ואחרונה חביבה... ג'ן!
ק קייטי הולמס New member 21/6/03 #22 אני בשוק../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif טל, הצלחת למצוא הוכחה שגם בודי וגם לילי היו בפרק... כל הכבוד!
אני בשוק../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif טל, הצלחת למצוא הוכחה שגם בודי וגם לילי היו בפרק... כל הכבוד!
ט טל גקסון New member 21/6/03 #23 חי חי חי../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif ככה זה כשיש את הפרק במחשב
S shira245 New member 21/6/03 #24 אני חייבת להגיד שג'ן נראתה ממש מדהים הפרק הזה!! איפרו אותה ממש יפה.והיא נראתה מצויין. לעומתה ג'ואי,זה רק אני או שהיא צריכה לצבוע שורשים
אני חייבת להגיד שג'ן נראתה ממש מדהים הפרק הזה!! איפרו אותה ממש יפה.והיא נראתה מצויין. לעומתה ג'ואי,זה רק אני או שהיא צריכה לצבוע שורשים
ק קייטי היפיופה New member 21/6/03 #25 לא נכון! ג'ואי נראתה מדהימה כרגיל!! והצמות ממש ממש ממש החמיאו לה!!! אין מה לעשות, היא יפיפיה אמיתית כמו שאומרים : בחורה יפה הכל יפה... מה שכן, ג'ן באמת היתה ממש ממש יפה!!!!!!!
לא נכון! ג'ואי נראתה מדהימה כרגיל!! והצמות ממש ממש ממש החמיאו לה!!! אין מה לעשות, היא יפיפיה אמיתית כמו שאומרים : בחורה יפה הכל יפה... מה שכן, ג'ן באמת היתה ממש ממש יפה!!!!!!!
ק קייטי הולמס New member 21/6/03 #28 אני מסכימה דווקא בפרקים לפני זה העונה, ג'ואי נראתה קצת פחות טוב, כאילו שרפו אותה או משהו... אבל בפרק האחרון היא היתה ממש יפה!
אני מסכימה דווקא בפרקים לפני זה העונה, ג'ואי נראתה קצת פחות טוב, כאילו שרפו אותה או משהו... אבל בפרק האחרון היא היתה ממש יפה!
S shira245 New member 21/6/03 #31 ברור שהיא יפה..../images/Emo3.gif התכוונתי שזה היה ממש בולט ההבדלים בין הצבעים בשיער.. מה שכן היא כל כך מתוקה עם הצמות..
ברור שהיא יפה..../images/Emo3.gif התכוונתי שזה היה ממש בולט ההבדלים בין הצבעים בשיער.. מה שכן היא כל כך מתוקה עם הצמות..
ק קייטי היפיופה New member 21/6/03 #32 טוב.... אני עדיין בדעתי.... היא כל הזמן יפה גם היה לה צבע יקור בשיער!! וליאתי, כל הכבוד! עוד אחת מכירה את המשפט הזה! הללויה!! סתם...חחחחח
טוב.... אני עדיין בדעתי.... היא כל הזמן יפה גם היה לה צבע יקור בשיער!! וליאתי, כל הכבוד! עוד אחת מכירה את המשפט הזה! הללויה!! סתם...חחחחח