אולסטארס

פליפ2

New member
אולסטארס

בנות אם תהיה עונה כזו של האח הגדול. את מי הייתם רוצים לראות משתתף?

קארין ואלדד,איזה שאלה

l86

New member
מעונה 6 כמובן שאלדד

מהעונה הראשונה את לאון, מהעונה השנייה את אלין, מהעונה השלישית את ליהיא, מהעונה הרביעית את סער ומהעונה החמישית את דור.

פליפ2

New member
דור ממש לא

מה יש לו להציע חוץ מגוף יפה. הייתי מחזירה אלדד, פרידה,מרטין,אב"ד אוו שילוב שלהם בתוך הבית תחשבי פרידה ומרטין. תחשבי אב"ד ואלדד. או אלדד ומרטין לנוכח היחסים בניהם. חוץ מהם הייתי נותנת הזדמנות לדיירים החדשים שהוכנסו במהלך העונות. אולי גם אביבית, שחר ההעונה 1 וונסה מאותו עונה

l86

New member
וואי, פרידה ומרטין ביחד זה קטלני

על אב"ד הייתי מוותרת, לא רוצה לראות אותה שוב רבה עם אלדד, הספיק לי לכל החיים.
דיירים חדשים זה אחלה רעיון, באמת מגיע להם. גם אני הייתי מכניסה שוב את שחר, וגם את תומר, רם והילה מעונה 3, אני מרגישה שהם לא מיצו את כל הפוטנציאל שלהם כי הם נכנסו באמצע העונה, ואהבתי את הדינמיקה ביניהם ועם ליהיא.

פליפ2

New member
אב"ד

דוקא אני חושבת דינמיקה נוספת בינה לבין אלדד יכול להיות ממש מעניין. לגביי רם אני לא מסכימה איתך
לגביייי אלדד הוא אהוב עלינו. אבל כנראה כם בעונה כזאת היה שנוא.ועכשיו יש לו גם את מרטין שתשנא אותו

l86

New member
אני דווקא חושבת שסידרתי לו עונה די נוחה

הוא בטוח יסתדר עם כל מי שבחרתי: עם סער הוא יוכל להתווכח על פוליטיקה כמו שהוא אוהב ומעבר לזה הם בטח יהיו חברים טובים כי לשניהם יש אופי דומה כזה ושניהם מקבלים את הסביבה בלי קשר לדעות פוליטיות, את אלין ולאון כולם אוהבים, עם ליהיא יהיו צחוקים, דור מעניין ורגיש לדעתי והוא לא בנאדם שרב עם אנשים, נכון שרם הוא די פוץ אבל הוא יכול לספק הרבה רגעים מעניינים ורגישים, גם תומר והילה סבבה בכללי, יכול להיות להם חיבור טוב עם אלדד.

אב"ד בלתי נסבלת, למה אני צריכה לראות אותה שוב ועוד בקרבת אלדד? ולמה אלדד צריך לסבול אותה שוב, רחמים עליו.
ויהיה מעניין לבחון את היחסים של אלדד ומרטין עכשיו, אבל אני לא חושבת שהיא תרצה לדבר איתו בכלל.

186
את יודעת בקשר לאלדד יש לנו אותו ראש , אבל אלוהים סער?

איך בכלל אפשר לשים את סער באותה משוואה עם אלדד? ולהגיד עוד שהם דומים!!!!!! הם כל כך הפכים , נכון שניהם אשכנזים ילידי הארץ, לוחמים בצבא וכאן זה נגמר. 186 אני מחבבת אותך למרות שאני לא מכירה אותך:) אבל סער הוא פוץ, עם בעיה קשה בראש... שעדיין לא נפתרה.. לא סבלתי את איילה וכל כך ריחמתי עליה, האיש התעלל בה, והוא היה כזה אידיוט ומשעמם!!! אלדד היה משועמם, אבל לא משעמם, אלדד חמד של בחור בעל עקרונות , בחור מכבד יפה תואר ויפה נפש, סליחה על המונולוג הארוך): קארין ואלדד זוג מקסים והייתי רוצה לראות אותם שוב, לדעתי בפעם הזאת הם בטח לא יהיו דביקים כל כך, ותהיה להם אנטרקצייה גם עם הסביבה.

