אול סטאר 2015

הקרב על אול סטאר 2017, 2018

העיר טורונטו תארח את הסופ"ש ב-2016, ובכך ישארו רק שני פרנצ'ייזים שלא אירחו מעולם - ממפיס גריזליז ופורטלנד בלייזרס.

פורטלנד הגישה מועמדות ל-2017 או 2018, ואם תזכה לארח סביר שזה יהיה לא לפני 2018 [תכנית בנייה ושיפוץ מאסיבית שתושלם רק באותה שנה].
הקבוצה היחידה שבאופן רישמי הצטרפה לפורטלנד והגישה מועמדות ל-2017 או 2018 היא שארלוט הורנטס, שאירחה בעבר ב-1991 באולם 'שארלוט קוליסאום' שכבר אינו קיים. ואתם יודעים, יש איזה בחור נחמד בשם מייקל ג'ורדן שיהיה המארח, זה גם שיקול.

הסקרמנטו קינגס מתכוונים להגיש מועמדות על 2019. בניית האולם החדש תושלם ב-2016. הקינגס אירחו פעם אחת בלבד [כסינסינטי רויאלס, 1966].
עוד שם שמוזכר הוא של אוקלהומה סיטי, פרנצ'ייז שאירח את המשחקים של 1974 ו-1987 תחת השם הקודם של סיאטל סוניקס.

יתכן שההכרעה לגבי 2017 ו-2018 תינתן כבר בחודש אפריל הקרוב.

אני מכניס לרשימה גם את גולדן סטייט ווריורס, שמעבר להצלחה המקצועית וההתחזקות של הפרנצ'ייז כמותג, הקבוצה צפויה לעבור לאולם החדש בסן פרנסיסקו בסוף 2018 [כלומר, אול סטאר 2019].

ניו יורק מתעוררת לבוקר חדש, מחכים לרייטינג

ניו יורק, 16 מעלות צלזיוס מתחת לאפס, שמש וסיכוי מועט לגשם במהלך היום. ובזמן שכולם מתפזרים להם, הדבר היחיד שמעניין עכשיו את הליגה זה כמה רייטינג המשחק השיג.

TNT פירסמו את הנתונים עבור האירועים של יום ש': ממוצע של 6.1 מיליון צופים [עלייה של 7% בהשוואה לעונה שעברה] ופיק של 7.8 מיליון. מדובר בשידור הרביעי הכי נצפה בהיסטוריה של האירוע. החדשות הרעות: כל שלושת האירועים הנצפים יותר קרו בשנים האחרונות - 2009, 2012 ו-2011.

ישבו לצפות 7.2% בתי אב בניו יורק, האחוז הגבוה ביותר בכל הזמנים של אירוע יום שבת של ה'אול סטאר' בניו יורק. וניו יורק רק במקום הרביעי. מובילות את הרשימה קליבלנד [7.9%], אטלנטה [7.7%] וסן אנטוניו [7.4%]. פורטלנד סוגרת את החמישייה הראשונה [6.1%].

טלויזיה זה כל כך 2014. היום הקרב האמיתי מתנהל ברשתות החברתיות: גם שם ניצחון קליל ל-NBA עם 77 מיליון עוקבים ו-14.5 מיליון צפיות בקטעי וידאו, כאשר האירוע לא רק מדורג במקום הראשון ברשת החברתית מבין כל משדרי הפריים טיים, אלא גם חולש על 73% מהקהל של כל היום.

אז עדיין אין נתונים לגבי המשחק עצמו שנערך הלילה, אבל לפחות כבר יש מי שמיהר להגיב על הופעת המחצית של אריאנה גראנדה. מצאתי ביקורת רלונטית אחת בלבד, אנחנו נראה עוד בהמשך היום - הביקורת חיובית. המבקר אמנם מתאר את ההופעה כ"לייאפ", לא כ"דאנק", ולא חושב שנזכור אותה מחר, אבל הוא חושב שגראנדה עשתה עבודה טובה ומבחינה ווקאלית נצצה כהרגלה.

בהופעה של 11 דקות גראנדה שרה 4 שירי טופ 10 במצעדים, את הסינגל הנוכחי שלה ושיר מ-2013 שאיתו פרצה והפכה משחקנית לזמרת פופ. תאהבו אותה [או את המוזיקה שלה] או לא, מכובד בשביל זמרת בת 21.

שני וויינים מההופעה

הריקוד של אריאנה. המבקרים לא אהבו. חמודה.

ניקי מינאז'. אין לי מושג מה היא אומרת, אבל דט אס.

מי שנעדרה מהמופע, לא יודע אם מפתיע או לא, היא איגי אזליה שביצעה במקור את השיר "Problem" עם אריאנה גראנדה. אולי הפגינה סולידריות עם בן זוגה ניק "סוואגי פי" יאנג שלא נבחר למשחק.

בשנה הבאה בטורונטו הבנויה. יש להניח שמר דרייק ישתתף בחלק האומנותי, לא יודע אם בהופעת המחצית, אבל יתרום את חלקו.
וזה הזמן לשאול, פן ריקווסט לשנה הבאה...?

ברונו? מארון? דנה עדיני?

