אול יר

THE_ENDLESS

Active member
הם יגידו שאת החלטות שלהם הם קיבלו על סמך הנתונים שהם קיבלו מגולדמן שהתברר שהציג להם נתונים כוזבים. הם גם יגידו שגולדמן עשה פעולות בניגוד לדעה שלהם ולא היתה להם אפשרות לדעת את זה. עיקר הנזק היה בתקופת קורונה ואי אפשר היה לנסוע לשם כדי לבדוק את הדברים.
האם הם עשו מקסימום כדי למנוע נפילה? לא.
האם היו דגלים אדומים שהם היו אמורים לראות? כן
אני חושב שמידת האחריות שלהם היא לא כלכך גבוהה וזה לא הם שגרמו לנפילה אלא גולדמן.

אני חושב שהם כן יודעים דברים שיכולים לעזור לנו לתבוע את גולדמן או לעזור במו''ם איתו. וכן 400 א''ד זה יותר טוב מכלום.
אני לא בטוח שנראה משהו מגולדמן.תובעים אותו מכל הצדדים. האם אנחנו נהיה קודמים? לא בטוח. הוא ילך לפשיטת רגל ואז זהו. לכן צריך להגיע איתו להסדר אחרת נבזבז עוד כסף על עורכי דין בניו יורק.
ברגע שאתה נותן פטור ל4 דירקטורים אתה בעצם משחרר את רוב הדירקטוריון בנוסף לסמנכ"ל הכספים של החברה שקיבל פטור עוד במהלך שנת 2021 עם מינימום אחריות ושכל הנזק עלייך.
אם ההתנהלות זה שעל כל טענה שתעלה נתפשר אז אני לא רואה בכלל טעם להיכנס להליך.

לכל נושא גולדמן התייחסתי, קיימים מולו הרבה הליכים על הלוואות סולו שלקח בעבר בנוסף למשכנתאות על נכסים שלו שנמצאים בדיפולט.
כל זה בנוסף להלוואות שהחברה גילתה ב2020 ו2021 שכולם היו בערבות וכולם היו בריביות נשך.
לדעתי הסיכוי להוציא משהו מעבר לכיסוי של הביטוח פשוט קלוש.

top102

Active member
אני משקיע קטן ולא אני אקבע מה יהיה. אני חושב שלפני שהציגו את המסמך דיברו עם המוסדיים וקיבלו אוק.
יש רו''ח שבדק את הכל והם קיבלו החלטות על בסיס זה. איזה החלטה הם קיבלו שגרמה לנפילה של החברה?
צריך לתבוע את הרו''ח שחתם על הדוחות אבל לדירקטורים פה יש מה לומר.
אני כן רוצה לסיים את הסיפור הזה. ונגד כל דבר שיכול לגרום לעיקובים ו להוצעות לעורכי דין שאותם אנחנו ממנים.

yel5

Well-known member
אצביע בעד הפשרה.
גם כדי למנוע את התנגדותם להסדר ולקשיים שיעוררו בהמשך, גם כדי לראות פלוס 400K$ בקופת הפירוק (ולא מינוס 200) וגם כדי לעצור את את דליפת המזומנים בהקדם האפשרי.

THE_ENDLESS

Active member
למרות שהתנגדתי אני בסדר עם התוצאה של פשרה אם זה אומר שמסע הביזבוזים של ההנהלה והנציגות (שהיה אחד מהחריגים שראיתי) מגיע לסיומו.

Reem88

Well-known member
הניירות של אול-יר הוסרו מהחשבון ונרשם הפסד.

איך נדע עכשיו מתי וכמה אמורים לקבל?
איך ישלמו אם הניירות לא קיימים?
זה קרה לעוד אנשים אתמול?

THE_ENDLESS

Active member
הניירות של אול-יר הוסרו מהחשבון ונרשם הפסד.

איך נדע עכשיו מתי וכמה אמורים לקבל?
איך ישלמו אם הניירות לא קיימים?
זה קרה לעוד אנשים אתמול?
גם אצלי זה נמחק, מוזר.
לגבי התשלום אני פניתי לנאמן והתשובה הייתה שהם מאמינים שמהלך חודש מאי תתבצע חלוקה.

THE_ENDLESS

Active member
ENDLESS,

יש איזו הערכה לתמורות באג'?
לדעתי בין 12 ל13 אגורות בטווח המיידי.

אחרי זה יטפטפו כספים מהנכסים שנשארו בחברה שהם: עסקת DCP (גרי כץ), ההלוואות של אנגלמן וסילברסטין, 50% מהחברת ניהול של הוויליאם וויל והכספים שהחברה ששמה בצד לטובת שיפוי.

לדעתי, קשה לחשב את התמורות מהם כי כולם בעייתיים במידה מסוימת אבל בתרחיש סביר הם יקרבו אותנו ל16-16.5 בטווח של כמה שנים.

במידה והווילאם וויל ימכר במחיר גבוה מ170M$ נראה ריקברי גבוה יותר.

בורסה 2008

Well-known member
לדעתי בין 12 ל13 אגורות בטווח המיידי.

אחרי זה יטפטפו כספים מהנכסים שנשארו בחברה שהם: עסקת DCP (גרי כץ), ההלוואות של אנגלמן וסילברסטין, 50% מהחברת ניהול של הוויליאם וויל והכספים שהחברה ששמה בצד לטובת שיפוי.

לדעתי, קשה לחשב את התמורות מהם כי כולם בעייתיים במידה מסוימת אבל בתרחיש סביר הם יקרבו אותנו ל16-16.5 בטווח של כמה שנים.

במידה והווילאם וויל ימכר במחיר גבוה מ170M$ נראה ריקברי גבוה יותר.
תודה.

אם כך וצפויות עוד תמורות, למה מוחקים את כל האג"ח לא הבנתי....

top102

Active member
זה היה תנאי של ההסדר.
לפי דעתי יהיו תביעות עם סיכוי לא רע.
אני חושב ש רו''ח פה כשל בצורה מדהימה ויצטרך להסביר את עצמו.
גם על גולדמן אפשר ללחוץ אבל היה לו זמן להבריח את כל הנכסים.

בדרך כלל ניירות לא סחירים לא נמחקים מהחשבון לפני שמתקבלת תמורה . זה נשמע מוזר

Reem88

Well-known member
אחרי שמחקו את האגח איפה יש תיעוד שהחזקתי בו איי פעם?
אם עוברים ברוקר איך ידעו לשלם לי כשיהיה תשלום?

מישהו פה החזיק אג"ח של אידיבי אחזקות (גם אותו מחקו) ועבר ברוקר?

dw

Well-known member
מנהל
אחרי שמחקו את האגח איפה יש תיעוד שהחזקתי בו איי פעם?
אם עוברים ברוקר איך ידעו לשלם לי כשיהיה תשלום?

מישהו פה החזיק אג"ח של אידיבי אחזקות (גם אותו מחקו) ועבר ברוקר?
יכול להיות שמי שעובר ברוקר צריך ליידע את הנאמן - באול יר כמו באידיבי אחזקות, אודות המעבר.

top102

Active member
כן אבל העובדה היא שלא הצליחו למכור בגלל הבעיות המשפטיות. אני מחזיק באגח ג ולא ברור מתי אני אראה את הכסף.
זה היה נחמד אם היו מספרים מה הולכים לעשות.

למעלה