l86

New member
לא מאמי, לא סער הזה, אלוהים ישמור :)

התכוונתי לסער סקלי מעונה 4, סער שיינפיין הוא כמו אליאב, ברור שלא הייתי רוצה לראות אותו שוב בשום מקום

חחחחחחח

נבהלתי לרגע קט(:): באמת, חשבתי לעצמי , איך יכול להיות שהיא אוהבת את אלדד ובאותה נשימה אוהבת את סער שיינפין:) סער סקלי זה סיפור אחר, הוא באמת חמוד, למרות שהדיעות שלו מפחידות אותי.

l86

New member
חחחח כן :)

ולדעתי סער סקלי יכל להיות קונטרה מושלמת לאלדד, והם גם היו מסתדרים במישור האישי. חבל שההפקה לא שמה אותם באותה עונה, או הכניסה את סער בעונה האחרונה בחדשים במקום את מנחם

מרטין שונאת אותו!?

את לא קוראת אותה נכון, יותר נכון היא משוגעת עליו בצורה אובססית, בגלל זה היא כועסת, היא כועסת שהוא נותן לקריניה שלו את כל תשומת הלב ומה עם מרטין הזקנה המאוהבת:) היא רחוקה משנאה בהקשר לאלדד יותר נכון קינאה. ואני הייתי מכניסה את קארין ואלדד, כי פספסנו סיפור אהבה כל כך יפה בלייב.

l86

New member
כן, אבל הבעיה עם קארין ואלדד כזוג שאו שהם צונזרו

או שהם בעצמם ברחו מהמצלמות, אז ככה גם בקושי ראינו אותם ביחד וגם לא ראינו בכלל את אלדד כי הוא היה כל הזמן איתה.

פליפ2

New member
פיה אני לא חושבת שסיפור אהבה בניהם מעניין

וגביי אב"ד אני חושבת שהם השארו הרבה דברים בניהם פתוחים ובגלל השנאה בניהם לא הצליחו לדבר
אומרים שהזמן עושה את שלו ואולי הם יצליחו לדבר על זה.וזה יכול להיות מעניין. לגביי מרטין זה יכול להיום גם מעניין כדי להבין מה קרה בניהם. אבל נראה לי שאת צודקת היא פשוט לא תרצה לדבר איתו.
לא הייתי מציאה לו לעבור את החויה הזאת שוב.

l86

New member
אב"ד הייתה אנטי כלפיו מההתחלה ולא רצתה לדבר איתו.

אם היא תצליח להתגבר על האנטי הזה אי פעם, אז בכיף, אני אשמח לראות אותם ביחד, אבל לא נראה לי שהיא תצליח ולא בא לי לראות אותם שוב רבים.

פליפ2

New member
צודקת

יש משהו במה שאת אומרת. בגלל זה אני מקווה שעד שתהיה עונה כזאת על הפרק הוא היה בסיצואציה אחרת בחיים. מעניין עם האחים שלו סיפרו לו על מרטין

אנבל25

New member
אולסטארס נגד מעריצים יכול להיות מגניב ומעניין

כמו שעשו ב"הישרדות" למי שרואה. מכניסים את כל המעריצים הכבדים של הפורמט יחד עם כל הדמויות הבולטות מכל העונות חוץ מהזוכים כי הם כבר זכו אז אין טעם (ואז גם אלדד יוכל להשתתף, שזה בערך היתרון היחידי בזה שהוא לא זכה
) ,כמו למשל: בובליל, פרידה, אביבית, ליהיא , אלין, תמיר, לבנה וכו'.

פליפ2

New member
את חושבת

שהיה רוצה להשתתף בעוד עונה? באסה להיכנס לבית הזה שוב עם אנשים שלא אוהבים אותך

למעלה