אומנות ומיסטיקה

l e r o n

New member
אומנות ומיסטיקה

שלום לכל אנשי הפורום ! אני סטודנטית לאומנות. השנה אנו עושים תערוכת אומנות בנושא "מיסטיקה" ועלינו הוטל מציאת האומנים המתאימים. האם אחד מאנשי הפורום עוסק באומנות מיסטית או יכול להפנות אותי אל אומן או אומנית ישראלים היוצרים בנושא? אשמח מאוד לקבל עזרה. תודה מראש ! לירון

ToryMaster

New member
מהמה

הגדירי "אמנות מיסטית", will you? אני עוסקת באמנות נקודה
, בלי הגדרות.

Diableror

New member
הכי קרוב שאני יכול לחשוב עליו

הוא מנהל פורום "מאגיה וכישוף" באתר נענע, העונה לשם רן ארמוזה,וכינויו "ערפל". Diableror

האפור

New member
אההה זה פשוט נושא מטורף....

אומנות מאגית ומיסטית צריך להיות משהו כזה עם הרבה סימבוליזם..... והרבה צבע.... רעיון מגניב ביותר... אני אומר ננצל את השרשור הזה לאומנות מיסטית.. אם למישהו יש משהו מתאים שיעלה לפה.... אני גם אשים פה יותר מאוחר כמה דברים... צריך להיות נחמד...

האפור

New member
JFC Fuller's Art

אני עוד לא יודע מי הבחור פשוט התמונות היפות האלה הופיעו באוקולופורום אז הבאתי לפה... אני עוד אחפש על הבחור.... הראשון נקרא "Ritual Sword of the Silver Star"

l e r o n

New member
תודה והבהרות

ראשית כל גם אנחנו הסטודנטים לא הגדרנו עוד את המונח "מיסטיקה", הרעיון בכללי הוא כי זו תהיה אומנות שתעסוק בנושאים חצי- מעורפלים כגון שדונים, פיות, מוות, רוחות,דתות מיסטיות , אווירה מיסטית וכדו'. אני חשבתי שיהיה מעניין להכניס לתערוכה עבודות מולטימדיות ( קרני אור? לייזר?) שיצרו תמונות תלת ממדיות זזות . בכל אופן, האפור, תודה על הקישורים אבל- זה אמן ישראלי? שכן אחרת לא תהיה לי אפשרות להציג אותו בתערוכה. תודה לכם, מחכה לתשובות, לירון.

ToryMaster

New member
הא

פיות, יש לי כמה עבודות כאלה
המממ... אני לא מכירה כאלה, מצטערת

l e r o n

New member
לטורי

העניין הוא שכל שאר התלמידים בחרו להציג ציורים אז חשבתי לפנות לכיוון קצת שונה, כמ זה שתיארתי.תודה בכל אופן.

ToryMaster

New member
המממ

קוראים לי יעל
צר לי אם לא הצלחנו לעזור, אבל אולי יהיה מישהו אחר שיוכל

האפור

New member
מצטער...

אבל אמן ישראלי הוא לא... התערוכה הזאתי תהיה מוצגת איפשהו?

ToryMaster

New member
כמו כולם

ויקי זה כינוי שלי, שהתחיל לעצבן אותי לאחרונה [מסיבות השמורות עימי].

John Doe182

New member
אם את מתעניינת גם ביצורים קסומים

אז את גם יגולה להכינס לפורום שדונים ופיות וישנם הרבה מאוד אמנים ולא רק ישראלים שניסו לתפוס את הפייה כי הם חשבו שבעצם רק הילדים יכולים לראות אותם ולצייר אותה יפתח מחדש את ימי הילדת שלהם אבל אין לי אמן בראש. סוריי ובהצלחה!

BlaT©

New member
אני עוסקת הרבה באמנות...

בעיקר ריקוד (30 שעות שבועיות), מעט ציור ומוסיקה. ומבחינתי כל רגע שאני עוסקת באמנות הוא מיסטי. הסבירי למה את מתכוונת כשאת אומרת "אמנות מיסטית"...

sapirit14

New member
באמת יעזור אם תגדירי אמנות מיסטית..

כי פיות וכאלה לא נראה לי קשור.

Nizzan Cohen

New member
הו !

אמנות - Craft - הרבה פעמים שם לעיסוק בכישוף. Witchcraft לעומת אומנות - Art - התחום שלך
. לפי ההקבלה בשורש אפשר להניח שוודאי יש משהו בינהם
. ואין ספק שאם אומנות היא ביטוי של הנפש של האומן - אז היא באמת דומה וקשורה לאמנות.

Duke Tear

New member
הנה כמה המלצות בישבילך

1. תלמד על פרקטיקה מאגית וטקסית של כל מיני תרבויות ,שם תמצא אומנות מכל מיני תקופות שיש בה כמובן קשר ענקי למיסטיקה. 2. טארוט, זה קלפים עם אומנות ,אני אישית ממליץ על קרוואלי, כי הם מאד מאד מפורטות בסמלים ומצויירות היטב ,ככה שאפשר לעבוד על סימבוליזם 3. בתור פאגאן אני יכול להגיד לך שמבחינתי אומנות הכי טובה זה לפתוח את החלון ולהביט בעץ.

למעלה