוט מוטציה מקרית ואקראית לגמרי.

10nircohen

New member
אני גם שמתי לב לזה אבל אני חושב...

ששפרד הוא פשוט ניסיון עלוב לחקות את א'וניל. ג'ק נראה ומדבר הרבה יותר בטעם ובהומור ציני יותר... ובכלל אני יותר אוהב את סטארגייט המקורי - אטלנטיס נראית נחמד אבל לא יותר מדי. אני עדיין מעדיף את המקור.

kinspirit

New member
די כבר!

די להשוות בין השניים. באמת - מדובר פה בשני אנשים שונים. נכון, שניהם ציניים ושניהם מספקים רבים מרגעי ההפסקה הקומית, אבל מכאן ועד להגיד שאחד הוא חיקוי עלוב של השני. די. מספיק.

koroo

New member
לעולם לא אמרתי

לעולם לא אמרתי כי שפרד הוא חיקוי עלוב של אוניל. כל מה שאמרתי,ועדיין טוען, הוא שהכותבים והמפיקים של הסדרה הבינו כי אחד מהדברים שגרמו להצלחת התוכנית ולכך שהצופים יתאהבו בדמויות הוא הומור ואישיות כמו של ג'ק אוניל. יכול להיות שהכותרת שמתי טיפה חיממה את האווירה אז לא הייתה הכוונה.

lenin972

New member
ברור

כל תוכנית תהייה דיי משעממת אם לא יהיה בה הומור, אלה אם זאת תוכנית על השואה או משהו, אבל בואו לא ניכנס לזה.

kinspirit

New member
התגובה שלי הייתה ספציפית

יותר להודעה שעליה הגבתי ישירות. זה ברור שהכותבים ניסו ליצור העתק מסויים של אוניל, בדיוק כמו ששאר הדמויות הם העתקים אלו ואחרים. הם אפילו דיברו על זה באחד מאחורי הקלעים, עד כמה אוניל ושאפרד דומים (הם ציינו שחוש ההמוור של שאפרד לא מגיע ממקום ציני כל כך כמו זה של אוניל). ואתם יודעים מה, למה לא לעשות את זה? למה לא לקחת דמות שמצליחה ולנסות ליצור משהו דומה שלה. אבל מה שהכותבים החכימו לעשות זה לתת לשאפרד אישיות משל עצמו. כן, יש בו אלמנטים דומים לאלו של אוניל, אבל זה לא מה שמוביל את הדמות שלו. שאפרד עומד בפני עצמו, בדיוק כמו שאטלנטיס עומדת בפני עצמה. אין מנוס מהשוואה לסדרת האם, ולדמויות שבצילן (ובצלמן) נבנו הדמויות באטלנטיס - אבל זה יהיה לא הוגן להסתכל על אטלנטיס והדמיות שבה דרך העיניים האלה. אנחנו צריכים לפתוח דף חדש - להסתכל על אטלנטיס בתור סדרה שעומדת בזכות עצמה, בלי ההשוואה המתמידה לסטארגייט SG1. זאת היא הדרך היחידה להנות מהסדרה באמת. ואני מדברת בתור מי שראתה כבר את כל העונה הראשונה של אטלנטיס, וחטאה פה ושם בהשוואה - מה שלא תרם לי רבות. בפרקים בהם כן הצלחתי להסתכל על אטלנטיס בזכות עצמה - אלו הם הפרקים שבהם נהנתי באמת.

שפרד הוא גאון ואוניל.... לא

כל מי שראה את העונה יודע ששפרד הוא פשוט גאון יש לו אינטליגנציה מאוד גבוה (למעשה הבן אדם נחשב לגאון ע"י מספר ארגונים- כולל ארגון מנסה)

koroo

New member
מנסה

מנסה - קבוצת כוכבים שניתן לראות רק מהחצי הכדור הדרומי של כדור הארץ. בעקרון זה ארגון שמי יכול להיות חבר בו זה אנשים בעלי IQ גבוה. כל כמה זמן הם עושים מבחנים (גם בארץ) לבדיקת ה-IQ של אנשים. אישית אני חושב שזה מטומטם כי אני מכיר מלא אנשים "חכמים" שלא הייתי נותן להם עובר ביחסי אנוש. אז זה שג'ו פלניגנן (השחקן שמשחק ששפרד) גאון לא אומר שהוא יותר טוב ריצ'רד דין אנדרסון.

subatoi

New member
אני מגיב על רוב הפתיל, ולא רק על

ההודעה הראשונה. חבר'ה, תשוו כמה שאתם רוצים, את מי שאתם רוצים ואיך שאתם רוצים, אבל למה כבר עכשיו לקטול את שפרד? כולה פרק ראשון. תנו לו קצת להתפתח ולגדול, כולה פרק ראשון... ואיך הצלחתם לשרבב לדיון גם את האינטיליגנציה של שני השחקנים, אני לא ממש מבין, אבל שיהיה לכם לבריאות (
).

bewiched

New member
אני עדיין מעדיפה את אוניל

ואין כמו דניאל גקסון הסקסי

למעלה