אול סטאר 2015

OrEl74

Well-known member
מנהל
רגע רגע...

לברון? עד כמה שזכור לי הוא לא השתתף בתחרות
אתה אתה מדבר על מטביעים באופן כללי ולא רק בתחרות ההטבעות אז עם כל הכבוד ללברון (ובתחום ההטבעות באמת שיש המון כבוד), אני חושב שג'ורדן וקובי נמצאים מעליו. הדאנקים שלהם במהלך משחק עולים על אלה של לברון.
אולי במגרש פתוח לברון מטביע טוב מהם אבל כשמדובר בלחתוך את ההגנה ולהגיע לסל ואז לעלות להטבעה ללא חשש ממי שניצב מולך, יש לא מעט שהיו טובים מלברון.
&nbsp
ת'כלס זה באמת לא כזה משנה כי כשמדובר בדאנקים וזה לא משנה אם זה בתחרות או במהלך משחק, ווינס נמצא כל כך גבוה מעל כולם שכל הוויכוח הזה הוא די עקר לטעמי.
&nbsp

כן אין ספק שכל הדיון הזה דיי עקר.. אבל עדיין העדפתי אותו

על הדיון סטטסטיקה שעשה לי שחור בעינים

dark happy shadow

Member
מנהל
לברון כדאנקר אני מקבל בהחלט, אבל מייקל לא ב 3
הראשונה שלך ו אם הוא לא נמצא ב 5 הראשונות איפה אתה מדרג אותו ברשימה?

billc

New member
WTF

לברון? ריצרדסון? גריפין?
שלי הם: קארטר , דומיניק, מייקל ג'ורדן, דוקטור J. קורבר

off shekel

New member
מסכים איתך

בדיוק כמו שמשום מה לדעת הרבה אנשים הסנדק הוא הסרט הכי טוב בכל הזמנים ובפועל אני יכול לתת בערך 30 סרטים טובים יותר, זה פשוט היה חדשני דאז אבל היום זה כבר לא עושה יותר מדי ונראה די בינוני. כל פעם מחדש אני תוהה מה כבר אפשר לעשות שבאמת ישאיר חותם כי לדעתי אין כבר מה, ובאמת זה מסתבר כנכון פעם אחר פעם.
&nbsp
ומסכים לגבי ג'ורדן בכל הנוגע לדאנקים, הוא לא מהגדולים אלא עוד אתלט על שידע להטביע בצורה מרשימה, ממש לא ילוי כמו וינס או דוקטור ג'יי.
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא יודע אם אתה יודע

אבל היו איזה שנתיים שהתחרות אכן בוטלה והאוהדים התקוממו אז החזירו אותה.
אם אני לא טועה, קובי היה הראשון שזכה אחרי שהחזירו את התחרות.
&nbsp
בעידן האינטרנטי, אני הייתי הופך את זה לסוג של ריאלטי.
מציבים נניח 10 מתמודדים שמעלים לאתר של ה-NBA את המיטב שלהם ולקהל יש את זכות הבחירה להחליט את מי הם רוצים לראות בתחרות. ה-6 הטובים ביותר הם אלה שעולים.
זה מבטיח לך תחרות טובה ומעניינת ובלי כל מיני פלאמלי שלא קשורים לכלום
ת'כלס אם תחשוב על זה, אם היו 4 דאנקרים ברמה של לווין היתה לנו אחלה תחרות, מה שהרס זה החוסר יכולת של פלאמלי והיווני הזה, תנקה מהתחרות את כל הלא קשורים ויש לך תחרות כמו שתחרות אמורה להיות.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
את מי היית מכניס לתחרות?

כי לדעתי אין 4 דאנקרים בליגה באיזור של לוין.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ג'רלד גרין שהזכרת בעצמך

ג'ון וול
אולי לברון למרות שכפי שהוא אמר, הוא כבר אחרי השיא בעניין הזה
גריפין כמובן
&nbsp
אולי אין הרבה ברמה של לווין אבל בהחלט יש לא מעט שחקנים שיוסיפו המון עניין לתחרות ועדיפות עשרות מונים על פלאמלי ומה שמו היווני
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
וול תותח אבל הוא גם השתתף בשנה שעברה

