אול יר

THE_ENDLESS

Active member
מבחינתי בשלב הזה שיתבעו גם את פרגרף ביחד עם גולדמן והדירקטורים.

ההתנהלות של פרגרף ברורה בשלב הזה, תוותר להם שוב ועוד שנה הם יתבעו שיפוי על איזה שטות חדשה.
שיטת מצליח במיטבה.

top102

Active member
בשביל לתבוע אתה צריך כסף שאין כרגע. בסוף תהיה הצבעה ויחליטו מה שיחליטו. יכול להיות שפיליפסון מחפשים איך לרדת מהעיסקה.

THE_ENDLESS

Active member
לא מדוייק
יש לך $4.5M שפרגרף הפקידה בדצמבר + שאריות הכספים שנשארו מהמכירה של grand living שזה באזור ה2M$ והכספים של הכרית ריבית שהם 10M$.
את ההסכם הזה עם פרגרף אפשר לאכוף בבית משפט ואפשר גם לחלט מהם את השטר חוב של אבי פליפסון (עוד 4.5M$) ולהתקדם הלאה בהפעלה עצמית או חיפוש מציע אחר.
פרגרף היו שותף פשוט נורא מהיום הראשון, אין שום טעם לוותר להם על כמעט 10% מהתמורות רק בגלל שהם העלו טענה שקרית חדשה.

top102

Active member
אני לא סגור לגבי מה יש כבר אצלנו. עד היום לא קבלנו כלום וכמו שזה נראה העסקה מתרחקת.
הפעלה עצמית לפי מה שזכור לי דרשה כסף ומסיבה לא ברורה היה קשה למכור את הנכסים בחלקים.

THE_ENDLESS

Active member
אני לא סגור לגבי מה יש כבר אצלנו. עד היום לא קבלנו כלום וכמו שזה נראה העסקה מתרחקת.
הפעלה עצמית לפי מה שזכור לי דרשה כסף ומסיבה לא ברורה היה קשה למכור את הנכסים בחלקים.
כן עד היום התמונה לא בדיוק ברורה לגבי מצב החברה אבל אני לא בטוח שכדאי למכור אותה בכל מחיר.
ובכל מקרה לגבי פרגרף, אנחנו צפויים לגלות את הכוונות שלהם מאוד מהר כי הסגירה אמורה להיות ב31.3.

top102

Active member
סוף סוף קיבלנו כספים.
לא ברור לי מה קורה עם בית המלון. ו מתי הולכים לתבוע.גם כתוב שם ש מפטרים את ההנהלת החברה. לא ברור מי ינהל את המכירה של המלון ותביעות.

THE_ENDLESS

Active member
סוף סוף קיבלנו כספים.
לא ברור לי מה קורה עם בית המלון. ו מתי הולכים לתבוע.גם כתוב שם ש מפטרים את ההנהלת החברה. לא ברור מי ינהל את המכירה של המלון ותביעות.
נאמן ג' + הנציגות שלו תנהל את המכירה של המלון, מתי שהם יחליטו לממש.
זכויות התביעה והנכסים הנותרים לסדרות הלא מובטחות עוברים למנהל ההסדר.
סה"כ, הודעה חיובית שהם סיימו עם ההסדר הזה.

yel5

Well-known member
נחמד פלוס.
לא רואה מניעה לקבל תשלום ראשוני עוד החודש.

top102

Active member
כנראה שזה מה שיהיה. אני מקווה ש התביעות יצליחו ונקבל עוד משהו.

yel5

Well-known member
זכור לי שגולדמן הסכים לתשלום לנושי האגח כדי להימנע מתביעה נגדו.

top102

Active member
אני לא זוכר את זה. ולמה זה לא קרה?
לא ברור לי מה בכלל נתן יהיה לקבל ממנו.
היה לו מספיק זמן להתארגן. הדבר היחיד זה איום בחקרירה פלילית שיכולה להכניס אותו להרבה שנים. מה אנחנו נראה מזה לא בטוח.

THE_ENDLESS

Active member
זכור לי שגולדמן הסכים לתשלום לנושי האגח כדי להימנע מתביעה נגדו.
אתה צודק
בדצמבר 20 או ינואר 21 (לא זוכר בדיוק) הגישה פרגרף דרך גיא גיסין הצעה לרכישת החברה שכוללת פיצוי של 20M$ של גולדמן תמורת ויתור על התביעות.
ההצעה הייתה תמוהה מאוד וההתנהלות מול פרגרף הייתה ממש מוזרה אז זה נדחה על ידי 100% מהקולות בהצבעה אינדקטיבית.

