אומנויות לחימה

גקל

New member
הקל הוא אויב ה"זן"

ביקורת הוא לא תמיד יודע לאזן. לט גו ג'ודו הוא לא עשה, ואת אקב"נ בעופר הוא שיסה. אוי וי ווי לו לעורב יחסים טובים חרב. הקל שאל שאלה בסוף, "מדוע הבודהה צריך לקבל אגרוף?" ואם הכל כל כך קרבי הצומי את הגביע לא הביא? ושלא תחשוב שאני בארגון ובדייסה ממתאגרפים תאילנדים אני תמיד במנוסה.

oferc99

New member
כל הכבוד - בבקשה הפסק להניח לגבי

הנחות ולטעון לגבי טענות. אינך יודע שום דבר לא עלי ולא על האימונים שלי שלי. לא מה אני יודע על נגטו ולא מה אני יודע או לא יודע על הצומי או דורון. דרך אגב קיבלתי את החגורה השחורה שלי מדורון. אתה מוזמן להמשיך להחזיק בעמדותך וסגנון ההתנסחות שלך באינטרנט עד סוף חייך ולכרוך אחריך את כולם. שכולם יהיו כמוך אם הם רוצים. גם זה יהיה טוב. פשוט הנח לי בבקשה באמת בבקשה. ביי.

אוילר

New member
you win some, you loose some

אין בעיה עם חידוש ושיפור...אבל במקרה זה זה בא על חשבון דברים אחרים.... אתה יודע...החוכמה היא לא בלדעת כמה שיותר אלא בלדעת דברים טוב...אז כן... יש שילוב של אמנויות לחימה אחרות...אבל אין שלמות מבחינת האמנות לחימה שהם התחילו ממנה לכאורה...כל הנינג'יטסו המסורתי נגמר שם באיזה נקודה ולא ממשיך...אז שוב...אם מישהו רוצה לדעת נינג'יצו ולדעת את הנינג'יצו כמה שיותר טוב מפספס משהו (ואולי את העיקר) שם...

mickeym

New member
אוילר היקר, אפשר תמיד לדבר הרבה

אבל בהתחשב בזה שתיישושו מתאמן על המזרון בערך כמו זמן חייך, נדמה לי שיש לו (אולי) פרספקטיבה שלך אין.

אוילר

New member
אולי פרספקטיבה....

אך בכל זאת...פרספקטיבה שנגזרת מהנחות מסוימות....הנחות שרק מוטבעות חזק יותר ויותר ככל שעובר הזמן...

חמוצי, אל תרגיז אותי בשלב מוקדם

אני שוב אחטא לסילביו ועוד פעם הוא יקרא לי "מונוליט", אבל למרות שאתה לוחץ על הנקודה היחידה שיכולה לגרום לאנשים מארגון קבוצות לכתוב פה בפורום ובטח יהיה מצחיק, כדאי שתבדוק שוב לפני שאתה שוקל לצעוק שהמלך עירום. מה זה "הנחות שמוטבעות חזק יותר ויותר ככל שעובר הזמן"? באיזה ספר של אסימוב קראת את זה?

אוילר

תגיד, מדוע אתה מקיים מגע מיני עם המוח שלי?* כתבתי... בלשון... איך לומר... עדינה כדי שדוד... לא...טוב מה לעשות... לא יפגע... *למה אתה מזיין לי את השכל?

ויש כאלה שלוקחים מונופול על החוכמה

אני מתאמן רק שבע שנים, אבל גם למורה שלי שמתאמן 15 שנים ולמורה שלו שמתאמן, ככה, 50 שנים אין שום כוונה להגדיר את השיטה שאנחנו מתאמנים בה או לומר מה זה "גמל שלמה דרומי אמיתי". מה שכן, אנחנו לפחות נמנעים מהגישה שמנסה להגיד שהשיטה שלנו הכי טובה ואין לנו מה ללמוד מאנשים אחרים. זה טוב, זה נכון וזה מרוויח לי כמה שיעורים בלחימה על הקרקע כל כמה שבועות אז אני מרוצה

שי רגב

New member
בסיגנון עדות האקב"ן:

אני רוצה ללמוד ממך (ללמוד לשחות באגמים רחוקים...)!!

מה זה עדות האקב"ן? נהיית לקטן?

חוצמזה זה לא חגב!
איזה כיף לי, רק קיבלתי קבוצה בת"א וכבר כל התותחים באים להרביץ לי! מתי באים למקום שאני מאמן בו בשביל לקרוא עלי תיגר? צ'ה נוֹה יוּ עלי!

שי רגב

New member
לא "לקטן", אלא: "חוקר מערות: ../images/Emo13.gif

איזה תותח ואיזה נעליים? בקושי רוגטקה! וחוץ מזה אתה רחוק...
(ואם תבוא אלי בימי שישי, אז יש מזרון, מזגן וזולה פראית לריקוד החיזור של החרג'וקים!
). (אגב, בימים שעוד שיחקתי בגוגואים ועטיפות של מסטיקים, קראנו להם: חָשמוּליקים)

שי רגב

New member
אוהד, חוויות...

ספר: כמה תלמידים בינתיים? איפה פירסמת (ואיך הגיעו אליך התלמידים החדשים?) איך הולך בקבוצת הילדים?

מוקדם מדי בשביל חוויות

זו לא פעם ראשונה שאני מדריך, בוא נראה קודם מי יתמיד. התלמידים הגיעו קצת מפרסום פלאיירים וקצת מפה-לאוזן, ככה בדר"כ מגיעים אלינו תלמידים חדשים.

שי רגב

New member
קָצָה נפשי בפליירים...

החלטתי שרק "פה לאוזן" ו-"עוף השמיים"... (לא מאמין בניירת...
).

למעלה