חחח ובצדק! אז אני מתקנת אותי-
אני לא שוללת את מה שאתה אמרת..זה מה שעונה כרגע למה שאתה מרגיש.
אבל....בלי קשר-נסה להקשיב למה שהוא כותב. את זה אתה יכול להבטיח?
"כשיש אהבה עזה בין בני זוג-יש שלמות עקרונית. אין קשיים טכניים. והפוך-כשאין אהבה עזה יש קשיים טכניים.
אפילו מקום מרווח ומפואר לא ישרה נינוחות ונועם על בני זוג שאינם שלמים עקרונית זה עם זו ואין ביניהם אהבה עזה.
אין בכוחה של רווחה כלכלית אפילו ליצור שלמות עקרונית ליצור אהבה עזה.
יש לנו להשקיע ביצירת חברות זיקה הדדית תקשורת נכונה השתתפות נתיכה שייכות הענקה על מנת לחזק את האהבה העזה.
ואז כל הבעיות הטכניות לא יפריעו או יעיבו על בני הזוג.
אם אין אהבה עזה הבעיות הטכניות יצוצו תמיד ואי אפשר יהיה לפתור אותן ללא אהבה זו.
לא מעט בני זוג מתפתים להקל על קשיים בחייהם באופן טכני וחושבים אם נחליף דירה או נשנה מקום מגורים אם נתפרנס באופן אחר או נתלבש וננהג אחרת הכל יהיה בסדר. בדרך כלל שינויים אלו לא משפיעים לאורך זמן על מערכת היחסים הם אולי מקילים מעט, עצם השינוי יוצר צפייה ונכונות אך כל עוד לא עוסקים בעקרון עצמו במערכת היחסים בטיפוחה בבניתה בשיפורה יחזור המצב לקדמותו מהר מאד. עזרים טכניים חיצוניים יכולים לעזור מעט אך לא לפתור בעיה . הוא אשר אמרנו פתרון טכני טוב ככל שיהיה אינו פתרון לבעיה ערכית - בכלל החיים, ובוודאי בחיי הזוגיות."
חלק עשיתי העתק הדבק וחלק קיצרתי

נכון שאתה יכול להגיד לי שיש המון כאלה שהתחילו עם אהבה עזה-וזה נגמר בכשל טכני טוטאלי!
אבל בגדול, אם אתה בא מראש לקחת שותפה לחיים מתוך פשרה יציבה - שום דבר לא מבטיח לך את אותה יציבות, ושום דבר לא מבטיח לך שבלי
אותה אהבה עזה-הנתינה תהיה במידה שהיית רוצה שתהיה
זו רק דעתי-מבלי לשלול את שלך......