אני אגב בספק מאוד גדול אם יהיה ניתן היום לחלץ מגולדמן 20M$, התקיימו מולו מאז לא מעט הליכים משפטיים לגבי הלוואות פרטיות שלקח ולא החזיר (חלק משכנתאות על נכסים שלו וחלק אחר זה הלוואות סולו).
אותי זה דיי מפתיע שגם אחרי שהוא שדד את הקופה של החברה הוא הגיע למצבים האלה.

yel5

Well-known member
אולי עוד שבועיים מהיום נקבל את רוב התשלום ונשאר רק עם השאריות ועוד תביעות?
אשמח להגיע ליום הזה כי הזמן רק כירסם לנו את התמורות.

THE_ENDLESS

Active member
שלושת הדירקטורים שתבעו שיפוי מהחברה מעוניינים בפשרה.
בקצרה, בתמורה לזה שהחברה תפטור אותם מתביעות הם ישלמו 400K$ ויוותרו על שיפוי שלכאורה מגיע להם.
אני אצביע נגד, מדובר בסכום זניח בהשוואה לנזק שהם עשו.

קבצים מצורפים

• אול ייר זימון אסיפה הצבעה סדרות ב ג ד ה.pdf
    1.1 MB · צפיות: 3

top102

Active member
מסכים שהסכום הוא זניח. אבל מה ניתן להוציא מהאנשים פרטיים?
אני חושב שהיה כבר מו''ם וזה מה שהוסכם. אני חושב שהסיכוי היחיד לראות משהו זה ללחוץ על גולדמן. אני בטוח שהוא הצליח להבריח את כל מה שניתן. אבל מדובר פה על מעשים פליליים. קובי אלקסנדר נכנס לכלא על הרבה פחות.
ופה הם יכולים לעזור כי הם התחייבו להעיד בבתי המשפט ולשתף פעולה.

THE_ENDLESS

Active member
מסכים שהסכום הוא זניח. אבל מה ניתן להוציא מהאנשים פרטיים?
אני חושב שהיה כבר מו''ם וזה מה שהוסכם. אני חושב שהסיכוי היחיד לראות משהו זה ללחוץ על גולדמן. אני בטוח שהוא הצליח להבריח את כל מה שניתן. אבל מדובר פה על מעשים פליליים. קובי אלקסנדר נכנס לכלא על הרבה פחות.
ופה הם יכולים לעזור כי הם התחייבו להעיד בבתי המשפט ולשתף פעולה.
התפקיד שלהם היה לפקח על החברה, הם כשלו בזה והתוצאה זה תספורת של מיליארד שקל.
100K$ מכל אחד זה פשוט פיצוי עלוב ולדעתי יש צורך למצות איתם את הדין.

חוץ מזה, את הגרסה שלהם לאירועים בחברה אתה תשמע גם אחרי שתתבע אותם כי הם יצטרכו להתגונן וזה ברוב הסיכויים יכלול עדות.
אז מה באמת קיבלת כאן?

top102

Active member
הם יגידו שאת החלטות שלהם הם קיבלו על סמך הנתונים שהם קיבלו מגולדמן שהתברר שהציג להם נתונים כוזבים. הם גם יגידו שגולדמן עשה פעולות בניגוד לדעה שלהם ולא היתה להם אפשרות לדעת את זה. עיקר הנזק היה בתקופת קורונה ואי אפשר היה לנסוע לשם כדי לבדוק את הדברים.
האם הם עשו מקסימום כדי למנוע נפילה? לא.
האם היו דגלים אדומים שהם היו אמורים לראות? כן
אני חושב שמידת האחריות שלהם היא לא כלכך גבוהה וזה לא הם שגרמו לנפילה אלא גולדמן.

אני חושב שהם כן יודעים דברים שיכולים לעזור לנו לתבוע את גולדמן או לעזור במו''ם איתו. וכן 400 א''ד זה יותר טוב מכלום.
אני לא בטוח שנראה משהו מגולדמן.תובעים אותו מכל הצדדים. האם אנחנו נהיה קודמים? לא בטוח. הוא ילך לפשיטת רגל ואז זהו. לכן צריך להגיע איתו להסדר אחרת נבזבז עוד כסף על עורכי דין בניו יורק.

למעלה