וגם לא ברמה של לוין.
ג'ראלד גרין השתתף כבר באיזה שתי תחרויות. אני מניח שהוא גם לא אתלטי כמו שהיה בגיל 20.
לברון קופץ גבוה ומטביע בעוצמה אבל הוא לא אקרובט ברמה הזאת. זה תופס גם לגבי גריפין אני מניח.
&nbsp
בוא נאמר שאני מסכים איתך ששמות גדולים יוסיפו לתחרות (בטח שעל חשבון גריק פריק ופלאמלי) אבל ככל שאני חושב על זה יותר- אין שחקן בליגה שיכול להתחרות בזאק לוין.
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה צודק ובכל זאת טועה

בהחלט ייתכן שמבחינת רמת ההטבעות, אף אחד לא יכול להתחרות בלווין (לדעתי ג'רלד גרין יכול גם יכול) אבל כשתציב מולו שחקנים עם "גלאם" הם ישאירו אותו מאחור למרות שהוא יטביע יותר טוב מהם כי הזוהר וההילה שלהם יעשו את העבודה.
&nbsp
אגב, הסיבה שבגללה בוטלה התחרות בזמנו היתה בדיוק העניין הזה. סטרן תירץ את הביטול בכך שהתחרות מושכת אליה כל מיני שחקנים לא מוכרים כמו הרולד מיינר (שהוצע למכבי תל אביב כשנה לאחר מכן) ונותנת להם במה שהם לא בהכרח ראויים לה.
&nbsp
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
סתם מעניין אותי

אתם חושבים שהאולסטאר זה אירוע מיותר ושצריך לבטל אותו?
&nbsp

המשחק עצמו בין מזרח למערב אפשר לוותר

הסופשבוע עצמו לא . אפשר אולי לעשות יותר תחרויות וכאלה..
בתכלס אין לליגה שום סיבה לבטל את האולסטאר, מכניס להם כסף אז למה לא

rapgamer4ever

New member
לדעתי אפשר לעשות אותו מעניין הרבה יותר

תחרות ההטבעות זה קונספט יפה, פשוט יש תחושה שראינו כבר הכל.
תחרות השלשות נהדר ועדיין מעניין בעיני.
&nbsp
הייתי שמח לראות משחקי 1 על 1.
גם את משחק האולסטאר אפשר לעשות מעניין יותר אם הייתה יריבות. נניח שני השחקנים שזכו בהכי הרבה הצבעות יעשו ביניהם "כוחות" וזה יוסיף קצת אגו לעניין.

ממש לא.

אני מעדיף לראות משחקים אמיתיים מהאולסטאר אבל זה עדיין אירוע חיובי מאוד. לראות אחרי זה את התקצירים וכל זה זה עדיין ממש נחמד. יש לזה עדיין רייטינג בשמיים (גם אם לא גבוה כמו שהיית מצפה) ככה שבה בהחלט משתלם כלכלית. זה נותן כבוד לשחקנים שנותנים עונה טובה ואתה רואה שזה ממש חשוב להם. לא סתם לילארד בכה בטוויטר על זה שלא בחרו בו ולא סתם כולם דיברו במשך חודש על האם קורבר צריך להיות אולסטאר או לא, זה בגלל שלמרות שאנחנו יודעים שזה סתם אירוע זה עדיין רלוונטי. גם ההפסקה היא ממש טובה לשחקנים להתאפס על עצמם באמצע העונה, גם אם אנחנו סובלים משבוע בלי משחקים.

billc

New member
שבוע קליל, דווקא יש כל מני ראיינות מעניינים עם שחקנים

מאמנים ואנשי תקשורת, נחמד לשמוע את דעתם בסוף שבוע קליל שהם יותר פתוחים לדבר.

מה שהייתי עושה הייתי מוותר על משחק האולסטאר והייתי עושה רק וורלד נגד יו אס אבל לא מגביל אותו לשחקנים צעירים, הייתי אומר שמטבעו הוא יהיה יותר תחרותי

dark happy shadow

Member
מנהל
בעד ביטול של הסוף השבוע
וייד אומנם לא שיחק, אבל ניצל את זה לסגור חשבונות בשידור חיי
תחרות דאנקים בלי חידושים עם מבצע אחד שבאמת אמרתי עליו וואו
שלשות, לא באמת מעניין
ארה"ב נגד העולם - משעמם ואפשר גם לבטל
&nbsp

למעלה