אול-סטאר

אול-סטאר../images/Emo126.gif

אילו הייתם יכולים לבנות עונה עונת האול סטארס של אמריקן איידול! מי יהיו ה12 האחרונים ללא המנצחים של העונות הקודמות מי אלו יהיו? תרכיבו את הטופ 12 ואז תדרגו ממקום 12 עד לגמר והמנצח תהנו

shalehet

New member
12 המועמדים שלי!!!../images/Emo140.gif

ראיתי רק עונה שלישית ורביעית. דיאנה דגרמו קונסטנטין מארוליס ג'ניפר הדסון מאריו ווסקוואז קליי אייקן (למרות שאני לא מכירה אותו מהתוכנית) לה-טויה לונדון ג'סיקה סיירה ג'ורג' האף וונזל סלומון אנואר רובינסון נאדיה טרנר סלינה ריי (מה-24) כבר סידרתי את זה לפי הסדר שלי. דיאנה מקום ראשון וסלינה 12

Shai B

New member
הטופ 12 שלי:

מסודרים לפי סדר העדפה: 12. כריסטינה כריסטיאן (מקום 6, עונה 1) 11. קימברלי לוק (מקום 3, עונה 2) 10. ג'סטין גואריני (מקום 2, עונה 1) 9. בו בייס (מקום 2, עונה 4) 8. אנואר רובינסון (מקום 7, עונה 4) 7. טרניס (מקום 5, עונה 2) 6. טמיירה גריי (מקום 4, עונה 1) 5. קליי אייקן (מקום 2, עונה 2) 4. ג'ניפר האדסון (מקום 7, עונה 3) 3. וונזל סולומון (מקום 3, עונה 4) 2. לה-טויה לונדון (מקום 4, עונה 3) 1. דיאנה דיגארמו (מקום 2, עונה 3)

Fairywitch

New member
לא../images/Emo70.gif למה כתבת איזה מקום הם יצאו?

לא סיימתי לראות עונה שנייה, ועכשיו אני יודעת יותר מדי...

Fairywitch

New member
ה-12 שלי (מכיל ../images/Emo58.gif לעונה 2):

ראיתי רק עונות 2-3-4, אז חוץ מקלי אני לא מכירה עדיין אף אחד מעונה ראשונה. הנה ה-12 שהכי אהבתי: עונה ראשונה:
קלי, אלא מה? עונה שנייה:
קליי אייקן
ג'ושוע גרייסין (ממש התאהבתי בבחור!!)
קימברלי קולדוול (איך לעזאזל היא עפה לפני קימברלי לוק?! אמריקקים
)
טרניס עונה שלישית:
לה טויה
ג'ניפר האדסון
איימי אדאמס - ממש חבל שלא זכינו לראות אותה יותר
הזכירה לי את ונסה אוליווארז מעונה 2 (שגם אותה לא זכו לראות יותר מדי)... עונה רביעית:
קונסטנטין
קארי אנדרווד
אנואר רובינסון
אנתוני פוטר
הוא היה משעמם פחד, אבל היה לו קול אלוהי
ועכשיו לדירוג: מקום 12 - איימי אדאמס מקום 11 - אנתוני מקום 10 - ג'ניפר האדסון מקום 9 - אנואר רובינסון מקום 8 - טרניס מקום 7 - קימברלי קולדוול מקום 6 - ג'ושוע גרייסין
מקום 5 - לה טויה לונדון המלכה
מקום 4 - קארי אנדרווד
מקום 3 - קליי אייקן
מקום 2 - קלי קלארקסון המדהימה
מקום ראשון -
טם דדדם...
ברור שקונסי, אלא מי?

Fairywitch

New member
נכנעת ללחץ...../images/Emo13.gif אני מחליפה את

קלי וקארי בוונזל ובו. ואז הדירוג הוא כזה: מקום 12 - איימי אדאמס מקום 11 - אנתוני מקום 10 - וונזל סולומון מקום 9 - ג'ניפר האדסון מקום 8 - אנואר רובינסון מקום 7 - טרניס מקום 6 - קימברלי קולדוול
מקום 5 - ג'ושוע גרייסין
מקום 4 - בו בייס מקום 3 - לה טויה לונדון המלכה
מקום 2 - קליי אייקן
מקום ראשון -
טם דדדם... *תופים רועמים*
ברור שקונסי, אלא מי?

Juliann

New member
חח אוקיי...

1. קליי המלךךךךךך
אזהרה- סגנון פאקצתי מתקרב, כמעט 3 בלילה ואני בחירפון קל![עדכבד]
עכשיו אפשר לחשוב על האחרים............... 2. דידי!דיאנה די-גארמו!! 3. אנואר רובינסון [בגלל הקול! למרות שהוא משעמם מוות!חח] 4. קונסי! למרות שהוא נהיה שחצי נסלח לו כי הוא יעשה צחוקים!!!! 5. נאדיה בשביל הפוזות!
6. לה טויהההההההה שמזכירה מורה מעצבנת כזאת אבל נו שיהיה 7. אממ טוב נביא את בו כי הוא היה חמוד ונופף לנו מהלימוזינה הלבנה שלו... 8. כרמן!!! שרה כמו כבשה אבל צריכים איזה בובת ברבי שם.. סתם סתם היא השתפרה מאז חחח 9. כריסטינה כריסטיאן 10. JPL אלביסבגרסאהגמדית 11. וונזי 12. אנתוני האמת שלא חשבתי ממש על המיקומים....סתם חירבשתי!

