אומנות לחימה S-Z-A

prostore

New member
אומנות לחימה S-Z-A

שלום לכולם אומניות לחימה קיימות שנים רבות וישנם עשרות ואולי אף מאות שיטות לחימה המוכרות מכולם קראטה,קאפואירה,גודו ועוד ועוד בידי הצעה לרצינים בלבד שמוכנים להשקיע את זמנם בשיטה ששמה S-Z-A שקיימת למעלה מ 1000 שנים והעוברה באב לבן כסוד משפחה. אשמח בכל תגובה שהיא ונמצא לכל שאלה שתשאלו לגבי האומנות הלחימה

alexko

New member
באמת מתוך שיעמום

נכנסתי לאתר ומה לומר
עדיף שלא אומר אף מילה, אמא שלי אמרה לי פעם :אם אין לך משהו טוב להגיד עדיף שלא תטמר דבר בברכת לילה טוב

שלום Prostore

כמה דברים קודם כל, דבר עם וואלרי, שגם הוא מסתובב פה בפורום. דבר שני, נהוג ומכובד להציג את עצמך, במיוחד אם אתה מנסה להודיע על שיעורים דבר שלישי - כדאי מאוד לשים מודעה בלוחות - היא תחזיק מעמד זמן רב יותר עכשיו, לגבי האומנות, הדיון כבר היה כאן, וגלש לפסים לא כל כך נעימים, אבל כדי לסכם את דעתי: נכון, זה נשמע מופרך, אבל לא יותר מופרך מרוב הסיפורים המכוננים של א"ל שאני מכיר, ולכן מוכן לתת לזה את גרעין האמת. זה לגבי ה**היסטוריה** של האומנות. לגבי האפקטיביות והערך שלה? ובכן, במעט שיצא לי להתאמן עם וואלרי (אומנם על דברים אחרים, אבל ראיתי ניצוצות) - בהחלט מדובר באומנות רצינית. האפור נ.ב. להגיד "השיטה שלי טובה יותר" נחשב לנימוסים רעים בסביבה הזאת. לשיקולך.

prostore

New member
שלום לגוטמן האפור

מספר דברים,לא אומר שהשיטה שלי טובה יותר אני מציע שיטה שתסכים איתי אפקטיבית ורצינית יותר ואם יצא לך לראות או וואלרי אז אני מבטיח לך שראית רק הדגמה.אין לי רצון להתווכח אני רק מביא דעה ועצה למי שמוכן ומתעניין.

קרא שוב את הודעותיך בפורום

אני לא מחווה דיעה על אומנות הלחימה שלך, אלא על סגנון הכתיבה שלך.

prostore

New member
גוטמן האפור

ידוע לך כמה נקודות בגוף האדם בעזרתם ניתן להביס אוייב ? בנינגיטסו וגוגיטסו ידועים כ 20 עד 40 נקודות כאלו בגוף,לימוד הבסיסי מלמד אותך יותר מ 80 נקודות. אני מכבד את כל החברה בשיטות הלחימה אך בזמן אמת,ברחוב או בכל מקום אחר קרב ימשך לא יותר ממספר שניות,בכדי להיות מאסטר צריך שנים בכדי להגיע לרמת עליונות,והייתי בשיעורים,קאפואירה,איגרוף תאילנדי,איגרוף,הרמה שיש לנו בארץ קשורה מאוד ל " כסף " . שיעור ולימוד מתמשך הרבה יותר לאט,רק הרצינים שלומדים שנים מגיעים לתוצאות שניתן להגיע אליהם במספר חודשים.

