נכון שג'וש מקסים
S SHTRUDIDI New member 19/10/05 #22 בהחלט מקסים...../images/Emo99.gif איפה את נמצאת בעונה שנייה? ראית אותו כבר בערב שירי בילי ג'ואל? (ויהיה נחמד לראות אותך במסנג'ר )
בהחלט מקסים...../images/Emo99.gif איפה את נמצאת בעונה שנייה? ראית אותו כבר בערב שירי בילי ג'ואל? (ויהיה נחמד לראות אותך במסנג'ר )
F Fairywitch New member 19/10/05 #23 הגעתי לטופ 4../images/Emo58.gif אני יודעת שהוא יעוף עכשיו הוא פשוט נהדר וגם חמוד ראית את שכיבות השמיכה שהוא הטיל על סיימון? מה עושה שם עדיין הקימברלי לוק הזאת? אותי היא ממש משעממת איך האמריקקים השאירו אותה ואת כרמן יותר זמן מקימברלי קולדוול?
הגעתי לטופ 4../images/Emo58.gif אני יודעת שהוא יעוף עכשיו הוא פשוט נהדר וגם חמוד ראית את שכיבות השמיכה שהוא הטיל על סיימון? מה עושה שם עדיין הקימברלי לוק הזאת? אותי היא ממש משעממת איך האמריקקים השאירו אותה ואת כרמן יותר זמן מקימברלי קולדוול?
M moran500 New member 19/10/05 #24 פחח עכשיו הזכרת לי... מעולם לא באמת סיימתי לראות את עונה 2..הגעתי לגמר ופשוט לא ראיתי אותו... חחחחח
J Juliann New member 19/10/05 #25 סתם דיכאון לראות את החוסר כישרון => שזה רובן מנצח את ה קליי פשוט לא יאמן... סיום זוועתי לעונה מקסימה. וגם אני אוהבת את ג'וש! הוא מאמי! הוא וקליי היו שותפים לחדר והוא תמיד אמר שרובן ינצח בגלל ההפקה ובגלל כל הפרסום שעשו לו במהלך התחרות אבל שלקליי הכי מגיע לנצח סחתיין על הפרגון ג'וש!
סתם דיכאון לראות את החוסר כישרון => שזה רובן מנצח את ה קליי פשוט לא יאמן... סיום זוועתי לעונה מקסימה. וגם אני אוהבת את ג'וש! הוא מאמי! הוא וקליי היו שותפים לחדר והוא תמיד אמר שרובן ינצח בגלל ההפקה ובגלל כל הפרסום שעשו לו במהלך התחרות אבל שלקליי הכי מגיע לנצח סחתיין על הפרגון ג'וש!
D darklighter New member 23/10/05 #26 האול סטאר שלי../images/Emo121.gif קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס
האול סטאר שלי../images/Emo121.gif קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס קונסטנטין מרוליס