MeetLofe

New member
אממ אוקיי אז ככה

אני יודע שיש המון שלא מסכימים איתי אבל רוב האהובים שלי הם מעונות ראשונה ורביעית כי אלו היחידות שראיתי ועכשיו אני בכוננות לראות עונה 2 ויכול להיות שזה ישתנה (אם מישהו מכיר דרך לראות ת'עונה ה3 בבקשה שיביא לי) 1.קונסטנטין 2.וונזל 3.טמיירה גריי 4.ניקי מקיבין 5.ג'יי פי אל 6.כריסטינה כריסטיאן 7.נדיה טרנר 8.קים לוק 9.דיאנה 10.קליי אייקן 11.איימי אדאמס 12.לה טויה

14מתן

New member
לא לפי סדר ../images/Emo11.gif

לה טויה לונדון טמיירה גריי ניקו סמית' ג'סיקה סיארה וונזל סולומון דיאנה דגארמו ג'ניפר האדסון קליי אייקן קימברלי קולדוול קימברלי לאק כריסטינה כריסטין ניקי מקבין

SHTRUDIDI

New member
אני אנסה להרכיב

אני קרובה לסיום העונה השנייה (והמצויינת) ואז סיימתי את כל העונות. עונה ראשונה הפייבוריטים- טמיירה גריי, ג'סטין גוריני(
). עונה שנייה-ג'וש גרייסין(
), קימברלי לוק, קליי אייקן. עונה שלישית- ליאה לבל, ג'ון סטיבנס, לה טויה לונדון, ג'ניפר האדסון. עונה רביעית-ניקו סמית', וונזל סולומון, בו בייס(
). איזה קטע, באמת יצאו 12 מכל העונות (כמובן שלא כללתי את המנצחים שאהבתי). מקום 12- ליאה לבל (שהייתה צריכה לעוף אחרי JPL ובטח שאחרי קמיל ולאסקו). מקום 11- ניקו סמית' (היה צריך להישאר יותר). מקום 10- טמיירה גריי (קול מדהים אבל נראית קצת שחצנית מידי, אני לא אוהבת מנצחים כאלה). מקום 9- ג'סטין גוריני (יודע להופיע אבל חסר לו קצת בקול). מקום 8- ג'ניפר האדסון (דיווה שחסר לה קצת בהופעה, בדיוק שהתחיל להיות לה הביטחון הזה העיפו אותה, אוף עם האמריקאים!) מקום 7-ג'ון סטיבנס (חמוד אמיתי, קול נפלא ומיוחד בדיוק בסגנון הסיקסטיז האהוב עליי, הוא יתבגר קצת ויצליח בגדול.) מקום 6-לה טויה לונדון (מדהימה בקול, מדהימה בהופעה אבל קצת קרה.) מקום 5-קימברלי לוק (היה לי קשה פה אבל היא תקבל את החמישי, למרות שהיא מדהימה ביותר והשתפרה בתחרות בצורה מטורפת משבוע לשבוע.) מקום 4- וונזל סולומון (כמה שאני אוהבת את הקול וההופעה שלה, פשוט מדהימה, אני מחכה לדיסק.) מקום 3- קליי אייקן (נפלא, פשוט מצויין.) מקום 2- ג'וש גרייסין (התאהבתי בו קשות, הוא פשוט מדהים, הקול שלו, ההופעה שלו, האופי והביטחון שהוא משדר. אם הוא לא היה מגיע בעונה השנייה שבא כולם היו מצויינים, יכול היה להגיע גם למקום שלישי אם לא לשני.) מקום 1- בו בייס (מ-ו-ש-ל-ם. לא צריך לומר יותר מזה.) כמעט הגיעו אבל פיספסו במעט- טריניס שהתחילה מעולה אבל לצערי משעממת קצת בשלבים אלה של העונה השנייה (אני נמצאת בטופ 5), כמעט נכנסה למקום 12 אבל לליה מגיעה ההזדמנות יותר. גם על מאריו ויתרתי פשוט כי אני יודעת שהוא יהיה מדהים בכל מקרה אז הוא לא צריך את איידול. עוד "כמעטים"- מאט מצגר. מישהו זוכר? ניסה בעונה שנייה אבל הועף בשלב החדרים, הגיע בעונה שלישית לקבוצות אבל היה רק מקום שלישי בקבוצה ולא נבחר גם בויילד קארד. חבל עליו, כזה מורה חמוד, רציתי שהוא יצליח.

למעלה