אולם 300

EverMan

New member
זה אכן האולם.

האולם נמצא מעל קפיטריית ויטמין בבניין מדעי הרוח. הכסאות שם דיי נוחים, מדובר בכסאות על ציר שאפשר שמסתובבים לתוך השולחן (שולחן גדול ויחסית די מרווח). אתה יכול לשאול שאלות נוספות אם בא לך.

יואו, לא מאמין שמישהו ענה לי...../images/Emo13.gif

הייתי בטוח זה מסוג השאלות שאף פעם לא נענות. לא יודע למה, תחושה כזאת. על כל פנים, אתה מתכוון לראשון שזה האולם כן? כי הבנתי שהקליפ (זה של אמנון) זה בכלל בגבעת רם. בכל אופן, מהכניסה לאוניברסיטה זה מסובך להגיע לשמה? מה המרחק מהשירותים? (אולי השאלה הכי חשובה) מקום מומלץ לדעתך (לא בשביל להעתיק כמובן , בשביל נוחות אם צריך לצאת ולחזור).

TwelveEyes

New member
זה אף אחד מהם ../images/Emo13.gif

אבל אולם 300 די דומה למה שיש אצלך בתמונה הראשונה - כלומר אין כסאות סטודנט אלא כסאות שמחוברים לשולחן. אני יוצאת מתוך הנחה שתגיע באוטובוס, אז כדי להגיע לאולם:
עלה במדרגות הנעות למעלה.
המשך ישר עד שתראה מולך קפיטריה.
פנה ימינה (מימינך יהיה אולם מקסיקו ומשמאלך הקפיטריה הנ"ל) ותעלה ברמפה הגדולה שתראה מולך.
בסוף הרמפה פנה שמאלה. שם כבר יהיו שלטים שכתוב עליהם "אולם הנדלס-צוויג" - זה האולם שאתה מחפש. ולסיום, שתי עצות חמות: 1) מכיוון שרוב השיעורים באולם הזה די מסוייטים, פנו מיטב מוחותינו להתעסק בוונדליזם כדי להפיג את שעמומם. המשמעות של זה היא שיש לא מעט כיסאות שבורים/מעוקמים/אלוהים יודע מה עבר עליהם באולם 300. לכן כדאי מאוד שתגיע מוקדם, כדי שתוכל לתפוס כיסא נורמלי במקום לשבת בזווית של 45 מעלות כל המבחן. 2) אל תשב בשורה הראשונה או השנייה. זה האיזור בו הכי מרגישים את המזגן המרשים של האולם, מה שאומר שהדפים במחברת יעופו לך ותוך חצי שעה מתחילת המבחן תיראה ככה:
(או ככה:
אם הם יחליטו להדליק את החימום לכבוד הפסיכומטרי) איחלתי לתלמיד הצלחה בהמשך דרכו.

תודה

אין איזה תמונה ברשת , אה? חבל. אם סתם בא לכם לעזור למלא תלמידים, אז אם עברתם שם עם מצלמה, תנו איזה קליק קטן , זה עולה לאתר של גבע ושמה דורי דורות של נבחנים יוכלו לראות תמונה של מקום הבחינה שלהם. אני מכיתה א' יושב שורה אחרונה, אבל תודה על ההערה, אזהיר את החבר'ה בקורס.

TwelveEyes

New member
זה באמת משנה?

העיקר שאין כסאות סטודנט, לא? האולם עצמו לא אטרקטיבי במיוחד, אז אין תמונות שלו. ישנם שלושה טורים, בכל אחד 10 שורות בערך, בכל שורה בערך 10 כיסאות.. הוא בנוי כמו אודיטוריום. אין הרבה מה להוסיף מעבר לזה..

למעלה