אולי תתעוררו - מה זה,,,,,,,,,

אבן 11

New member
אולי תתעוררו - מה זה,,,,,,,,,

ביום ראשון יש להפועל משחק נגד הקבוצה של המדינה, ואתם ישנים,,,,,,, מי מתכוין ליסוע לטדי?

אבן 11

New member
תהנה אחי

אין ספק ליסוע למשחק הפועל בטדי, זו חוויה נהדרת.

just adiki

New member
אפשר לחשוב...

הוא בא כותב את דעתו, לא צריך לריב עם כל אחד שלא רוצה בטובת הקבוצה שלך. סה"כ הוא מביע את דעתו כמו שצריך ולא כמו חוליגן רק פה עם כולם ומקלל. מההתחלה הוא אמר שהוא לא אוהד הפועל.

just adiki

New member
תזהר...

אל תריב עם אנשים ואם אתה רואה אבן, תברח

tanj

New member
אני לא בא,ואני גר בירושלים כרגע

והסיבה היא: למרות שמביתי לטדי מפרידות 30 דקות הליכה איטית,או 10 דקות באוטובוס,התענוג הוא מפוקפק מאוד. קודם צריך לעמוד בתור לא מאורגן עם הדחפויות לקופת בטון קטנה במחיר מופקע. אחר כך הצעדה אל השער המתאים,עמידה של שעה בתור,חיפושים על הגוף כמו בשדה תעופה,וכניסה למגרש. לאחר המשחק,מחכים שלושת רבעי שעה עד שאוהדי ביתר יתפזרו לבתיהם למנוע מהומות(למנוע את מה שקרה לאוהד בני יהודה לפני שבוע),אחר כך מחכים עשרות אנשים בתחנה של קו 19\32\6\18 ואחרי חצי שעה יואיל אוטובוס לבוא. כלומר שעה וחצי אחרי תום המשחק אני רק ארד בתחנה ליד ביתי-כבר אחרי חצות... לא ניראה לך תענוג קצת מפוקפק? בייחוד שהכדורגל שניראה על המגרש(במחיר 100 שקלים לאדם) לא ממש ברמה טובה. אני מעדיף את ערוץ 10

just adiki

New member
אתה אוהד הפועל?

אף פעם לא שמעתי שיש אוהדי הפועל ת"א בירושלים. או של כל קבוצה אחרת

tanj

New member
עדי...את מאכזבת אותי

ברור שאני אוהד הפועל! אני עברתי לירושלים לשם לימודים,ולשמחתי הרבה נמצאים איתי במשרד כמה ירושלמים אדומים (הפועל י-ם והפועל קטמון) כך שהצהובים אצלנו הם מיעוט מדוכא... אני אישית נתקלתי ב5 אוהדי הפועל תל אביב בירושלים ויש אומרים שיש עוד... יש לי אפילו מנוי לשער 5...מודה שבשנה שעברה נהנתי יותר,אבל הצורה בה הדברים מתנהלים ב"טדי" לא מוצאים חן בעיני. לכן אני לא בא לשם ביום ראשון.

just adiki

New member
פשוט מוזר לי לשמוע חח...

אחותי יצאה עם ירושלמי שלא ממש התעניין בכדורגל אבל ההי אוהד חיפה בעקרון. ואז הי משחק של הפועל שניצחנו 4:1 את בית"ר אם אני לא טועה. ואחותי יצאה לפאב והיתה לבושה באדום או שהיה לה איפור אדום [אני לא ממש זוכרת] ואז שני השומרים בכניסה אמרו לה בצחוק שאדום זה לא טוב ואז היא אמרה להם:"למה? תפסידו בכבוד שיחקנו יותר טוב" ואז הם קלטו שהיא הפועל והתחילו לריב איתה ואמרו לה משפט כ"כ ערסי[
]:"חבל, יש לך פנים יפות" קיצר חבר שלה משך אותה משם מהר כי היא המשיכה להתווכח איתם. היא היתה כולה תמימה:"מה הם רוצים? שיפסידו בכבוד, אפשר לחשוב... אנחנ שחקנו טוב יותר" האמת ששמעתי על זה צחקתי
בכל מקרה ברחובות אתה לא יכול להסתובב ולהצהיר שאתה אוהד הפועל ת"א

אני נוסע לטדי

עד עכשיו לא צמצאתי סיבה למה אני צריך לכתוב על זה?
נקווה שלא נחטוף תבוסה

the red dragon

New member
קטעים.. אנחנו יודעים שנובס ומתאמצים כל כך לבו

אגב.. אני ידבר איתך כבר במשחק

ירדן717

New member
אבן כאן זה לא פורום ביתר

אין כאן הרבה כותבים כמו שם וגם לא כולם פה הולכים למשחקים(במיוחד לא בחוץ). אני השתגעתי שלפני הדרבי לא היתה כ"כ התענינות..

למעלה