אומנות או נמות

../images/Emo13.gif

איזה תמונה חמודה:)

little shorty

New member
אחיה בלעדיך.

לא אהבתי אבל נו.. אתן לך את חיי אתן לך את נשמתי אתן לך את כל כולי גופי, אותי אשכח את שאמרת אסלח על שעשית אוהב עד אינסוף אחיה בלעדיך אתן לך את עיניי אראה דרך תחושותיי אתן לך הכל אחיה בלעדיך.

little shorty

New member
חיים יושב לכל החיים.

חיים יושב על שוד מזוין. וגם איזה רצח קטן על הדרך. הוא בסך הכל נראה כמו הומלס תל אביבי טיפוסי, לא מישהו שמתרגשים ממנו. לא עוברת דקה בלי שחיים מדליק סיגריה. הציפורניים בידיו השחירו והשיניים שלו מצהיבות כבר שנים. הוא תמיד לובש את האולסטאר הכחולות שלו וקושר אותן יפה כזה עם פפיון. תמיד. חיים לעולם לא מדבר עם אף אחד, לא מתווכח עם אף אחד, לא מתחבר לאף אחד ואף אחד לעולם לא בא לבקר אותו. אחדים חושבים שאין לו משפחה, אחרים אומרים שהם לא מקבלים אותו. שמועות רצות שיש לו בת בצבא, אבל לכו תדעו עד כמה זה נכון. כל יום בשעה חמש הוא יושב בכיסא הפינתי עם סיגריה ביד במשך חצי שעה. כמעט בלי לזוז חוץ מלהרים את היד אל הפה ולהוריד אותה. יש כאלה שמפחדים ממנו, אולי בגלל שהוא כזה מבודד ומוזר. אנשים פוחדים ממוזרות. מהשונה. לפעמים מדברים עליו מאחורי הגב, לפעמים גם מולו אבל לחיים לא אכפת. הוא רק הולך לקנטינה לקנות עוד קופסא של נובלס. פעם שאלו אותו מאיפה יש לו כסף לסיגריות בקנטינה אבל הוא לא ענה, כי זה חיים. אבל חיים לא טיפש. הוא בטח החביא איזה מיליון מהשוד מתחת לבלטות. הם במילא מעולם לא מצאו את הכסף. אז מה אם חיים יושב לכל החיים, לפחות יש לו סיגריות. מרגעי שיעמום.

little shorty

New member
לא יודעת מהזה.

בשלג רועד ובצלה של הרוח כף רגל יחפה מרקדת בגשם שוטף ובנשימתו של האור שמלה אפורה ושקופה מרחפת ביד ערומה ובדמעה מחייכת עיניים מביטות לאחור בכוח עילאי וברגש שוטף נשיקה חטופה.

Small talk

New member
טוב האמת

שפתחתי את השירשור כדי שיהיה לי איפה לשים את זה
. תגידו לי מה דעתכן, זה לעבודה בספרות. נקי הוא מכניס הכל לקופסא את טבעת הנישואין,את התמונות של הילדים שבארנק ואפילו את ארוחות יום שישי אצל החמים שלו. קופסא מעופרת יצוקה גדולה וחזקה, אטומה. עם מנעול כפול ששומר שהכול ישאר בפנים וששום דבר לא יברח. ואז הוא נהפך אחר, אדם בלי יסורי מצפון, שלא פוגע באף אחד, נקי. ורק אז הוא פוגש אותה. וכשהם מסיימים הוא מוציא את המפתח, פותח את הקופסא ומוציא הכל- מחזיר את טבעת הנישואין לקמיצה, את התמונות של הילדים בחזרה לארנק ואת ארוחות יום שישי לראש. וכשהקופסא מתרוקנת מהכל הוא מכניס אותה פנימה יחד עם כל הרגעים שבילו ביחד. נועל חזק, עד הפעם הבאה שיפגשו והוא יפתח את הקופסא שוב. והוא חוזר להיות איש משפחה למופת, בעל אוהב ואבא חם. והוא שוב נקי.

חזק.

כשקראתי את זה חשבתי על השיר "שבתות וחגים", של יהודית רביץ. מכירה? זה שיר על בגידה שממש התחבר לי. יפה, בכל מקרה. :]

Small talk

New member
טל אני אוהבת אותך ../images/Emo9.gif

כן זה שיר לעבודה שהנושא שלה בגידה, וכן אני מכירה את השיר' שבתות וחגים' חשבתי על להשוואת אותו לשיר אחר שאני מנתחת בעבודה. ואני שמחה שאת אומרת שזה חזק כי זה לעבודה שאני מגישה באיחור מטורף (וזה בגרות ועבר איזה חצי שנה מאז שהייתי אמורה להגיש אותו) אז אולי אם זה באמת חזק זה יפצה על זה.

שיה7

New member
פעם ראשונה בשרשור הזה.

בעיקרון את כל התמונות כדאי להגדיל. שקיעה. (כשיצאתי למסע חוף והעפלה 2007)

למעלה