אולסטאר שבת

אחת התחרויות הגרועות בהיסטוריה

לואיס פותח את ההארכה עם 11 החטאות(!) ומסיים עם 7 בלבד! עם זה אפילו קוק לא יכול להתחרות והוא מנצח כבר אחרי שתי עמדות, וקצת משפר את הרושם עם 19. שנה הבאה צפו לראות כאן את כל התותחים. לא חושב שסטרן יתן לתחרות להמשיך להתדרדר.

King LBJ

New member
באמת תחרות מאכזבת

לא עברו את ה20 פעם אחת. ציפיתי ליותר הפצצות לפחות מצד קאפונו ולואיס. ודווקא קוק לקח את התואר בסוף עם 19 בהארכה, יפה לו.

כל השאר

אם ממש בא לכם לדבר על השוטינג סטאר למשל... קווין דוראנט זכה בHORSE (חיובים) אם זה מעניין מישהו.

הפתעה גדולה

האלופים מהספרס לא עולים לגמר. הסאנס מול דטרוייט בשוטינג סטארס. תחרות טפשית. הייתי מצמצם אותה למי קולע ראשון מהחצי.

ספויילר למי שרוצה לראות את שוטינג סטארס

היה משעמם ומחורבן. דטרוייט ניצחו. פיניקס עשו 5 מ5, ואחרי זה לקח להם יותר מדקה לקלוע מהחצי.

תחרות הסקילס

דווין האריס מתקשה במסירות. למו וויליאמס נכנס נער כדורים בדרך, ואיבד לו שניה חשובה, שהשאירה אותו שלישי. דרק רוז עשה זאת בנון שלנטיות. פארקר התקשה בהכל, מסירות וזריקות, אבל לשימחתנו זה איפשר המון תמונות של אווה. רוז מול האריס בגמר.

גמר

דווין האריס הפעם ממהר, ועושה 2 שניות גרוע יותר מהשלב הראשון. לא המסירות ולא הקליעות הלכו לו. 39.7 שניות. דרק רוז לא צריך להתאמץ במיוחד, וזה נראה כאילו הקל בשבילו. הוא מסיים בפריוויו יפה לתחרות ההטבעות. עם 31 שניות.

King LBJ

New member
סיום יפה מאוד של רוז

הייתה תחרות די חלשה, אף אחד לא ירד אפילו פעם אחת מה-30 אבל רוז חיפר על זה עם דאנק אחורי בפאמפ בסל האחרון, ממש יפה.

Orenseg

New member
שרקו לו בוז בתחרות עצמה?

קראתי ששרקו לו בוז באימונים

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני שמח שלא ראיתי

נראה לי שהייתי ממש מתבאס לקום בשלוש בלילה בשביל זה. נסתפק בהיילייטס

ב nba נזכרו במשחק חיובים? הישן והטוב?

נחמד מצד ה nba שנזכרו במשחק הזה עכשיו רק שישדרו זאת חיי שנה הבאה. זה יותר מעניין מתחרות השלשות וההטבעות יחדיו. שעות הייתי משחק במשחק הזה עם חברים, למען האמת לרוב הייתי מנצח.

למעלה