אומו

MexMex

New member
אמנם לא סופרמוטו..

אבל האופנוע כביש שקנה את ליבי. הכי קטום שכתום יכול להיות.

כRובי

New member
../images/Emo45.gif ת-ו-צ-א-ו-ת../images/Emo35.gif

וסחתיין על החולצה...

MexMex

New member
אם אתה מתעקש...

(והנה החולצה של כפיר) קטגוריית S2 1 - סרחיו דיאס (מקום 2 אליפות אנדורו במקסיקו, מולטי מדליונר ISDE) 2 - אריק גאירדו (מקום 17 בפאריס דאקר + עוד כמה תארים) 3 - גוסטבו גאיון (סתם ברזילאי
) קטגוריית S1 1 - מאוריציו קרמינטי (מקום 5 אליפות העולם באנדורו, טים פאריולי) 2 - הומרו דיאז (מקום 10 באליפות העולם באנדורו + 11 בGNCC האמריקאי) 3 - טם טם טם....יורם לביא
4 - כפיר לוין...

ננו9

New member
למה אתה חייב להיות שונה יא פיליפ?

המארגנים החליטו מראש על קוד לבוש, ואני מניח שזה צוין גם בהזמנות לאירוע. אז למה לעזאזל אתה חייב לבוא שלא בהתאם לכללי הטקס?

MexMex

New member
מארגנים חארות.

כל הישראלים האלו שחיים במקסיקו. גם מארגנים, גם חארות.

ננו9

New member
פיליפ,

היתה לי שיחה ארוכה עם ג'ק ד. ולאחר שהבטנו שנינו בתמונת הפודיום וניתחנו אותה - הבנו מה חסר לך!! STAR QUALITY ולמה? בעולם המירוצים המודרני (תתפלא, אבל זה כולל גם את מקסיקו) פוזה וצבעוניות בתוספת לכישרון רכיבה ואיכות - נחשבים ומושכים הרבה יותר. אני מסתכל על התמונה ומה אני רואה?? פרט לאדם שנמצא משמאל ולבוש בטרנדיות אופנתית בהתאם לקו הקיץ של 1992 ונראה כאילו הוא הולך להחטיף לך סנוקרת שמאלית ישר לביצים, ופרט לבחור שעומד ממש בימין הנראה כראפר לייט עם אילן יוחסין ממלוכי-בוכרי, אני רואה צבע, מותגים שמחה ופודיום עם שלושת הזוכים במקצה שלהם. במקום הראשון ניצב מאוריציו, רוכב שכבר חווה דבר או שניים בקריירת המירוצים שלו. בחור סימפטי. ים של ספונסרים על החולצה, נעלי אצבע בסגנון: "אפילו לא התאמצתי. באתי, רכבתי, ניצחתי..."). יש עליו צבע ופוזה ולפעמים, ממש לעיתים רחוקות אם הוא רוצה להרגיש "קול" הוא מוסיף טיפ-טיפה וודקה לרד-בול. מחייך למצלמות. במקום השני - הרוכב שמוסיף ממש קצת רד-בול לוודקה ומחייך לצלמת. אוהב את המסיבות, אוהב את האדרנלין של המירוצים, ים של כשרון אבל לא כל-כך אוהב לעבוד קשה. מעדיף ללכת לים ולזרוק כדורים של מטקות על בנות. ואחר כך לוקח אותן אליו לחדר שיגלחו לו את הרגליים. ואת מי אני רואה על המדרגה השלישית? את יורם, המושבניק מגדוד המג"חים של השריון שחזר זה עתה מגירוז הטנק ודפיקת פינים לזחל, מת לשתות קפה שחור עם וופלים ולהדליק איזה נובלס לפני שצריך להתחיל לקפל את העסק ולהחליף את השומר בבונקר. אז איך בכלל אפשר לחייך??? ומה עוד? אם אי פעם חשבת להשיג ספונסרשיפ עם KTM RACING, שכח מזה אמיגו, בפעם הבאה תרים את הגביע למעלה כמו שכולם עושים. ותשיג לעצמך גם כובע. יא צבר מסוקס שכמותך. סאלוד וכל הכבוד. בשבילנו אתה תמיד תהיה הכוכב

MexMex

New member
../images/Emo6.gif ניתוח מאלף.

כנראה שג'ק יודע דבר או שניים. אם כי: - לגבי מאוריציו, מילה במילה. - הרוכב השני, הומרו דיאז, לא שותה אלכוהול....בקושי רד בול. - והכי חשוב, כנראה שלא ממש צריך להניף גבוה את הגביע, כי ספונסרשיפ של ק.ט.מ. מקסיקו ויבואן מצלר כבר הישגתי
M.

למעלה