אומנויות לחימה

נקניל

New member
מה אני מעונייין ללמוד

אני מעוניין ללמוד איך יכול להיות שאורי ארד שם הרבה ווסאבי אני מעוניין ללמוד איך יכול להיות שגינגי חאן ואני ישבנו מתחת לאף של גוטמן בסט והוא לא ידע מימינו ושמאלו אני מעוניין ללמוד את רזי האהבה אני מעוניין ללמוד מדוע הפילוסופיה של חייה ותן לחיות נתמכת תמיד על ידי אמת החיים: שלי יותר גדול. אני מעוניין לפגוש את אומה טורמן, על בסיס מקצועי כמובן

ניל חמודי../images/Emo13.gif

אני די בטוח במה שאני אומר: אין סיכוי שישבת עם גינגי חאן בסט של גוטמן. אני חושב שטוב שתדע שעל בטוח סילביו הוא לא גינגי חאן.

עכשיו הבנתי

אז אולי יהיה בטוח לשאול בשם האפור אם גם אתה אוהב את טום הממתין. זה כל מה שהוא שם חוץ מפיאצולה.

שי רגב

New member
הכי קשור והכי הכל: דני וקסמן

אבל הוא מלמד במועצה האזורית חוף-הכרמל. היה הלבן הראשון שלמד נינג'יטסו ביפן (ב-58', יחד עם דורון נבון) כן התמחה שם בג'ודו וב-"זן". בנוסף לכך - דני הוא מורה "זן".

../images/Emo32.gifבשביל ניל - התורן של אקב"ן

"זן" לא מזכיר לך את "גבי חווה"? וחוץ מזה, שים לב למי אתה עונה. צפויה לחימה בגוון פילוסופי עמוק מאוד.

נקניל

New member
ליפשיץ יא בריון

"זן" מזכיר לי סושי, מיסו, קארירייס, אייסוקורימו, קוואי אונה, נינג'ה, שוריקן, דני ווקסמן, פלייד לייס, נמבו יא?, ג'יבון דה, מושי מושי. "גבי חווה" מזכיר לי זבובים, זבובים, זבובים, זבובים, זבובים, זבובים, זבובים, זבובים, זבובים. חוץ מזה במרכז אקב"נ למצוינות בין תחומית (מאלב"ת) ניתחנו כבר את פרופיל המשתמש של ניר. העניין שלו בפורום סקס לצעירים תואם את גילו אבל כמובן פוסל אותו מתוכנית החלל של הארגון. תאר לעצמך כזה יפנופיל חרמן פילוסופי בחללית, זוועה, פשוט זוועה.

שי רגב

New member
לשניכם: נסו את "מעלה נחש צמא"

ואם כבר, אז - הכי הכי: שלוחת צלמון (אבל אין מים וגם הצל במשורה).

שי רגב

New member
ואגב: יש גבי הרבה יותר טובים

אבל הם מיועדים לתלמידי "זן" בלבד...

tengu

New member
כנס גבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תיישושו, איך הופתעתי לראותך, חשבתי שעודך בניכר. לפני שמודרטור יגיד שבשביל זה יש את האישיים אז: אולי אתה יודע היכן אפשר לרכוש גרביונים עם ביריות להאבקות בוץ? ניסיתי בבש גל והם אמרו לי שאין את המידה שלי (52)

גרביונים עם ביריות להאבקות בוץ

ניתן לרכוש גרביונים עם ביריות להאבקות בוץ ב"אחוות" לוחמים בירושלים. אם לא תשיג שם, תבקש מסילביו לתפור לך. אבל שיהיה איתך עוד מישהו בחדר כשהוא לוקח מידות. בלי כל קשר אני ממליץ לך על הסט המשולב של cleef ken: מגיני אוזניים של אסיקס, שיניים של דר' שוק וליפסטיק של רבלון. הכל ב 14.99$

רק תלונות אני שומע

תבקש ממנו שיביא את השיר הזה לאימון הבא שלכם ותסביר לו על רוכב אחורי, זה ישבור את הקרח.

שי רגב

New member
נינג'יטסו: עופר כהן ברמת-גן

אחד המצויינים שיש בארץ. תלמיד "זן" ומורה לניג'יטסו (בוּדוֹ-טאי-ג'יטצו), ג'ודו מסורתי וטאי-צ'י בסגנון צ'ן. חוצמזה: אינציקלופדיה מהלכת בנושא הפילוסופיה והמסורות של הלחימה (הבוּדוֹ) ביפן. מומלץ מאוד, כמובן! (טל': 03-6731288) בהצלחה!

למעלה