אולסטארס

אנבל25

New member
א. כן, ברור, למה לא?

עוד כסף ופרסום וחוויה.

ב. למה? מי את חושבת ממי שציינתי לא יאהב אותו?

פליפ2

New member
אני לא מבינה אנשים שעושים זאת שוב

ורוב הדיירים שהשתתפו בעונות הקודמות מוכנים לעשות את זה שוב. שמעי תלוי עם הפעם משלמים להם טוב. בשביל פרסום מה15 דקות תהילה זה סתם. אלדד הוא אדם שמעורר אנטגוניזם וכל אדם יכול לא לחבב אותו. נראה לי שתלוי בהיזה שלב הוא היה בחייו עם היה כבר נשוי לא יעשה את זה.

אנבל25

New member
אני הייתי עושה זאת שוב אם לא הייתי זוכה

כי מי שזוכה יש לו רק מה להפסיד אבל מי שלא גם מקבל הזדמנות לזכות שוב, גם מקבל תשלום וגם פרסום מחודש. כל אדם מעניין מעורר אנטיגוניזם, את יכולה להגיד את זה כמעט על כל שם שציינתי וגם על כל אלה שזכו. השאלה זה עם מי מכניסים אותו. הכניסו אותו עם אב"ד ואליאב שהסיתו את כל הבית נגדו, אז ברור שכולם ישנאו אותו, זה לא אומר שמעכשיו בכל עונה שהוא ישתתף ישנאו אותו, את שוכחת שבחיים האמיתיים הוא בנאדם מאוד אהוב ויש לו הרבה חברים וכל מי שפוגש אותו מתרשם ממנו לטובה. למה שלא ישתתף אם יהיה נשוי? לא חושבת שזה יעצור בעדו.

אני לא חושבת שאלדד מתלהב להיכנס לאח הגדול

הוא אמר שהיה משעמם לטירוף, וזה נכון, בעונה הזאת ההפקה לא השקיעה בכלל. אני חושבת שהוא יותר בקטע של המירוץ למיליון. לא חושבת שהוא מחפש הרפתקאות לבד, יש לו בת זוג אותה הוא אוהב, ולכן המירוץ למיליון ביחד יתאים לו יותר:)

פליפ2

New member
גם אני חושבת כך

שהיה מעדיף ללכת למרוץ למליון או לריאלטי זוגי אחר עם קארין. אבל אי אפשר לדעת מה היה עד אז אני מאמינה שאם הוא וקארין עדיין היו יחד הוא לא יכנס שוב לאח הגדול.

אנבל25

New member
כי אמרת בעצמך את הסיבה, בעונה הזו ההפקה חיפפה

אם היו משקיעים שם במשימות ופעילויות כמו בעונות הראשונות הוא לא היה משתעמם לרגע.

לגבי "המירוץ למיליון", אני מסכימה שאלדד וקארין רוצים ומתאימים לשם, החיסרון היחיד אצלם הוא זה שהם טבעונים ולכן לא יכולים לאכול הכל. אני מקווה שאם הם יחליטו אי פעם ללכת, יתחשבו בהם בעניין הזה כדי שזה לא ידפוק אותם.

l86

New member
רעיון יפה

נותן הזדמנות גם לכל מעריצי הסדרה וגם לכל דמויות העבר שלא זכו.

אנבל25

New member
יאפ.

ב"הישרדות" חו"ל עשו את זה כמה פעמים למיטב ידיעתי. כשבארץ עשו את זה זה היה די מוצלח לדעתי, למרות שבשבקין ניצח ולדעתי לא הגיע לו, כי הוא לא היה כל כך אסטרטג. ב"האח הגדול" הם היו די קרובים לרעיון הזה כשהכניסו את הותיקים באמצע העונה אבל הם לא הכניסו דמויות מפתח אלא רק חשבו על קונטרות לאנשים שכבר נמצאים בפנים. כדי שזה באמת יהיה כוחות זה צריך להיות חצי מעריצים וחצי מתמודדי עבר, והמעריצים גם צריכים להיות ממש חריפים ומעניינים.

פליפ2

New member
לדעתי העונה הזאת הם עשו טעות

בהכנסת הדיירים הותיקים עינב בעיני הייתה מיותרת ולא מצאה את עצמה,בני הוא שחקן ברמה נמוכה
מנחם פשו טבא לריב ולהשפיל בני אדם. נופר היחדה שכמה שלא חיבבתי אותה העונה עשתה משהו וענינה
הוא שפשוט לא מעניין אותנו לראות אנשים שכבר היו בבית

l86

New member
עינב באה רק כדי לנקום את ההפסד ההוא.

היא לא תרמה כלום לעונה, רק קידמה את העסק שלה בחוץ. בני מיחזר את כל השטיקים שלו מעונה 5, מנחם כרגיל רב והשפיל אנשים, נופר עניינה רק בזכות המשולש. פשוט בחרו דמויות לא מעניינות אז לא פלא שהקהל לא התלהב. יש אנשים שמעניין אותי לראות אותם שוב כמו שפירטתי בהודעה שלי, זה עניין של טעם.

למעלה