אני אנסה להרכיב
אני קרובה לסיום העונה השנייה (והמצויינת) ואז סיימתי את כל העונות. עונה ראשונה הפייבוריטים- טמיירה גריי, ג'סטין גוריני(
). עונה שנייה-ג'וש גרייסין(
), קימברלי לוק, קליי אייקן. עונה שלישית- ליאה לבל, ג'ון סטיבנס, לה טויה לונדון, ג'ניפר האדסון. עונה רביעית-ניקו סמית', וונזל סולומון, בו בייס(
). איזה קטע, באמת יצאו 12 מכל העונות (כמובן שלא כללתי את המנצחים שאהבתי). מקום 12- ליאה לבל (שהייתה צריכה לעוף אחרי JPL ובטח שאחרי קמיל ולאסקו). מקום 11- ניקו סמית' (היה צריך להישאר יותר). מקום 10- טמיירה גריי (קול מדהים אבל נראית קצת שחצנית מידי, אני לא אוהבת מנצחים כאלה). מקום 9- ג'סטין גוריני (יודע להופיע אבל חסר לו קצת בקול). מקום 8- ג'ניפר האדסון (דיווה שחסר לה קצת בהופעה, בדיוק שהתחיל להיות לה הביטחון הזה העיפו אותה, אוף עם האמריקאים!) מקום 7-ג'ון סטיבנס (חמוד אמיתי, קול נפלא ומיוחד בדיוק בסגנון הסיקסטיז האהוב עליי, הוא יתבגר קצת ויצליח בגדול.) מקום 6-לה טויה לונדון (מדהימה בקול, מדהימה בהופעה אבל קצת קרה.) מקום 5-קימברלי לוק (היה לי קשה פה אבל היא תקבל את החמישי, למרות שהיא מדהימה ביותר והשתפרה בתחרות בצורה מטורפת משבוע לשבוע.) מקום 4- וונזל סולומון (כמה שאני אוהבת את הקול וההופעה שלה, פשוט מדהימה, אני מחכה לדיסק.) מקום 3- קליי אייקן (נפלא, פשוט מצויין.) מקום 2- ג'וש גרייסין (התאהבתי בו קשות, הוא פשוט מדהים, הקול שלו, ההופעה שלו, האופי והביטחון שהוא משדר. אם הוא לא היה מגיע בעונה השנייה שבא כולם היו מצויינים, יכול היה להגיע גם למקום שלישי אם לא לשני.) מקום 1- בו בייס (מ-ו-ש-ל-ם. לא צריך לומר יותר מזה.) כמעט הגיעו אבל פיספסו במעט- טריניס שהתחילה מעולה אבל לצערי משעממת קצת בשלבים אלה של העונה השנייה (אני נמצאת בטופ 5), כמעט נכנסה למקום 12 אבל לליה מגיעה ההזדמנות יותר. גם על מאריו ויתרתי פשוט כי אני יודעת שהוא יהיה מדהים בכל מקרה אז הוא לא צריך את איידול. עוד "כמעטים"- מאט מצגר. מישהו זוכר? ניסה בעונה שנייה אבל הועף בשלב החדרים, הגיע בעונה שלישית לקבוצות אבל היה רק מקום שלישי בקבוצה ולא נבחר גם בויילד קארד. חבל עליו, כזה מורה חמוד, רציתי שהוא יצליח.