אז ניסיתי לראות את האולסטאר השנה אחרי כמה שנים של הפסקה

ופשוט כיביתי את השידור אחרי כמה דקות..
לא יודע איך אנשים מסוגלים לראות את זה.
משעמם כל כך לראות שחקנים מטביעים או זורקים שלשות כשהקבוצה השניה פשוט מסתכלת עליהם ולא עושה כלום
כל משחק בלי טיפה של תחרותיות הוא משעמם

rapgamer4ever

New member

liron1311

New member
תלוי איך אתה ניגש למשחק

אני מראש יודע שאני לא בא לראות משחק תחרותי או משהו, אני בא לראות שואו של השחקנים הכי טובים בעולם. משתעשעים במשחק לבד עם הכוכבים האחרים במהלכים מטורפים. פעם בעונה השחקנים הכי טובים ומלהיבים בליגה נפגשים על המגרש במשחק חסר משמעות ונותנים שואו. אין שום דבר רע בזה. והטופ 10 מהלכים מהלילה הזה הוא טופ 10 שלא רואים בכל עונה. באתי לראות את קארי בכדרורים מטורפים, אלי-הופים של לברון ואת ווסטברוק דופק דאנקים גדולים. וכמובן את ג'יימס הארדן שלא שם על אף אחד ודופק סט-באק ג'אמפרים על כולם. כל זה בMSG עם כל השואו מסביב. אירוע נחמד וכשהמשחק צמוד בסוף זה עוד יותר טוב כי נכנסת בשחקנים התחרותיות לנצח.
&nbsp
בגלל זה אגב billc, בלי להעליב, היה די משעמם שרביעיית ההוקס הייתה על המגרש. חוץ מהשלשות של קרובר אין שום דבר באמת מלהיב בהם. טיג מדי פעם נותן שואו אבל לא יותר מ10+ רכזים אחרים בליגה. מרתק לראות אותם משחקים כדורסל במשחקים רגילים ותחרותיים אבל בשבילו השואו של האולסטאר חמישייה של לברון, וול, קיירי, מלו ובוש הרבה יותר מעניינת.

Executioner

New member
אני חושב שהבעיה הכי גדולה באולסטאר זה הקהל

אני לא יודע מה היה מחיר כרטיס לפני 10 שנים אבל המחירים בשנים האחרונות גבוהים מידי, מה שמושך קהל פרווה. הקהל לא מתלהב כי זה לא האופי שלו להתלהב ולכן האווירה באולסטאר מזכירה קצת בית קברות. אז גם דאנק נהדר של לווין לא מצליח לגרום לציפייה בקרב הקהל. גם הדאנק השני לא הזיז לאף אחד והתגובות היו בעיקר של שחקנים או הפרשנים.
משחק האולסטר אמנם היה פושר אבל שוב, הקהל הוא חלש והוא לא יוצר את האוירה הדרושה בשבילו שואו שכזה.

dark happy shadow

Member
מנהל
סיכום האולסטאר שלי
יש לבטל את תחרות הדאנקים פשוט, חוץ מדאנק אחד אדיר הכל נראה נוראי ולא קרוב לרגע אחד למה שמייקל, וינס ואלופים קודמים עשו בעבר... ואם אין 4 "קפיצים" שיכולים לפחות להגיע לחצי ממה שוינס ומייקל עשו אין טעם לקיים את התחרות הזאת בכלל, כשהציונים שהם זכו לקבל ממש לא היו קרובים ליכולת הנמוכה.
&nbsp
משחק האולסטאר עם יותר מדי שואו וזריקות מטורפות של חלק מהשחקנים וזה באמת מיותר גם למשחק של שואו, אבל היו שם גם מספר קטן של סלים נהדרים.
&nbsp
ביקורת אחת חריפה על ההופעה של המחצית, לא ראוי לכל המשפחה וזה יותר דמה למופע במועדון חשפנות מאשר מופע לכל המשפחה, כשאחת מהזמרות בכלל ראו לה הכל באופן מוגזם.

אני לא חושב שהדאנקרים בהכרח פחות טובים מפעם

פשוט כבר ראינו כמעט כל מה שאפשר לעשות וזה לא מרגש לראות את זה שוב. זאק לוין לא כל כך רחוק ברמה שלו מכל דאנקר אחר בהיסטוריה. כנראה שהוא דאנקר יותר מוכשר מג'ורדן. כן, דאנקר יותר מוכשר מג'ורדן. כל אחד מהדאנקים שלו היה מאוד קרוב ברמה לדאנק של וינס קארטר בין הרגליים ב-2000 אבל אז זה היה טירוף וכולם בבית ספר שלי דיברו על זה ועכשיו אנשים מדברים שזאת תחרות שצריך לבטל.
&nbsp
התחרות הזאת מיצתה את עצמה. לא בגלל שהדאנקרים הטובים נעלמו אלא פשוט כי הגימיק מוצה.

rapgamer4ever

New member
הכי טובים שראינו הם וינס, ג'ראלד גרין, נייט רובינסון

וזאק לוין מבחינתי גם מצטרף לרשימה.

אגב - הדאנקרים הטובים באמת השתתפו?

לברון לא השתף.
גריפין פצוע, אבל לא היה אמור להשתתף.
דוויט פצוע (ובאופן כללי כבר זקן מדי), אבל גם הוא כבר שנים לא משתתף.
למעשה, כוכבים גדולים לא משתתפים.
&nbsp
אחד הדברים שחסרים בתחרות הזו זה שמות גדולים. מייקל לא היה רק דאנקר גדול. הוא גם היה (כמובן) שחקן ענק. וילקינס לא היה רק דאנקר, הוא היה הכוכב של הקבוצה שלו. גם קארטר היה שחקן מעולה בשעתו.
&nbsp
זאק מי? ויקטור מה? אלה שמות כמעט עלומים, בטח שלא אטרקטיביים.
&nbsp

dark happy shadow

Member
מנהל
יש לך זיכרון קצר צל ענן?
וינס ומייקל היו הדאנקים היו הכי טובים כשכל השאר לא עומדים לידם בכלל.

הזכרון שלי בסדר גמור

הוא פשוט פחות נוסטלגי משלך. ותקרא טוב את מה שכתבתי...

למעלה