אולסטאר שבת

גמר - הטבעה שניה - נייט רובינסון

נייט משתמש בסופרמן.... ירוק מתמיד עם כדור ירוק, הווארד עומד מתחת לטבעת עם הגלימה. נייט מטביע מעליו.

King LBJ

New member
אתה אומר את זה כאילו

זה דבר של מה בכך... הוא קפץ מעל פאקינג דוויט הווארד!!! לא ספאד ווב כמו בתחרות שהוא ניצח ב2006. דוויט הווארד! המפלצת בגובה 2.13 !! הטבעה מהממת!

Orenseg

New member
בעונה שעברה מון עשה בדיוק את אותה ההטבעה

וגם אז הוא עבר את הקו.

שיפוט זוועה שהרס תחרות לא רעה

נייט ודוויט היו מכורים לגמר. רודי נתן הופעה טובה אבל לא קיבל שום כבוד. JR אפילו לא באמת ניסה. נייט היה טוב יותר מלפני שנתיים, אצל הווארד נשאר רק הגימיק. אני מאוד מקווה שלא נראה את הווארד ונייט בשנה הבאה. אני מקווה שהופעה של לברון תסחוב עוד כוכבים כמו קובי או וייד, שתהפוך את התחרות הזאת לאירוע אמיתי.

King LBJ

New member
לא היה מכור

המקוריות של הווארד מצויינת וזה לא גימיק, הוא מטביע ענק! היה צפוי מראש שהוא יאכזב, יחסית למה שהוא עשה שנה שעברה, הוא לא הצליח להתעלות על זה, אני אישית לא ציפיתי ממנו להתעלות על זה כי שנה שעברה הוא היה באמת מדהים. ההטבעה השנייה של רודי הייתה יפה מאוד ומאוד קשה, רק חבל שלקח לו 8 ניסיונות בערך והוא הצליח רק אחרי שנגמר לו הזמן... זה בטח השפיע לו על הציון. סמית' היה מאוד מאוד מאכזב, שתי הטבעות בינוניות מינוס, הוא בקושי קפץ. רובינסון מנצח בצדק. שתי הטבעות יפות מאוד בגמר! ובאמת מה הקטע עם ההצבעות של הקהל? מה עם השופטים הם לא השפיעו בכלל? או שהיה תיקו או משהו?

OrEl74

Well-known member
מנהל
נראה לי שדווקא הגמר היה מעניין

אני מאוד אוהב את העובדה שהאוורד ונייט עוזרים אחד לשני בגמר. אשמח לקבל לינק לתחרות ברגע שמישהו ימצא אחד כזה

OrEl74

Well-known member
מנהל
איזה מצחיקים האוורד ונייט רוב ../images/Emo6.gif

יצירתיות זה שם המשחק

שנה הבאה הולכת להיות אחלה תחרות

הווארד מאוכזב מהתחרות הזאת ויחפר שנה הבאה ולברון הודיע שהוא ישתתף בתחרות הבאה. אם יצטרף עוד כוכב מהסוג הזה שטרן יחגוג עם המזומנים

חדשות אולסטאר

שרשרו לכאן כל מה שקשור לחדשות אולסטאר והחדשה העיקרית שיוצאת ממסיבת העיתונאים של דייויד סטרן - קבלו את הפרס על שם ביל ראסל. ביל ראסל מקבל את הכבוד שהפרס לMVP הגמר יקרא על שמו.

לברון ג'יימס ישתתף בתחרות ההטבעות בשנה הבאה

אחרי שקני סמית' עשה לו אאוטינג, שריל מילר נשלחה כדי להוציא התחייבות. ההתחייבות הייתה חלשה - אני שם את השם שלי ברשימה הראשונית. נראה מה יהיה.

סיבוב ראשון

ראשרד לואיס הראשון לזרוק, והוא שם את הרף על 17. מייק ביבי לא מצליח להגיע אליו ומסתפק ב14. ביבי מצליח להכניס את כל הכדורים באמצע, אבל מתקשה מאוד בצדדים. דקואן קוק מתחיל חם, וכבר בעמדה השניה מכניס את כולם. אבל ברביעית הוא מתעייף, והכדורים קצרים מדי. הוא מסיים עם 18 ו4 מ5 כדורים צבעוניים.

חלק שני

גריינג'ר מכניס רק כדור צבעוני אחד ומסתפק ב13. מייסון מאכזב עם 13 גם הוא. קאפונו מסיים רק שלישי עם 16. קוק, לואיס וקאפונו בגמר.

הגמר

קאפונו ראשון וכנראה לא יגיע לתואר שלישי רצוף. אכזבה גדולה עם 14 בלבד, אחרי ההופעה המדהימה בשנה שעברה עם 25. ראשרד לואיס שני וגם הוא בהופעה גרועה, אבל מגרד את ה15, ועולה למקום הראשון. אבל הכל פתוח עבור קוק לקחת את התואר

למעלה