nage

New member
אין לי מושג כמה נק' יש

וגם לא על כמה מדברים בנינג'יטסו או בג'וג'יטסו. סוגונומה סנסיי (דאן 8 אייקיאי אייקידו, זן מאסטר ואמן קליגרפיה) דיבר בסמינר האחרון שהעביר בארץ על משהו כמו 300 אבל מה לזה ולדיון????? ומה לזה ולמה שגוטמן העיר לך??? גוטמן מציע לך דרך שאם תיקח אותה יהיה לך יותר נעים פה בפורום, ואם לא אז אתה עלול לסבול התנפלויות חוזרות ונשנות מצד אנשים רבים, שבסופו של דבר עלולות להבריח אותך מכאן. תבחר אתה את דרכך שלך, אתה כבר ילד גדול!

nitzano

New member
../images/Emo45.gif

רק על המרידיאנים בחצי הגוף יש בערך 330 .ועוד כמה עשרות מסביב . בקיצור מעל 700 לפחות .

PROSTORE ידידי ../images/Emo13.gif

קצת ענווה, תכבד גם אותך ככותב וגם את השיטה המעניינת והחבר'ה הרציניים שעוסקים בה. לא כל אומני הלחימה הם חמדנים ולוחמי רחוב חסרי אונים ולא כל השיטות הן לא יעילות ולא חזקות... ובכלל: מה זה "חזקות"? פגשתי גם אנשי טאי-צ'י שעובדים חזק... הישמר מזלזול ללא כיסוי
. כל אמני הלחימה ברמה גבוהה, מכירים נקודות תורפה בגוף, מהטעם הפשוט שהגוף אינו סוד צבאי... כולם (גם אלו שבאים משיטות לא חזקות) מסתובבים עם אותו גוף כבר אלפי-אלפי שנים ועד כמה שידוע לי לא חלו תמורות קיצוניות במערכת העיצבית, בכלי הדם ובמבנה השלד והשרירים. ל- ס.ז.א יש את הייחודיות שלה והיא מתאימה לאנשים מסויימים יותר - ולאחרים פחות אבל מה שאני מבטיח לך שהדרך בה "פרצת בסערה" לאתרנו כדי לעשות נפשות לשיטה - תתגלה כשירות דב... בברכה - יובל.

tessen

New member
קצת סותר את עצמך לא?

שיעור ולימוד מתמשך הרבה יותר לאט,רק הרצינים שלומדים שנים מגיעים לתוצאות שניתן להגיע אליהם במספר חודשים. אם אני יכול להגיע לתוצאות בכמה חודשים, למה להשקיע שנים אצלכם? ולגבי השניות לא נראה לי שאתה כל אחד אחר פה יפעלו בדרכים כל כך שונות.

הסבר לי בבקשה את הקשר לכסף

אני רציני - זו אימרה שקל לזרוק לחלל האוויר והיא **נשמעת** נכונה, אבל אני עוד לא פגשתי מורה אחד שלא ילמד מישהו בגלל העדר כסף, או מישהו שמונע ידע בגלל העדר כסף. אז למה בדיוק אתה מתכוון?

Seidokan

New member
הכל נכון אבל ?

כל מה שנכתב למעלה נכון אבל אם נצא מההתלהמות הראשונית לא הבנתי מה היא השיטה הזו, האם המקור סיני או יפני מה מייחד אותה ? מי המאמן הראשי ומה הרקע שלו ? קצת רקע ראשוני ?

prostore

New member
s-z-a

s-z-a.com כל ההיסטוריה אל השיטה והמאסטר שנמצא בארץ. השיטה ממונגוליה שבתקופת ג'ינגיס חאן שכבש את כמעט כל יבשת בעזרת לוחמים,שומרי ראש.

Wing Chan

New member
ג'ינגאס חאן..

ג'ינגאס חאן לא כבש את אסיה בעזרת שומרי ראשו. שומרי הראש שלו, כפי שניתן להבין, היו שומרי הראש שלו. כן, הוא כבש כמעט את כול אסיה בעזרת לוחמים, ודיי הרבה חיילים. אבל לא בעזרת שומרי הראש שלו. ההיסטוריה לא בדיוק מספרת על 10-15 שומרי ראש שכיסחו את כול צבאות אסיה.

למעלה